Vand carcasa cheie tip briceag si nu numai
Reguli forum
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice
5. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
6. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
7. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice
5. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
6. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
7. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
2009_gs
Re: Vand carcasa cheie tip briceag si nu numai
Cred ca sunt mai multe tipuri de lama, am vazut si la furnizor, dar nu am schimbat nimic, mereu am luat acelasi produs. Daca mai zice cineva, atunci inseamna ca tre sa iau cu altfel de lama.
Oricum majoritatea pun lama veche, din cate stiu eu.
Oricum majoritatea pun lama veche, din cate stiu eu.
-
dan_sdd
Am cumparat si eu carcasa de cheie si sunt foarte multumit de ea. Nu a trebuit sa fac nicio modificare, s-a potrivit perfect.
Recomand produsul!
Recomand produsul!
Citroen C4 Coupe 1.6i 16v, 110CP, noir obsidien
-
2009_gs
Anunt valabil !
-
sherbyyy
- Numar Inmatriculare: SRB
Vreau si eu 1 buc, cu 3 butoane si simbol de far pe centru.
tel 0740167253
ms
tel 0740167253
ms
-
sherbyyy
- Numar Inmatriculare: SRB
Vreau si eu 1 buc, cu 3 butoane si simbol de far pe centru.
tel 0740.167.253 / 0724.270.981
ms
tel 0740.167.253 / 0724.270.981
ms
-
2009_gs
Anunt valabil !
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Husa siliconica pt carcasa cu 3 butoane nu ai???
-
2009_gs
Nu am, dar nu stiu sigur daca am inteles ce vrei.. Nu te referi numai la taste nu?
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
-
2009_gs
Nu am, imi pare rau.
Anunt valabil in continuare pentru celelalte carcase de chei !
Anunt valabil in continuare pentru celelalte carcase de chei !
-
2009_gs
Anunt valabil !
-
vladutzuuu
Salut,
Ma intereseaza si pe mine o carcasa cu 3 butoane si simbol faruri pe butonul din mijloc.
Ma poti ajuta cu instalarea? Cum procedez? Scot lama si chipul din carcasa veche si le bag in cea nou?
Vlad
Ma intereseaza si pe mine o carcasa cu 3 butoane si simbol faruri pe butonul din mijloc.
Ma poti ajuta cu instalarea? Cum procedez? Scot lama si chipul din carcasa veche si le bag in cea nou?
Vlad
-
2009_gs
Da, am pe stoc carcase de care aveti nevoie.
Dar cu instalrea nu va pot ajuta decat daca predarea se face personal.
Altfel trebuie sa faceti operatiunea singur, si asta nu e greu, se desface carcasa si se scoate placa din carcasa veche si se muta in cea noua.
Iar lama e muta usor.
Dar cu instalrea nu va pot ajuta decat daca predarea se face personal.
Altfel trebuie sa faceti operatiunea singur, si asta nu e greu, se desface carcasa si se scoate placa din carcasa veche si se muta in cea noua.
Iar lama e muta usor.
-
2009_gs
Anunt valabil !
-
2009_gs
Anunt valabil !