Noul Citroen C4 - Poze oficiale
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Re: Noul C4 - Poze oficiale
Dramatizezi prea rau 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- kidd46
- c4 lover
- Marca si model masina: Citroen C4, 16i, COUPE
- Numar Inmatriculare: B-62-THF
nu dramatizez doar ca masina nu are identitate...pare stearsa! 
slalom printre cretini...
- Bogdan
- Fondator
Nu tu, Adrian
. Nu am vazut ca ai postat si tu

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Acum am cititi si eu acest topic. Cum mai ziceam si de C3 s-a dus dracu spiritul Citroen, dar la C3 si-a revenit cu DS3. Sper sa se intimple si cu DS4.
C4 asta nou pt mine e o dezamagire. E frumos recunosc, dar nu mai e ce era C4 nostru. Pai eu cind am vazut C4 modelul actual am zis wow, a fost iubire la prima vedere; pe cind la noul model .... nu as putea zice asa ceva. La exterior cu nimic iesit din comun, deci banala dar frumoasa, iar la interior la fel. Clima cu butoane volkswagenizate, volan opelizat, schimbator bmweizat, ... , unde e amprenta Citren ?
Astept sa il vad life.
C4 asta nou pt mine e o dezamagire. E frumos recunosc, dar nu mai e ce era C4 nostru. Pai eu cind am vazut C4 modelul actual am zis wow, a fost iubire la prima vedere; pe cind la noul model .... nu as putea zice asa ceva. La exterior cu nimic iesit din comun, deci banala dar frumoasa, iar la interior la fel. Clima cu butoane volkswagenizate, volan opelizat, schimbator bmweizat, ... , unde e amprenta Citren ?
Astept sa il vad life.
- vladut_v
Am tresarit cand am vazut stirea si pozele !
Imediat dupa vizualizarea titlului m-am asteptat la ceva in linia de design consacrata Citroen. Insa surpriza a existat si pentru mine, dar a fost una placuta si foarte intensa. Imi place masina, design-ul dar mai ales interiorul si dotarile ! As da orice sa am noul Citroen C5 in varianta break pentru necesitatile mele ... in schimb acum chiar imi pare rau ca probabil va trebui sa renunt la clasa compacta. Si probabil parerea de rau se datoreaza in mare parte acestui nou C4, chiar daca are un portbagaj impresionant pentru clasa sa, de 408 litrii.
Chiar daca design-ul se apropie de trend-ul actual de design german, chiar daca "noi" am avut placerea sa pilotam poate ultimul Citroen cu volanul cu butuc fix, care l-a facut celebru si interesant, nu putem contesta evolutia. In costiinta oricarui iubitor al marcii, Citroen-ul va ramane acelasi indiferent ce forma imbraca ... si nicidecum nu se poate spune ca noul C4 nu arata bine. Poate nu mai poarta o amprenta unica in lume cu care ne-am obisnuit, macar la inceputurile prezentei Citroenului C4 pe strazi (2005-2006), pentru ca acum deja sunt foarte multe, in schimb, dupa parerea mea atitudinea masinii va fi la fel de unica in momentul in care voi vedea primul model pe strada !
Vom vedea si grupurile propulsoare ce ne vor putea oferi. Intr-un articol citeam ceva legat de o cutie de viteze automata in 4 trepte. Pai 4 trepte pentru o masina care tinteste catre anul 2011 si bate moneda pe ecologizare si emisii reduse de noxe ?! Posibil sa fie o greseala de interpretare.
Si ca sa am totusi ceva de obiectat legat la stire, se vehiculeaza o economie de carburant, folosind "noile" anvelope Michelin Energy Saver, de 2 litrii la mia de km. De asemenea se aduce in discutie o durata medie de viata a anvelopelor de 45.000 km. Asta insemnand o ecomonie de 90 de Litrii de carburant (pret la valoarea de acum a combustibilului 90x4.5 = 405 RON) ... in ideea in care un set de anvelope posibil sa coste intre ~ (1000 RON/15" - 2400 RON/17"). Asadar ecomonia nu este chiar atat de mare precum se vorbeste, iar din experienta am rulat 100 de mii de km cu un set de Michelin normale, fara Energy Saver.
