Eterna si fascinanta baterie moarta in garantie
- Mihay
- Supermoderator
Re: Eterna si fascinanta baterie moarta in garantie
Am depus azi o sesizare la reclamatii.bucuresti@opc.ro sper sa n-o arunce !
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
.... s a mai scris pe forum ca service-urile si companiile de asigurari citesc mesajele de pe forumuri. Daca nu ma insel ori Mituc ori Mihay ne a pomenit de treaba asta . Atentie la ce declarati. Se poate lua de buna. Conflictul cu service ul e clar .. trag de timp ca sa expire perioada de garantie.eduardo_didi scrie:deci faza cu voom e de rasu curcilor pt mine ....
@eduardo_didi ... si tu ai dreptate carnetu de service e sfant ! Ca de aia le am platit facturi babane. Altfel faceam reviziile la coltul cartierului.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
boipboip
- Numar Inmatriculare: B 09 VJL
Mihay, parerea mea e ca OPC nu iti va raspunde.....din pacate....deoarece noi traim in mizeria asta de tara.
si parerea numarul 2 este ca Citroen se poate c@c@ pe ce a citit pe voom, clubc4 s.a.m.d.......voi afirma oricand ca eu am scris alea pe net in locul tau
si parerea numarul 2 este ca Citroen se poate c@c@ pe ce a citit pe voom, clubc4 s.a.m.d.......voi afirma oricand ca eu am scris alea pe net in locul tau
C4 sedan 1.6i SX a.k.a. Citro'
- Mihay
- Supermoderator
eu ti`am zis kokka, sunt persoane platite sa citeasca forumurile,siteurile de specialitate cu comentarii etc.
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
OPC este obligat sa raspunda, fie in scris cu vreo prostie fie cu o vizita impreuna la service-ul cu problema. Eu zic sa insisti pe directia asta.
C4
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
@Mihay crede-ma ca in momentul in care mi ai zis , am bagat la cap! Ar fi bine cu ocazia asta sa tina minte toti membrii.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;