filtrul de aer se schimba la fiecare revizie. cel de motorina tot la a doua revizie.DaRock scrie:La reviziile de 15k se schimba uleiul si filtrul de ulei plus filtrul de polen! Nu se schimba filtru de motorina sau filtru de aer! Verifica manualul iar daca vrei sa te convingi uitate pe factura de la schimbul de 15k daca o mai aicandymann scrie:la reviziile de 15k se schimba filtrele si uleiul. nici vorba de schimbat la 60k asa ceva.
Nu mai are forta cum avea
-
candymann
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
exact cum au scris si cei de mai sus.... la service, in afara reviziei obisnuite in care-ti schimba doar ceea ce trebuie, poti cere sa-ti schimbe tot (bine inteles ... contra cost)
eu am schimbat la 15k toate filtrele (de fapt era la 13500) ca sa nu am neplaceri mai tarziu.
si asa o sa schimb la toate reviziile. si... vb lui silvius... cred ca o sa trec si eu pe schimb ulei pe la 8-10000. e mai sanatos ptr motor, chit ca ma costa ceva in plus... dar stau eu linistit.
eu am schimbat la 15k toate filtrele (de fapt era la 13500) ca sa nu am neplaceri mai tarziu.
si asa o sa schimb la toate reviziile. si... vb lui silvius... cred ca o sa trec si eu pe schimb ulei pe la 8-10000. e mai sanatos ptr motor, chit ca ma costa ceva in plus... dar stau eu linistit.
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
candymann
-
nero
- Robotizat
Ce motorina avem? Eu de ce n-am avut niciodata probleme din cauza motorinei? La vechea masina cred ca am mers 100.000km fara sa schimb filtrul de motorina si n-am avut deloc probleme. Am impresia ca dealerii si-au facut un obicei in a da vina pe carburanti fie ca sa incurajeze schimbarea mai consumabilelor mai des, fie ca sa se spele pe maini de diverse probleme la motoare.
@DaRock, degeaba ne dam toti cu parerea, pana nu se uita o persoana avizata nu vei afla ce are. Du masina in service si nu mai incerca toate metodele care iti trec prin minte, nu e dacie s-o repari in spatele blocului.
@DaRock, degeaba ne dam toti cu parerea, pana nu se uita o persoana avizata nu vei afla ce are. Du masina in service si nu mai incerca toate metodele care iti trec prin minte, nu e dacie s-o repari in spatele blocului.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
candymann
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
pot confiram asta cu calitatea carburantilor. Desi OMV este cam cel mai scump si pe afara, totusi Shell V-Power racing este superior si apoi ce mi s-a parut mie l mai bun a fost de la BP CASTROL. Sorry de offtopic, mai ales ca sunt benzinar.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
DaRock
Problems resolved!
He he...salutare...
scz ca nu am mai postat dar se pare ca nu am mai primit mailuri de raspuns.
In sf...la sfatul vostru plus a unor prieteni care au tot c4 am decis sa anulez programarea la service-ul din Bucuresti, preferand sa mai astept o saptamana ca sa ma pot duce direct la Rm. Valcea.
Marti dimineata am fost acolo si tin sa va spun ca totul sa rezolvat intr-o singura zi, fara probleme, certuri sau alte altea. Sunt super super multumit de treaba care au facut-o baietii. Nu am nici un repros....sunt extraordinari si de acum incolo le voi recomanda tuturor celor care au citroen sa mearga la Valcea.....Promotor is the best
. Decat certuri si scandaluri cu cei de la ATS mai bine 4 ore pierdute pe drum + conbustibil consumat...dar stii ca se ti-se rezolva toate problemele.
Baietii sau apucat de masina la ora 9 fara ceva si a fost gata la ora 5....asta din cauza unei pene de curent care a durat de la 10-10.30 dim pana pe la 15.45.
Au schimbat:
- filtru ulei
- garnitura buson baie
- ulei
- filtru aer
- filtru motorina
- filtru polen
- reparat chederul de la parbriz care era cazut
- reparat scartait usi
- reparat proiector ceata stanga
- schimbat bieleta directie dreapta
- echilibrare roti
- eliminare joc schimbator de viteza (ne e perfect dar mai bine de atat nu se putea repara avand in vedere ca burduful de la schimbator nu are suruburi de reglaj, si nici nu intra pe garantie)
- schimbat placute frana fata
iar toate astea cu tot cu manopera plus un tub cu o solutie care curata injectoarele si protejeaza tubulatora si rezervorul m-au costat doar 1150 RON!
La forta masina si-a revenit....dar parca nu 100%. Urmeaza sa fac ceva teste referitor la combustibil si sa incerc diverse pompe noi.
Baieti...Fuck ATS .... Go to Promotor!
Mersi mult tuturor celor care mi-au dat sfaturi.
Drumuri bune!
Marius
scz ca nu am mai postat dar se pare ca nu am mai primit mailuri de raspuns.
In sf...la sfatul vostru plus a unor prieteni care au tot c4 am decis sa anulez programarea la service-ul din Bucuresti, preferand sa mai astept o saptamana ca sa ma pot duce direct la Rm. Valcea.
Marti dimineata am fost acolo si tin sa va spun ca totul sa rezolvat intr-o singura zi, fara probleme, certuri sau alte altea. Sunt super super multumit de treaba care au facut-o baietii. Nu am nici un repros....sunt extraordinari si de acum incolo le voi recomanda tuturor celor care au citroen sa mearga la Valcea.....Promotor is the best
Baietii sau apucat de masina la ora 9 fara ceva si a fost gata la ora 5....asta din cauza unei pene de curent care a durat de la 10-10.30 dim pana pe la 15.45.
Au schimbat:
- filtru ulei
- garnitura buson baie
- ulei
- filtru aer
- filtru motorina
- filtru polen
- reparat chederul de la parbriz care era cazut
- reparat scartait usi
- reparat proiector ceata stanga
- schimbat bieleta directie dreapta
- echilibrare roti
- eliminare joc schimbator de viteza (ne e perfect dar mai bine de atat nu se putea repara avand in vedere ca burduful de la schimbator nu are suruburi de reglaj, si nici nu intra pe garantie)
- schimbat placute frana fata
iar toate astea cu tot cu manopera plus un tub cu o solutie care curata injectoarele si protejeaza tubulatora si rezervorul m-au costat doar 1150 RON!
La forta masina si-a revenit....dar parca nu 100%. Urmeaza sa fac ceva teste referitor la combustibil si sa incerc diverse pompe noi.
Baieti...Fuck ATS .... Go to Promotor!
Mersi mult tuturor celor care mi-au dat sfaturi.
Drumuri bune!
Marius
C4 Coupe 1.6HDI
- basy
- Praz Racing Team
Problema este mai simpla decat poti crede, temperatura exterioara.DaRock scrie:Mdea...deci am ai facut acum un drum prin bucuresti numai in turatii mari...si parca pierde din ce in ce mai multa putere.aseara i-am suflat filtrul de aer si a mers cat de cat binisor...acum iar merge prost...nici nu stiu ce sa mai red....da imi vine sa le crap capul alora de la ATS![]()
Va rog eu mult..daca e ineva care are un motor de 1.6 HDI sa imi faca si mie o poza la potor....ma intereseaza partea cu tubulatura care vine de la filtru de aer....
Ms mult baieti...o sa ies mai pe seara sau maine sa fac un drum mai lung in afara Bucurestiului sa vad ce se intampla..daca isi da sau nu drumul
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb