c4 vs golf V
-
baty_san
Re: c4 vs golf V
salutari... va spun eu, proaspat posesor de C4 2.0hdi 136cp, exclusive,2004 luna 11, dotat pana in dinti, luat cu 10550 Euro din germania, impecabil !!! are navigatie telefon, afil, senzor parcare fata spate,senzor lumina, ploaie, bi-xenon directional, incalzire in scaune, alarma, esp abs etc.... sistem audio JBL original cu subwoofer si magazie de 5 cd, inclusiv comanda vocala !
masina ...ce mai... nu o dau pe nici un bmv sau golf 5 de banii aia... asa ca.... restul tine de preferinte, eu cel putin asta am vrut... asta am cautat(6 luni...adevarat) asta am cumparat 
Don't steal...goverment hates competition!
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
De unde esti?
As vrea sa vad Exclusive-ul pentru ca vreau sa comand niste elemente de pe Exclusive sa mi le pun pe al meu.
PS: sa il stapanesti sanatos! esti unii din putinii posesori de Exclusive din Romania (am inteles ca s-au adus o foarte scurta perioada apoi din lipsa de cerere aceasta versiune nu a mai fost disponibila in .ro)
As vrea sa vad Exclusive-ul pentru ca vreau sa comand niste elemente de pe Exclusive sa mi le pun pe al meu.
PS: sa il stapanesti sanatos! esti unii din putinii posesori de Exclusive din Romania (am inteles ca s-au adus o foarte scurta perioada apoi din lipsa de cerere aceasta versiune nu a mai fost disponibila in .ro)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
baty_san
Mersi de urari, sunt din Cluj. o sa fac si poze cat de curand...
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
pai asa trebuia sa incepi...cu poze.
nu e locul de urari de bine ai venit..dar....s-o stapanesti sanatos si bine ai venit.
hai repede la poze...
nu e locul de urari de bine ai venit..dar....s-o stapanesti sanatos si bine ai venit.
hai repede la poze...
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
nero
- Robotizat
Suna foarte bine, s-o stapanesti cu placere. La cati km ai luat-o?baty_san scrie:salutari... va spun eu, proaspat posesor de C4 2.0hdi 136cp, exclusive,2004 luna 11, dotat pana in dinti, luat cu 10550 Euro din germania, impecabil !!! are navigatie telefon, afil, senzor parcare fata spate,senzor lumina, ploaie, bi-xenon directional, incalzire in scaune, alarma, esp abs etc.... sistem audio JBL original cu subwoofer si magazie de 5 cd, inclusiv comanda vocala !![]()
![]()
masina ...ce mai... nu o dau pe nici un bmv sau golf 5 de banii aia... asa ca.... restul tine de preferinte, eu cel putin asta am vrut... asta am cautat(6 luni...adevarat) asta am cumparat
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
baty_san
92000 reali, am pus-o pe tester, la 52000 i-a fost schimbat turbo pt ca facea un sirenaj....nero scrie:
Suna foarte bine, s-o stapanesti cu placere. La cati km ai luat-o?
-
Bogz
mi se pare unfuckingfair sa faci o comparatie intre un c4 si un golf dintr-un singur motiv. pretul. cu banii pe care-i dai pe un golf nou iti poti lua doua c4-uri din germania dotate cel putin la fel de bine.
daca tin eu bine minte nero - tu ziceai ca atunci cand ai vrut sa mergi repede nu s-a tinut niciun golf dupa tine in curbe. chestia asta e subiectiva. daca cei cu golf nu bagau piciorul in ea? daca le era frica? daca nu-si stiau masina? you were racing yourself, man.
c4 nu se compara cu golful din punctul de vedere al motorizarii, si o spun pentru ca am si un c4 2.0hdi si un golf 2.0t. n-am vazut in viata mea un c4 care sa ma depaseasca, fie el si vts. un prieten are un 1.6 fsi pe o octavia2 si da autobuze c4-urilor, fie ele 1.6 hdi, fie 1.6i. mituc, o spun cu mare regret ca prinzi muste cand zici ca tu dai fum passaturilor 2.0tdi. ori soferul passatului nu stie sa conduca, ori respectivul foloseste doar treptele pare, pentru ca altfel, sincer, nu-mi dau seama cum ai putea sa-l faci.
nici din punct de vedere al stabilitatii, in curbele pe care le abordez cu golful cu 60-70 km/h, mi-e frica sa intru in ele cu c4-ul cu 50 km/h, spre exemplu. corect, nu am suspenise sport, nu e vts-ul, bla bla bla.
