Accidente, potentiale sau reale, povestiri
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
asta asa e...
am prieteni care nu erau la volan, ci in masini si au murit din cauza vitezei
Daca exista niste limitari ele nu sunt puse doar asa....
e k si cum ai baga 250 cu gume ce suporta maxim 200, poti sa nu patesti nimik sau poti sa termini treaba.
Eu am citit de abia acum ce s-a scris pe aici, si e nasoala rau, bine ca nu ai avut 120 k iesea mai rau.
Acum, sincer vb nu stiu cate lamborghini am vazut eu cu 200+ la ora in Romania, insa pot spune cert ca stiu de masini mult mai slabe, gen opel vectra, bmw normal, nemodificate care au bagat peste 200 pe dn1
Cand o calci raspunzi pentru viata celor din masina si de inca alte cateva zeci de vieti de pe sosea. Nu zic ca merg cu 60 pe autostrada pentru ca as minti, insa este o viteza maxima pe care o respect, si nu pentru nu stiu cate puncte.
am prieteni care nu erau la volan, ci in masini si au murit din cauza vitezei
Daca exista niste limitari ele nu sunt puse doar asa....
e k si cum ai baga 250 cu gume ce suporta maxim 200, poti sa nu patesti nimik sau poti sa termini treaba.
Eu am citit de abia acum ce s-a scris pe aici, si e nasoala rau, bine ca nu ai avut 120 k iesea mai rau.
Acum, sincer vb nu stiu cate lamborghini am vazut eu cu 200+ la ora in Romania, insa pot spune cert ca stiu de masini mult mai slabe, gen opel vectra, bmw normal, nemodificate care au bagat peste 200 pe dn1
Cand o calci raspunzi pentru viata celor din masina si de inca alte cateva zeci de vieti de pe sosea. Nu zic ca merg cu 60 pe autostrada pentru ca as minti, insa este o viteza maxima pe care o respect, si nu pentru nu stiu cate puncte.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
Megane
- Renoist
cred ca e de vina aerul tare din zona.sebi scrie:eu sunt ambitionat de fiecare data cand fac poiana sa merg cat mai bine/tare
masina n-a avut nicio vina, saraca... (zic de a ta, cica aia a lui Loeb ar fi nitel modificata fata de astea stock)sebi scrie:asta nu inseamna ca o sa merg mai incet. o sa merg in limitele in care sunt sigur de masina
Renault Megane Sedan Privilege 1.6i 16V, 2005
-
enacheedi
- Numar Inmatriculare: B-16-KCA
PAREREA MEA : pentru un accident de 90 km/h - masina s-a comportat chiar bine ... avand in vedere ca ati iesit din ea asa cum ati intrat .. vad aibegurile cortina sarite (ceea ce este f important pentru loviturile la cap) ... deci ... ai avut noroc ca ai fost in acest autoturism ... MAI uitati-va pe euroncap - testele acelea se fac la o viteza mult mai mica !!!!
Covorase / Presulete - Toate dedicate
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
mda. sangele tanar produce astfel de evenimente...neplacute
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
@sebi: tu suferi de nivel maxim de incompetenta - iti place ceva, dar nu esti dispus sa-ti asumi aceasta pasiune psns ls cspst, cu responsabilitatile si, de ce nu, implicatiile materiale asociate etc...
Asta e!
Un om de caracter, care realizeaza cu maturitate implicatiile pasiunii sale precum si eventualele repercusiuni ale unei greseli, face tot posibilul pentru a-si imbunatati nivelul de competenta...
Sunt oameni care au cheltuit zeci de mii de dolari pentru a ajunge piloti de curse licentiati si... stii ce... tocmai procesul riguros de invatare coroborat cu natura substantiala a investitiei, au dus ca acum sa isi vada de treaba lor, desi ar putea sa se sparga in figuri pe bune...
Inclusiv Ono, in interviul acordat ProMotor spune la final: "[...]am prea multe sute, poate mii de ore pe circuit pentru a ma lua la intrecere cu orice agarici[...]"
