Boicotarea peco-urilor

Scrie răspuns
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Re: Boicotarea peco-urilor

Mesaj de vlad »

Asa vom reusi ceva. Eu unul voi respecta chestia asta si sper sa facem la fel cit mai multi.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

si eu :!:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

e vina statului ca permite unor privati nenorociti sa extraga resursele de pe teritoriul tarii.
e vina statului ca, chiar si in conditiile astea, nu-l obliga pe benzinar sa ofere o cota din petrolu' extras fara adaos pietei interne. sau ca nu pune accize mai mici pe respectiva benzina, ca-i cam tot aia.

sa va intreb sincer ceva. sunteti multi aici care aveti firme. daca ati putea, legal, si fara niciun stres, sa nu va platiti impozitul pe profit si tva-ul, le-ati mai plati?? ati face actiuni de caritate??

inca o data, pe intelesu' tuturor. s-a ajuns la situatia in care PETROLUL DIN ROMANIA este al CUIVA. este absolut normal ca acel CINEVA sa-l vanda, daca nu se poate in romania, in UE la pretul de-acolo. de ce dumnezeu nu l-ar vinde la cel mai mare pret, nu pot sa inteleg??

cum ziceam si pe prima pagina ... sunteti fumatori, de ce nu va aratati frustrarea pe pretul unui pachet de tigari (care are procentaj de accize mai mare decat benzina) boicotand alternativ nonstop-urile si magazinele din care va cumparati tigari? E TOT AIA!
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

hai ma ce dreaq cum sa compari tigarile cu combustibilul. Ce-ti iei painea mai scump daca se mareste pretul la tigari :?:

oricum s-au scumpit si alea azi :evil:
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

pai comparatia e valida in sensu' ca boicotarea e prost directionata.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Numar Inmatriculare: VL 06 SPB

Mesaj de roberth1 »

Romanii cei de la conducere,pe ei nu-i interseseaza atata timp cat ei se plimba pe banii nostrii, sa nu s-ar de la subiect curentul electric noi il producem,il vindem in cehia,ucraina etc si ei n-il vand noua cu cat vor ei.daca ei vor sa ne lase fara curent desi noi il producem nu i-ar retine nimeni decat cateva contracte,hartii..tot noi intretinem baraje,centrale,hidrocentrale si ne alegem cu ce? sa revin la subiect asa vom face si cu zacamintele noastre de petrol sau mai bine zis facem.noi resurse avem dar nu e nimeni sa puna picioru in prag ca este muscat de ceilalti care mai ciup si ei din spagi.eu propun sa actionam cum a spus MIHAY 1. Ne alegem “victima”
Suntem echidistanti si demostram asta prin alegerea companiei:
Din prima extragere a lunii in curs Loto 6/49 retinem primul numar extras.
gri 1.6,16V benzina,110ponei
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

va ciondaniti degeaba ::P
saream toti in sus de bucurie in 2007 ca intram in UE, n-avem vize, etc ... uite asta e pretul!!! Am vrut UE, am primt UE! :applause
Chestia cu pretul benzinei (care oricum e mult mai mic decat in majoritatea tarilor din europa, inclusiv Ungaria) este nesemnificativa fata de ce va urma in 2013. Putin realizeaza ca in 2007 ne-am angajat ca pana la fine de 2012 sa desulfuram gazele de ardere de la CET-uri. Ceea ce inca nu s-a intamplat si cel mai probabil nici nu se va intampla. Sa vedeti in 2013, cand o sa se inchida astea, cum o sa ni se para chestia asta cu benzina o bagatela, cand explodeaza pretul la curent, gaz si caldura!
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
LowProfile

Mesaj de LowProfile »

Maine ma duc sa fac plinul.. Pe Fill&Go.. Nu aveti ce sa faceti... Eu daca ma nasteam pe la tara pe undeva ma apucam de agricultura.. Dar, deh, m-am luat dupa mama sa fac carte.. Na' carte acu', poti sa faci ceva cu ea....
Tara lu Crudu si Dodel...

O sa fie gazu si 6 lei, NU AVETI CE SA FACETI! Se va ieftini la alegeri cu 50 de bani, asta e sigur...
Fost user: Adrian
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

in 2013 numai de cet-uri n-o se ne mai doara. atunci e game over pt toti :lol:
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

nu stiu cati ati vazut stirea aseara de la ProTv , dar acolo ziceau pt protestul zilelor 17-18-19 ca benzinariile au avut o scadere de 20% din vanzari... c`o fii adevarat , c`or mai fii inflorit "stiristii" nu pot decat sa ma bucur in prima faza , ca sigur multi au mers cu masinile si au ars gaz , deci vor alimenta dupa astea 3 zile si nu au facut nici o branza...

dar ideea asta cu o luna sa alegem cate`o victima mi se pare f tare...

PS: eu am mers ieri cu masina , merg si azi , din pacate sunt accidentat la un genunchi si nu ma pot deplasa pe jos si nici sa conduc , asa ca am sofer :mrgreen:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

bai nene eu nu inteleg de ce trebuie sa fim asa de rahat ca natie. Ok nu e cea mai fericita alegere sa nu alimentezi. Dar las-o`ncolo ca n-avem toti Ferrari si putem SA NU ALIMENTAM DE LA PETROM - OMV (astia au cazut la tragere) ! Mare rahat te deplasezi 1-2-5 km in plus si bagi de la Rompetrol sau Mol ca nu ti cad injectoarele ! Asta ma scoate din sarite durerean p$%a de orice miscare de genul asteia, indiferenta si pesimismul extrem! Pai hai sa ne sinucidem atunci daca nu mai avem ce face ?! !!!
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Tunisienii aia sunt un model de urmat(daca intr-adevar au iesti de capul lor in strada si nu e cine stie ce revolutie cum a fost a noastra in 89), chiar daca sunt total impotriva violentei si revoltelor de strada! :!:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

lasa ma masuri extreme, eu vorbesc de ceva simplu ce nu presupune prea mare efort : NU ALIMENTATI DE LA PETROM - OMV !! Ce e asa greu ? A ca esti un nesimtit care te doare-n cur de ce se intampla in jurul tau..aia e ne meritam soarta ! Cu voturi vandute pe 5 ani pentru o galeata de malai . Tara nu e asa de rahat precum cei care traiesc in ea se pare!
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

ce rezolvi cu " nu alimenta de la Petrom" ?
alimentezi de la lucky strike ( oil) si tot aia e....alimentezi de la RRomgasol si tot aia e.....creezi un alt fel de monopol in alta parte...asta bineinteles combinata cu faptul ca toti iau benzinele din acelasi loc, are un efect de cacat aruncat cu vantu in fata.....

a scris cineva ....asta am vrut asta primim....cand spuneau toti ca nu va fi usor, noi vedeam decat libera circulatie in UE....uau.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Cu UE, fara UE, tot niste hoti ne dirijeaza...asa ca, prea mult nu avea ce sa difere! Eu zic ca ar fi fost mai rau chiar...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii serioase :)”