daca tin eu bine minte nero - tu ziceai ca atunci cand ai vrut sa mergi repede nu s-a tinut niciun golf dupa tine in curbe. chestia asta e subiectiva. daca cei cu golf nu bagau piciorul in ea? daca le era frica? daca nu-si stiau masina? you were racing yourself, man.
c4 nu se compara cu golful din punctul de vedere al motorizarii, si o spun pentru ca am si un c4 2.0hdi si un golf 2.0t. n-am vazut in viata mea un c4 care sa ma depaseasca, fie el si vts. un prieten are un 1.6 fsi pe o octavia2 si da autobuze c4-urilor, fie ele 1.6 hdi, fie 1.6i. mituc, o spun cu mare regret ca prinzi muste cand zici ca tu dai fum passaturilor 2.0tdi. ori soferul passatului nu stie sa conduca, ori respectivul foloseste doar treptele pare, pentru ca altfel, sincer, nu-mi dau seama cum ai putea sa-l faci.
nici din punct de vedere al stabilitatii, in curbele pe care le abordez cu golful cu 60-70 km/h, mi-e frica sa intru in ele cu c4-ul cu 50 km/h, spre exemplu. corect, nu am suspenise sport, nu e vts-ul, bla bla bla.
Citroen C4 - Rouge Lucifer
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Bogz, 2.0HDI e cam jos fata de 2.0T (138cp vs. 200cp).
Nu mai am c4-ul sa ma apuc sa fac filme cu moaca soferilor din passat-urile 2.0tdi/140cp care reuseau sa ma depaseasca abia dupa vreo 140Kmph (2.0tdi-urile de 170cp ma cam lasau in urma tare de tot, chiar si a6-uri).
Pina una-alta, un 2.0hdi si un golf5 2.0tdi 140cp sint cam pe acolo: http://www.zeperfs.com/duel1255-1200.htm" onclick="window.open(this.href);return false;. Bineinteles, C4 chiar frineaza iar pe viraje nu prea poate fi egalat decit de golf5 gti.
Nu mai am c4-ul sa ma apuc sa fac filme cu moaca soferilor din passat-urile 2.0tdi/140cp care reuseau sa ma depaseasca abia dupa vreo 140Kmph (2.0tdi-urile de 170cp ma cam lasau in urma tare de tot, chiar si a6-uri).
Pina una-alta, un 2.0hdi si un golf5 2.0tdi 140cp sint cam pe acolo: http://www.zeperfs.com/duel1255-1200.htm" onclick="window.open(this.href);return false;. Bineinteles, C4 chiar frineaza iar pe viraje nu prea poate fi egalat decit de golf5 gti.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Mihay
- Supermoderator
Bogz nu crezi ca exagerezi putin cand zici ca cu banii de pe un golf 5 iei 2 c4??? oi avea tu probleme cu a ta...dar asta nu inseamna ca toate sunt asa...nu generaliza. sincer si eu sunt total anti masini nemtesti especialy Golf V care desi are mult mai multe probleme ca c4...am prieteni care acum si-ar lua Golf VI de ce?? numai ei pot sa inteleaga
-
mituc
Eu zic ca nu exagereaza deloc, golf5 costa mult mai mult decit face. Daca ar fi sa aiba pretul corect ar costa mai putin decit un c4 (dinamica cam canci, tinuta de drum mediocra, dotari cam greu, service execrabil, intretinere relativ scumpa).
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
@Bogz! sunt ani buni de cand un vw nu m-a depasit! nici cu saxo vts, nici cu xsara vts si nici cu C4 vts! si asta pentru ca e realmente buna suspensia la citroen.Bogz scrie:mi se pare unfuckingfair sa faci o comparatie intre un c4 si un golf dintr-un singur motiv. pretul. cu banii pe care-i dai pe un golf nou iti poti lua doua c4-uri din germania dotate cel putin la fel de bine.
cred ca iti e frica tie sa te dai la c4, dar masina nu are probleme de stabilitate!
oricum, e posibil ce zici tu! la raliul clujului c2r2 cu cutie secventiala, 185cp, si alea, alea, isi lua 15-20sec pe proba de la Logan. stii ce s-a intamplat? la raliul iasiului am facut to posibilul sa mearga unul dintre pilotii de logan pe c2r2(Mihai Lacatus), si dupa raliu, l-am intrbat daca e posibil ca un c2 sa isi ia bataie de la logan. stii ce mi-a zis? daca sunt toti soferi de strada si nu e niciunul pilot da! dar daca ii dai c2r2 unui pilot de curse, se bate la primele 6 locuri. a recunoscut si el ca C2r2-ul e masina de raliu adevarata si nu i-a fost usor sa mearga cu ea, pt ca e prea, si aici citez, de raliu suspensia, adica nu iti vine sa crezi cat de usor ia virajul c2-ul fata de o masina normala...dar trebuie sa stii sa pilotezi! si el a recunoscut ca i-a fost frica!
