In regulament nu zice ca nu pot sa vin cu alta masina... Zice ca tre sa am vechime si posturi...
Fiind in 4 usi, pot veni si cu inca 2 amici, sa mearga treaba mai repede...
Oricum e clara treaba..
Stiu vreo 5-6 C4 prin Rahova...!
Sau cu bicicleta, (role)...mai trist o sa fie pentru observator:))Care sta pe bara???baty_san scrie:daca vreti sa castigati.... haideti cu scuterul;))
Citroen C4 VTR 1.6i 110 CP Rouge LuciferEu cred ca este destul de clar regulamentul, asta cu tragerea la sorti nu stiu de unde ai dedus-o!!!Pepe scrie:Salut,
Scuze daca nu intzeleg.
Deci: care e ordinea castigatorilor:
1- cel/cea care da/posteaza afisele mai repede
2- tragere la sortzi pentru totzi care posteaza
Merci anticipat,

Iti dau un pont...vino cu amandoua si participa doar cu una!Adrian scrie:Ati inebunit! Pai trebuie sa strangem 30 de C4 intr-un loc si sa le dau...
In 5 min e gata!![]()
Eu vreau c5-ul!
Si PS.. La concurs au spus ca tre sa fim membru.. NU se zice ca nu poti sa vii cu alta masina.. VOi veni cu Fiatul ca e mai rapida

Adrian scrie:Deci eu nu vin cu C4, ca e greoi si nu merge asa usor in oras..
In regulament nu zice ca nu pot sa vin cu alta masina... Zice ca tre sa am vechime si posturi...
Fiind in 4 usi, pot veni si cu inca 2 amici, sa mearga treaba mai repede...
Oricum e clara treaba..
Stiu vreo 5-6 C4 prin Rahova...!
felicitari!florinc4 scrie:parerea mea ca se urmareste sa ne distram sa ne simtit bine si sa luam premiile puse in joc...eu zic ca asta face palpitant agitatia necunoastere gasirea masinilor...pacat ca trece timpu asa de greu pana duminica viitoarea