Arian scrie:M-ar interesa si pe mine sa vad un C4 Coupe din 2005-2006 cam cu 150.000 km (uzura normala) sa am cateva chestii in vedere pentru achizitie.
Locuiesc la Doamna Ghica (Colentina), daca e cineva prin apropiere dispus sa-si piarda cateva minute sa-mi arate masina si sa-mi explice cateva detalii as fi recunoscator.
Revin. Daca vrei te ajut eu ca stau in zona. Da-mi un pm si vorbim.
emicald scrie:Puneti-i intrebari lui Mugurel despre asta, masina e vinduta de el si cred ca toata intretinerea e facuta la Promotor.
De unde stii asta? Eu nu cred...
Sau in cel mai bun caz, daca e vanduta de ProMotor (implicit de Mugurel) si nu este anuntul pus pe forum (si este pe autovit), atunci inseamna ca nu o recomanda.
Citroen C4Coupe(2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP(VTR+) - Noir Obsidian Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2:163CP & 395NM
oare care or fi alea "foarte multe imbunatatiri"???
nu vad jante, nu vad suspensie, nu vad eleron, nu vad nimic in plus la interior, farurile si stopurile sunt stock, antena e tot aia lunga, pedalele tot alea de cauciuc stock.
6% vede doar pe reprize de trafic lejer si mers constant in oras, in rest sa te gandesti la 10% minim
de ce are 3 chei briceag?! standard se ofera ona plu una obisnuita. si sa dea cineva vreo 150 euro pt a doua doar ca moft nu cred. daramite a treia.
101cp-110cp poate fi typo
alea cu 8 boxe e valabila daca si-a montat el pe spate, in rest sunt doar 6 (tweet fata separate in bord fata de medii joase din usi)
8 airbaguri daca mai are el 2 pungi umflate cu aer pe undeva
distributia oricum o schimbi instant cum o cumperi si te lasa rece (revizia fostului) habar nu ai ce piese a folosit si catde responsabil a fost
emicald scrie:Este fix aceeasi masina din anuntul anterior, despre care v-am zis...
Se pare ca a plecat din VL, anuntul de pe autovit nu mai e.
Pai asta vad ca are numere de Arges.
Esti tu sigur ca e aceiasi? Ca si eu m-am intrebat...
Dar m-am si gandit ca nu aveam cum sa schimbe sa o vanda si sa ii schimbe numerele asa rapid...
Citroen C4Coupe(2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP(VTR+) - Noir Obsidian Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2:163CP & 395NM
Am mai dat de ceva interesant. O cunoaste cineva? Culoarea o fi originala sau a vopsit-o el? http://www.autovit.ro/citroen-c4-C29704651.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Are potential ca pret. Cred ca mai trebuie timbrul de mediu.
Ex: Citroen C4 Coupe 2006: 1.6i 16V, 109CP (VTR) Gri Iceland
New: Citroen C5 Exclusive 2010: 2.0hdi 163CPBlue BOURRASQUE
Filtru Particule Anulat + Stage 2 by Doc (OBDTUNING) la 196CP/144kW/400Nm