Si pe mine m-a impresionat stabilitatea... cu tot cu "amaraciunea aferenta" troncanelilor de pe spate... si a zgomotului pe care o facea ... lucru la care nu ma asteptam la o masina noua.
Cauciucurile stock sunt intradevar proaste pe umed...si DEZASTRU in conditii de iarna.
Dupa ce am vazut ca la o viteza de 20 km/h daca franezi cu tot cu abs masina inca mai merge 5-10 m ... m-am dus sa imi iau cauciucuri de iarna, mi-am luat niste Goodyear Ultragrip Performance 205/55 si s-a schimbat complet situatia... parca ceilalti pe langa mine mergeau cu incetinitorul... nu exista comparatie intre ele si cele stock.
Am C4 de 2 ani si peste 40 mii si pot sa spun ca masina e foarte ok din punct de vedere al stabilitatii, cauciucurile stok o dau in jos un pic... dar oricum nu am inconstienta sa o duc pana la/peste limita.
Cu privire la ce spunea Mugurel si eu sunt de acord cu faptul ca pneurile stok se schimba mult in timp acum vad ca pierd aderenta mult mai repede atat pe umed cat si pe uscat fata de "la inceput"