Nu stiu daca ti-ai dat seama dar acel agarici despre care vorbeste esti tu...
Imi pare rau pentru duritatea vorbelor mele, as fi vrut sa nu fiu in postura de aspune toate astea dar... desi imi pare sincer rau pentru ce ti s-a intamplat... consider ca ar fi cazul sa-ti bagi mintile in cap si sa-ti dai seama ca viata nu e NFS!
PS: Sporturile cu motor sunt scumpe, asta e, nu sunt pentru toata lumea... daca nu ai cum pentru ca nu te tine, nu improviza... iti pui viata in pericol, si o pui si pe a celorlalti participanti la trafic...
Ce s-ar fi intamplat daca de pe contrasens venea o Dacie Berlina cu 0 (zero) stele EuroNCAP si i-ai fi accidentat rau, poate chiar mortal?
Asta e!
Un om de caracter, care realizeaza cu maturitate implicatiile pasiunii sale precum si eventualele repercusiuni ale unei greseli, face tot posibilul pentru a-si imbunatati nivelul de competenta...
Sunt oameni care au cheltuit zeci de mii de dolari pentru a ajunge piloti de curse licentiati si... stii ce... tocmai procesul riguros de invatare coroborat cu natura substantiala a investitiei, au dus ca acum sa isi vada de treaba lor, desi ar putea sa se sparga in figuri pe bune...
Inclusiv Ono, in interviul acordat ProMotor spune la final: "[...]am prea multe sute, poate mii de ore pe circuit pentru a ma lua la intrecere cu orice agarici[...]"
Nu stiu daca ti-ai dat seama dar acel agarici despre care vorbeste esti tu...
Imi pare rau pentru duritatea vorbelor mele, as fi vrut sa nu fiu in postura de aspune toate astea dar... desi imi pare sincer rau pentru ce ti s-a intamplat... consider ca ar fi cazul sa-ti bagi mintile in cap si sa-ti dai seama ca viata nu e NFS!
PS: Sporturile cu motor sunt scumpe, asta e, nu sunt pentru toata lumea... daca nu ai cum pentru ca nu te tine, nu improviza... iti pui viata in pericol, si o pui si pe a celorlalti participanti la trafic...
Ce s-ar fi intamplat daca de pe contrasens venea o Dacie Berlina cu 0 (zero) stele EuroNCAP si i-ai fi accidentat rau, poate chiar mortal?
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pe bune de nu inchid topicul...
Omul a gresit, si-a recunoscut greseala..gata fratilor ajunge cu atata teorie, vorbe dure sau mai stiu eu ce.
Multi dintre noi suntem "inconstienti",mai ales cand simtim nevoia de adrenalina. Eu povesteam cum era sa ajung in fantanile de la Unirii(si nu o data),tot eu mai ziceam cum am zburat peste o cale ferata, Psh povestea cum la 80 in a doua era sa loveasca 4 masini X povestea nu stiu ce, Y nu stiu ce.
Diferenta dintre noi si Sebi a fost de noroc, noroc care se pare ca pe el, l-a evitat de data asta!!!
Dumiflo la 90km a patit ce a patit, pe el l-a lovit din plin ghinionul...
Omul a gresit, si-a recunoscut greseala..gata fratilor ajunge cu atata teorie, vorbe dure sau mai stiu eu ce.
Multi dintre noi suntem "inconstienti",mai ales cand simtim nevoia de adrenalina. Eu povesteam cum era sa ajung in fantanile de la Unirii(si nu o data),tot eu mai ziceam cum am zburat peste o cale ferata, Psh povestea cum la 80 in a doua era sa loveasca 4 masini X povestea nu stiu ce, Y nu stiu ce.
Diferenta dintre noi si Sebi a fost de noroc, noroc care se pare ca pe el, l-a evitat de data asta!!!