Imediat dupa vizualizarea titlului m-am asteptat la ceva in linia de design consacrata Citroen. Insa surpriza a existat si pentru mine, dar a fost una placuta si foarte intensa. Imi place masina, design-ul dar mai ales interiorul si dotarile ! As da orice sa am noul Citroen C5 in varianta break pentru necesitatile mele ... in schimb acum chiar imi pare rau ca probabil va trebui sa renunt la clasa compacta. Si probabil parerea de rau se datoreaza in mare parte acestui nou C4, chiar daca are un portbagaj impresionant pentru clasa sa, de 408 litrii.
Chiar daca design-ul se apropie de trend-ul actual de design german, chiar daca "noi" am avut placerea sa pilotam poate ultimul Citroen cu volanul cu butuc fix, care l-a facut celebru si interesant, nu putem contesta evolutia. In costiinta oricarui iubitor al marcii, Citroen-ul va ramane acelasi indiferent ce forma imbraca ... si nicidecum nu se poate spune ca noul C4 nu arata bine. Poate nu mai poarta o amprenta unica in lume cu care ne-am obisnuit, macar la inceputurile prezentei Citroenului C4 pe strazi (2005-2006), pentru ca acum deja sunt foarte multe, in schimb, dupa parerea mea atitudinea masinii va fi la fel de unica in momentul in care voi vedea primul model pe strada !
Vom vedea si grupurile propulsoare ce ne vor putea oferi. Intr-un articol citeam ceva legat de o cutie de viteze automata in 4 trepte. Pai 4 trepte pentru o masina care tinteste catre anul 2011 si bate moneda pe ecologizare si emisii reduse de noxe ?! Posibil sa fie o greseala de interpretare.
Si ca sa am totusi ceva de obiectat legat la stire, se vehiculeaza o economie de carburant, folosind "noile" anvelope Michelin Energy Saver, de 2 litrii la mia de km. De asemenea se aduce in discutie o durata medie de viata a anvelopelor de 45.000 km. Asta insemnand o ecomonie de 90 de Litrii de carburant (pret la valoarea de acum a combustibilului 90x4.5 = 405 RON) ... in ideea in care un set de anvelope posibil sa coste intre ~ (1000 RON/15" - 2400 RON/17"). Asadar ecomonia nu este chiar atat de mare precum se vorbeste, iar din experienta am rulat 100 de mii de km cu un set de Michelin normale, fara Energy Saver.
C4 1.6i 16V Berlina
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
exact asta spun si eu... parerea mea e ca s`a pus prea repede masina la zid... e f posibil sa nu mai fie asa "urata" dupa ce o conduci ( vorbind la modul general , nu cu referire asupra taBogdan scrie:Apropo de ce zici tu Alex, mergand aproape cu toate masinile de serie de la Citroen(mai am C6-le si pot sa zic gata), m-am convins intr-un tarziu, ca nu poti cataloga atat timp cat nu mergi si nu simti exact ce inseamna masina respectiva!
Acum nu imi spune mai nimic masina, chiar daca interiorul sunt sigur ca va incanta. Astept sa merg cu ea, candva intr-un viitor sper eu apropiat si atunci voi vedea ce si cum!
sa asteptam si motorizarile , sa vedem si cum arata ca aspect interior si dotari o varianta mai omeneasca... ca asa exclusive , degeaba imi arata ca si la actualul c4 nu cred ca sunt 5 useri care sa aibe exclusive
- Bogdan
- Fondator
Sunt normale reactiile, pentru ca ce a fost C4 in materie de design nu vom mai vedea se pare prea curand...