DS3 1,6HDi 92CP
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
am si eu un prieten cu golf V 1.9 tdi....i`a pus cip ...i`a dat tare tare ...2 luni....pac cutia de viteze...numai intra 1,2 si reverse....cost reparatie 40 de mil( cred ca in curand il lasa si turbina
) , masina are 80000km, fum spre uimirea mea nu prea scoate ) . Mie imi place servo`u la golf , e mai usor ca la c4 , la gropi nu se aude ca la c4 , e mai silentios. Cand avea 105 cai...il faceam(eu am 110 benz) , nu cu mult,dar il faceam . Acum cu cip...doar cu a 1 a si putin din a 2 a ma duc in fata dupa care se duce el . A , si cutia , are cursa mai scurta . In rest , am observat la faruri , ca lumina la golf poate fii ridicata mult mai sus ca la c4.
parerea mea
. salut
.
.C4
C200K
C200K
-
mituc
Faptul ca are mai multi cai si cuplu mai mare si tu inca il faci in treptele 1 si 2 ne spune foarte clar despre cit de jegos e golf-ul la suspensii si stabilitate fata de c4.
Apoi, o crestere asa mica a puterii si cuplului prin chip tuning nu au cum sa afecteze cutia. Daca lui i-a pocnit atunci asta ne spune inca un lucru despre cit de bune sint cutiile montate pe acele modele, sau poate doar despre calitatile de sofer de foltvagan-tedei-frateh ale cunoscutului tau.
Servodirectia o idee mai moale nu e cine stie ce, si in plus scade gradul de precizie. Dar, desigur, va fi din plin apreciata de mimoze si pitipoance care tre' sa se smacuiasca pe bot in timp ce contuc cu coatele sau genunchii.
Cutia cu cursa mai scurta si o idee mai precisa este intr-adevar un plus real, dar ce folos daca nu sta masina pe drum...
P.S.: unde ai invatat cu ca in loc de cratima se pune apostrof?
Apoi, o crestere asa mica a puterii si cuplului prin chip tuning nu au cum sa afecteze cutia. Daca lui i-a pocnit atunci asta ne spune inca un lucru despre cit de bune sint cutiile montate pe acele modele, sau poate doar despre calitatile de sofer de foltvagan-tedei-frateh ale cunoscutului tau.
Servodirectia o idee mai moale nu e cine stie ce, si in plus scade gradul de precizie. Dar, desigur, va fi din plin apreciata de mimoze si pitipoance care tre' sa se smacuiasca pe bot in timp ce contuc cu coatele sau genunchii.
Cutia cu cursa mai scurta si o idee mai precisa este intr-adevar un plus real, dar ce folos daca nu sta masina pe drum...
P.S.: unde ai invatat cu ca in loc de cratima se pune apostrof?
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
...pe mine in 2 ani de zile si 30.000km, de cand am C4 ,nu m-au depasit decat vreo 2 bivoli de vreo 500cai, un taur de vreo 600cai,ceva M-uri si saptamana trecuta(Cluj-Zalau) un 320d
. Da asta m-a depasit ca nu eram in treapta corespunzatoare jarului pe toba.Ce vb frate de VW-uri?(cand aveam Dacia ma mai depasea rar cate unu pe drumuri E). Unul dintre avantajele masinii e ca chiar sta foarte foarte bine in curbe daca te sti,pasagerii chiar raman socati
. Avem un sens giratoriu mai larg in Zalau si este cand intru in el doar sa-i fluier rotile, de ies toti pe la geamuri si sa ma mai bucur de masina 
..iar servodirectia e chiar buna asa cum e, e mai precisa ca la VW
..iar servodirectia e chiar buna asa cum e, e mai precisa ca la VW
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
de la mess-u asta idiot mituc
. si la stabilitate nu sunt de acord . mi se pare mai stabil golf`u , cel putin a mea nu e prea e stabila. poate coupe`u e altfel.
C4
C200K
C200K