Dumiflo la 90km a patit ce a patit, pe el l-a lovit din plin ghinionul...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
enacheedi
Ceea ce spune Sammy este perfect real ... daca nu s-a intamplat mare lucru ... este OK ... dar daca se intampla ceea ce a spus (dacie .. raniti , morti) atunci spuneai probabil ...ca daca nu ar fi fost acea dacie nu se intampla nimic...
ASTFEL >>> singurul care face diferenta intre a fi sau a nu fi .. este chiar acel conducator auto de pe C4 .... astfel de oameni trebuie pedepsiti .. cum de altfel sunt foarte multi pe drumuri .. zilnic ii intalnim.. scapam de un pericol iminent la intalnirea cu ei in trafic (de multe ori "la mustata") si trecem mai departe ... injurand sau crezand ca suntem norocosi ... astazi .. DAR ... pana nu ti se intampla nimic ... inclini sa crezi ca saracii oameni au gresit ...sau este acel C4 prost construit .. NU ESTE DELOC ASA ...
Acum pentru toti cei ce nu au fost implicati intr-un astfel de accident (grav - cu raniti sau morti) - ce i-ati face acestui sofer daca ..din aceasta prostie de care da dovada .. va omora pe cineva drag voua ... ?????????
Eliminati aceste reziduri ale societatii ...
ASTFEL >>> singurul care face diferenta intre a fi sau a nu fi .. este chiar acel conducator auto de pe C4 .... astfel de oameni trebuie pedepsiti .. cum de altfel sunt foarte multi pe drumuri .. zilnic ii intalnim.. scapam de un pericol iminent la intalnirea cu ei in trafic (de multe ori "la mustata") si trecem mai departe ... injurand sau crezand ca suntem norocosi ... astazi .. DAR ... pana nu ti se intampla nimic ... inclini sa crezi ca saracii oameni au gresit ...sau este acel C4 prost construit .. NU ESTE DELOC ASA ...
Acum pentru toti cei ce nu au fost implicati intr-un astfel de accident (grav - cu raniti sau morti) - ce i-ati face acestui sofer daca ..din aceasta prostie de care da dovada .. va omora pe cineva drag voua ... ?????????
Eliminati aceste reziduri ale societatii ...
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
ok. este de blamat o actiune periculoasa, mai ales cand te gandesti ca tu puteai fi victima vreunuia, si normal ca iti vin in minte tot felulde cuvinte. dar cred ca daca dorim sa adresam "ceva mai greu" cuiva e bine pe privat. eu sunt mai ponderat in atacuri, dar cand cineva se urma pe mine din prostia lui, il snopesc. stop. explicatii si motivatii nu conteaza.
povesteam ca am fost pan'la valcea duminica trecuta si la intoarcere un c4 berlina a fortat nu o data nota in apropierea de acurile de par...eram in coloana cu viteza destul de mare si lui ii trebuie un "zvac" destul de mare ca sa se incadreze la loc in siguranta. a avut norc de fiecare data in locurile cu vizibilitate redusa, nevenind nimeni din fata, dar mi s-a parut exagerat respectivul. poate se grabea obiectiv la destinatie, dar prea riscant totusi. si mie imi place condus sportiv, dar in conditii cat mai de siguranta. stiu ca cei din trafic NU reactioneaza cum as avea eu nevoie ca sa scapam teferi.
deci ASAP (As Safe As Possible)
povesteam ca am fost pan'la valcea duminica trecuta si la intoarcere un c4 berlina a fortat nu o data nota in apropierea de acurile de par...eram in coloana cu viteza destul de mare si lui ii trebuie un "zvac" destul de mare ca sa se incadreze la loc in siguranta. a avut norc de fiecare data in locurile cu vizibilitate redusa, nevenind nimeni din fata, dar mi s-a parut exagerat respectivul. poate se grabea obiectiv la destinatie, dar prea riscant totusi. si mie imi place condus sportiv, dar in conditii cat mai de siguranta. stiu ca cei din trafic NU reactioneaza cum as avea eu nevoie ca sa scapam teferi.
deci ASAP (As Safe As Possible)
Led there b:LIGHT
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Multi suntem in situatia lui Sebi. Oricine depaseste viteza legala sau incalca si cea mai elementara regula rutiera se pune pe el si pe restul participantilor in pericol. Atata timp cat nu se intampla nimic vom spune ca am fost corecti. Perfect neadevarat!