Cu siguranta acum segmentul de piata va fi diferit...
Cu siguranta acum segmentul de piata va fi diferit...

- Razvan C4
- Numar Inmatriculare: B 971 SRM
Imi plac scaunele si mai ales desig-ul exteror, sper sa fie cu leduri.
Bravo lor !!!
Bravo lor !!!
Citroen C4 1,6 16V - 110CP - negru
Honda Ridgeline 3,5-24Valve SOHC VTEC - 250 CP - visiniu
Honda Ridgeline 3,5-24Valve SOHC VTEC - 250 CP - visiniu
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
evident.... trebuie neaparat sa vanda masini !!
-
dimabogdan
Interiorul este frumos,dar avand in vedere ca este cel de la versiunea de top, sa nu ne asteptam la mari minuni la cele sub aceasta varianta.
Exteriorul este usor cam sters, bate clar spre Megane dar asta este, merge si asa.
Si pentru ca masina o conduc din interior, da m-ar coafa noua versiune.
Exteriorul este usor cam sters, bate clar spre Megane dar asta este, merge si asa.
Si pentru ca masina o conduc din interior, da m-ar coafa noua versiune.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
history
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4i +
- Numar Inmatriculare: DJ-26-DIN
Parca e un Audi A3, cu un interior mult mai prost, cu influente de Megane3. Designul, punctul forte al C4, a devenit prea tern. De ce sa nu ne luam toti Golf sau Astra?
- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
mie unul sincer imi place noul look!
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
Masina arata a masina facuta bine, dar pierde mult din aerul rafinat, fin, frantuzesc al actualului Citroen C4.Interiorul s-a cam banalizat, aduce un pic spre audi sau seat (plansa de bord), iar exteriorul are o forma clasica, obisnuita.
*
Si afisajul vitezometrului cu cifre unde este ? Si bordul ala desenat fain ca la actualul C4 ? Si butucul fix de la volan ?
Bine ca am apucat sa-mi iau vechiul C4 !
Oricum, sa-l vedem si pe strada si mai comentam si dupa...
*
Si afisajul vitezometrului cu cifre unde este ? Si bordul ala desenat fain ca la actualul C4 ? Si butucul fix de la volan ?
Bine ca am apucat sa-mi iau vechiul C4 !
Oricum, sa-l vedem si pe strada si mai comentam si dupa...
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Huh?Chiar daca design-ul se apropie de trend-ul actual de design german, chiar daca "noi" am avut placerea sa pilotam poate ultimul Citroen cu volanul cu butuc fix,
C4 a fost primul, a urmat noul C5 si vor mai urma.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
si eu ma includ in celor care se declara dezamagiti.
ce dracu fac eu acum?
pai pot eu sa pun vreun prag, vreo buza, pe koreanca asta?
linia masinii pare batraneasca.....pare o masina normala, insa stati sa vedem si coupeul. putem da exemple clare unde berlina se incadreaza intr-o linie mai domoala vs varianta in 2 usi.
asta 4 usi vs GTC
Kia Ceed vs PRo
c4 4 usi vs 4 coupe....etc
e clar ca e un trend....hai sa vedem ce va iesi pt varianta in 2 usi. Ca o comparatie eu am intalnit multi oameni care nu cred ca berlina este tot c4 ca si coupeul.
ce dracu fac eu acum?
pai pot eu sa pun vreun prag, vreo buza, pe koreanca asta?
linia masinii pare batraneasca.....pare o masina normala, insa stati sa vedem si coupeul. putem da exemple clare unde berlina se incadreaza intr-o linie mai domoala vs varianta in 2 usi.
asta 4 usi vs GTC
Kia Ceed vs PRo
c4 4 usi vs 4 coupe....etc
e clar ca e un trend....hai sa vedem ce va iesi pt varianta in 2 usi. Ca o comparatie eu am intalnit multi oameni care nu cred ca berlina este tot c4 ca si coupeul.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold