Plecare la Mare Duminica 27 iulie orele 5:30
-
cristian78
Re: Plecare la Mare Duminica 27 iulie orele 5:30
Eu o sa fiu cu piticul meu (sotia), la locatia stabilita
Plecam de joi noapte la Venus.
Abia astept sa va cunosc,
Plecam de joi noapte la Venus.
Abia astept sa va cunosc,
Cristian
Citroen C3, 1.1, putini cai si cam imprastiati, dar rosie si furioasa
Citroen C4 coupe 1.6,16V,110 cai, tot rosie si furioasa[/color]
Citroen C3, 1.1, putini cai si cam imprastiati, dar rosie si furioasa
Citroen C4 coupe 1.6,16V,110 cai, tot rosie si furioasa[/color]
- ace117
- WRC
Cel mai mishto cuvant din aceasta fraza este: "aveam"Shadow scrie: @Razvan: Nu am zis ca nu vin, am zis ca aveam mici semne de intrebare.
Contez pe tine Silviu, tu m-ai convins sa vin!
Daca reusesc sa rezolv cu cazarea, atunci va astept la locatie.
Daca nu, vin cu voi in coloana!
BTW: Cine are relatii la Hanul Piratilor?
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
-
dimabogdan
Vineri full dinspre Bucuresti la 7 dimineata( 35 de minute de la Cernavoda la Medgidia).Sambata full la 8.30-9.00( 50 de minute ruta de mai sus).Luni full de la 6.pasare scrie:Am mai spus-o si o repet, duminica dimineata nu e problema spre mare(daca plecam la ora stabilita), doar la intoarcere.
PS : am spus numai pana la Medgidia, pentru ca o lasam naibii de coloana si plecam pe Cuza-Voda spre Kogalniceanu.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- HaPPy
- "PIAR"
am observat si io acuma cand citeam de zor, da postasei tu deja!aiurica scrie:sa fiu oare primul care observa semnatura wizarditei???
felicitarile noastre...si sa fie intr-un ceas bun.
pai...de baut...banuim ca la mare....
@capul familiei....da voi fi acolo
FELICITARI !!!
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala 
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Silviu ar trebui sa stie cum se ajunge acolo! Eu voi fi de vineri noaptea la mare!
Deci lista care este
1. pasare
2. Mihay
3. Shadow
4. White Wizard
5. Krichard
6. DMX
Unde sunteti aia care ati votat??
Deci lista care este
1. pasare
2. Mihay
3. Shadow
4. White Wizard
5. Krichard
6. DMX
Unde sunteti aia care ati votat??
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
dimabogdan
Asa cum am mai zis, eu sunt incert.Il asteptam pe ala micu' in perioada asta( 25-01) si depinde de cum se simte nevasta-mea.

Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
dimabogdan scrie:Vineri full dinspre Bucuresti la 7 dimineata( 35 de minute de la Cernavoda la Medgidia).Sambata full la 8.30-9.00( 50 de minute ruta de mai sus).Luni full de la 6.pasare scrie:Am mai spus-o si o repet, duminica dimineata nu e problema spre mare(daca plecam la ora stabilita), doar la intoarcere.
PS : am spus numai pana la Medgidia, pentru ca o lasam naibii de coloana si plecam pe Cuza-Voda spre Kogalniceanu.
Tu ai fost duminica dimineata spre mare din Bucuresti? Eu am fost acum doua sapt. si e asa cum zic, adica foarte lejer.
Cine va pleca duminica dimineata la 5,30 din Bucuresti nu va avea nici o problema pana la Mamaia-Navodari
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
Calm
- Numar Inmatriculare: B 81 ZDP
Salut,
Vin si eu cu perechea mea si cu o prietena de-a ei. Singura problema e ca vom ajunge mai pe la pranz din motive de mari probleme cu sculatul de dimineata
. Pe la cat se da startul spre Bucuresti?
Vin si eu cu perechea mea si cu o prietena de-a ei. Singura problema e ca vom ajunge mai pe la pranz din motive de mari probleme cu sculatul de dimineata
Ultima oară modificat Mar Iul 22, 2008 9:18 am de către Calm, modificat 1 dată în total.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Cat mai pe seara cel mai probabil!
Sper sa avem parte de vreme frumoasa, pt ca prognoza nu e prea buna pt duminica, dar totusi e devreme!
Sper sa avem parte de vreme frumoasa, pt ca prognoza nu e prea buna pt duminica, dar totusi e devreme!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
simbata 19 iulie stat de la 7.12 pina la 8.30 pe la iesirea de pe A2 spre Cernavoda
la 7.00 decolasem din Fetesti
.. cititi jurnalul ... viewtopic.php?f=16&t=1760&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;
intoarcerea am facut o pe drumu vechi
.. cititi jurnalul ... viewtopic.php?f=16&t=1760&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Dan pasare
Referitor la vreme, chiar daca nu am informatii, instinctul meu de ex-meteorolog batran imi spune ca toata masa asta de aer rece si instabil va trece pana in weekend 
Ultima oară modificat Mar Iul 22, 2008 9:38 am de către Dan pasare, modificat 1 dată în total.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
Dan pasare
Plecarea din Bucuresti este DUMINICAMr_kokaa scrie:simbata 19 iulie stat de la 7.12 pina la 8.30 pe la iesirea de pe A2 spre Cernavoda
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
@pasare ....
da man .. stiu ..duminica ..
eu o sa fiu pe la Slobozia Fetesti si tot m as baga cu voi la un drum de Ctza chiar daca o sa fac o noapte alba pe 26.
dar stiu o groaza care gindesc si vor sa mearga duminica la o zi de plaja .. ca e mai lejer.
parerea mea e ca ... se poate sa fie aglomerat si duminica dimineata .. si e bine sa nu se intirzie mai mult de 5.30
da man .. stiu ..duminica ..
eu o sa fiu pe la Slobozia Fetesti si tot m as baga cu voi la un drum de Ctza chiar daca o sa fac o noapte alba pe 26.
dar stiu o groaza care gindesc si vor sa mearga duminica la o zi de plaja .. ca e mai lejer.
parerea mea e ca ... se poate sa fie aglomerat si duminica dimineata .. si e bine sa nu se intirzie mai mult de 5.30
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
dimabogdan
Stii cati din Bucuresti gandesc ca tine ?Inca cateva sute.Cu care o sa te intalnesti pe drum.Plus omorul din Mamaia de la ora 9.00, pentru ca toti constantenii vin la plaja.
Daca n-as fi fost din Cta, intelegeam.
Acum 2 saptamani, cand ma duceam la munca, duminica la 7 dimineata ,spre Cernavoda, n-am putut sa fac nici macar o depasire pentru ca pe sensul opus era plin.
Daca n-as fi fost din Cta, intelegeam.
Acum 2 saptamani, cand ma duceam la munca, duminica la 7 dimineata ,spre Cernavoda, n-am putut sa fac nici macar o depasire pentru ca pe sensul opus era plin.
- Mihay
- Supermoderator
bai ia mai terminati ca e asa si pe dincolo , ca e aglomeratie si nu mai stiu ce!!!! macar daca ar veni toti care se vaita pe aici. cine vrea sa vina bine cine nu nu. scuze dc am suparat pe vreunul