Si eu am fost de multe ori inconstient (imi amintesc ca am mers cu 120 in pasaj la unirea sau cu 135 in drumul taberei) dar am avut noroc si nu s-a intamplat nimic. Sebi a avut ghinion... oricui care nu se conformeaza i se poate intampla. Nu stiu daca 10% dintre noi respectam total regulile si participantii la trafic, deci hai ca nu suntem nici noi usa de biserica... Care este diferenta dintre un om care circula cu 100 la ora in oras si nu produce niciun incident, si unul care la aceeasi viteza are nesansa sa se trezeasca cu un om in fata masinii?!
Experientele altora ar trebui sa fie exemple pentru noi
...avem si noi momentele noastre de prostie
Si eu am fost de multe ori inconstient (imi amintesc ca am mers cu 120 in pasaj la unirea sau cu 135 in drumul taberei) dar am avut noroc si nu s-a intamplat nimic. Sebi a avut ghinion... oricui care nu se conformeaza i se poate intampla. Nu stiu daca 10% dintre noi respectam total regulile si participantii la trafic, deci hai ca nu suntem nici noi usa de biserica... Care este diferenta dintre un om care circula cu 100 la ora in oras si nu produce niciun incident, si unul care la aceeasi viteza are nesansa sa se trezeasca cu un om in fata masinii?!
Experientele altora ar trebui sa fie exemple pentru noi
...avem si noi momentele noastre de prostie
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Cosminuss ai pus punctul pe "i"!!!
Sper sa terminati cu jignirle, si calificativele aiurea...
Sper sa terminati cu jignirle, si calificativele aiurea...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
enacheedi
oK ..... VA INTELEG INTR-UN FEL ... DAR DUPA O ASTFEL DE PATANIE ... NU INTELEG DE CE NU A INVATAT MAI MULT ... ACEST RASPUNS M-A DERANJAT ... " scuze dar eu sunt total impotriva gandirilor de genu asta. de ce sai "dau in goarna" pe autostrada unde vine cu 10 cai mai multi ca mine si ma depaseste, cand pot sa merg tare pe un drum unde daca sunt putin mai "inconstien" il fac si pe ala cu 150 de cai (am facuto asa cum incerca si ala cu tico sa ma faca pe mine). plus ca alta e satisfactia decat pe un drum drept unde oricine stie sa duca masina in 5000 de ture si sa mearga tare."
IN REST ... MODERATORILOR LE SPUN SA INCERCECE SA CONDUCA ASTFEL DE DISCUTII SPRE MAI BUNA INTELEGERE A ACESTOR SITUATII DE CATRE CEI CE FAC ASTFEL DE GRESELI ... FARA A VORBI DE ADRENALINA PE DRUMURILE PUBLICE ... PENTRU CA ACOLO PUNETI IN PERICOL SI VIETILE ALTORA ... DECI .. fara a instiga ...
VA MULTUMESC STIMATI DOMNI !
IN REST ... MODERATORILOR LE SPUN SA INCERCECE SA CONDUCA ASTFEL DE DISCUTII SPRE MAI BUNA INTELEGERE A ACESTOR SITUATII DE CATRE CEI CE FAC ASTFEL DE GRESELI ... FARA A VORBI DE ADRENALINA PE DRUMURILE PUBLICE ... PENTRU CA ACOLO PUNETI IN PERICOL SI VIETILE ALTORA ... DECI .. fara a instiga ...
VA MULTUMESC STIMATI DOMNI !
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Sunt sigur ca si sebi si noi am invatat ce era de invatat. Deja prea multe discutii strica
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice