Just another car :)
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Re: Just another car :)
Adaptive Frontlight System - AFS, ceva ce ar trebui sa fie stock pe orice masina cu xenon
http://www.youtube.com/embed/Cu_0G9QtAMo?feature=oembed" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/embed/Cu_0G9QtAMo?feature=oembed" onclick="window.open(this.href);return false;
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Bogdan
- Fondator
Un eveniment Skoda inedit la rusi..daca partea de indemanare mai e cum mai e, sa dezmembrezi masina iti trebuie mult curaj
http://www.youtube.com/embed/uBTv6i_apBM?feature=oembed" onclick="window.open(this.href);return false;
Astazi am comis-o ca sa zic asa, am modificat comanda pe ultima suta si am comandat pielea alcantara! Macar capriciul asta il am, daca pilotul ala adaptiv nu vrea sa fie comandat!
http://www.youtube.com/embed/uBTv6i_apBM?feature=oembed" onclick="window.open(this.href);return false;
Astazi am comis-o ca sa zic asa, am modificat comanda pe ultima suta si am comandat pielea alcantara! Macar capriciul asta il am, daca pilotul ala adaptiv nu vrea sa fie comandat!

- Florinhot
- Marca si model masina: C4 1,6 HDI, 92CP
C5 2,0 HDI, 163 CP - Numar Inmatriculare: B 43 WKR
Bogdan scrie: Astazi am comis-o ca sa zic asa, am modificat comanda pe ultima suta si am comandat pielea alcantara! Macar capriciul asta il am, daca pilotul ala adaptiv nu vrea sa fie comandat!
Sunt de parere ca atunci cand iti iei masina la 0 km trebuie sa te bucure fiecare detaliu al masinii; pretentie pe care nu o poti avea la achizitionarea unui SH.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Super dotata, o sa fie o nebunie de masina 
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
felicitari.. cat mai multi kilometrii fara probleme.
d-abia astept sa o vad.
mi se pare ca are tot ce ai nevoie. lunga rau lista de dotari la pretul acesta.
d-abia astept sa o vad.
mi se pare ca are tot ce ai nevoie. lunga rau lista de dotari la pretul acesta.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Sa te bucuri de ea, pare ca ai tot ce ti-ai dori de la o masina normala, pe care sa o folosesti de zi cu zi.
Chiar asa...ce ti-ai mai fi dorit pe ea? In afara de pilotul adaptiv de care ziceai mai sus.
La 508 te-ai uitat?
PS: Ce sunt mai exact astea?
Detectare oboseala sofer
Driving Mode Selection
Chiar asa...ce ti-ai mai fi dorit pe ea? In afara de pilotul adaptiv de care ziceai mai sus.
La 508 te-ai uitat?
PS: Ce sunt mai exact astea?
Detectare oboseala sofer
Driving Mode Selection
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Bogdan
- Fondator
508 e depasit tehnic rau de tot...C5-ul e peste.
Detectare oboseala sofer e o gaselnita..iti studiaza stilul de condus, si daca incepi sa mergi haotic iti zice ca ai obosit
: are si Citroen asa ceva dar este doar un timer pe care il setezi, adica ii spui sa te avertizeze dupa 2 ore si iti apare in bord o ceasca de cafea
.. Poate doar la Picassoul asta nou sa mai fi bagat si ei optionale mai mult sau mai putin utile la nivelul anului 2013 
Driving mode selection - ai diverse setup-uri pentru directie, acceleratie, cutie si AC.
Eco, Normal, Sport si individual
Mi-as mai fi dorit trapa si poate navigatia mare cu comenzi vocale dar deja o dau in fite...
..altceva chiar nu prea mai aveam ce sa iau din optionale 
Insa din punct de vedere practic, acel pilot adaptiv il regret cel mai mult
Ms de urari!
Sent from my iPhone using Tapatalk PRO
Detectare oboseala sofer e o gaselnita..iti studiaza stilul de condus, si daca incepi sa mergi haotic iti zice ca ai obosit
Driving mode selection - ai diverse setup-uri pentru directie, acceleratie, cutie si AC.
Eco, Normal, Sport si individual
Mi-as mai fi dorit trapa si poate navigatia mare cu comenzi vocale dar deja o dau in fite...
Insa din punct de vedere practic, acel pilot adaptiv il regret cel mai mult
Ms de urari!

- Bogdan
- Fondator
Am luat azi jante de tabla pe 16 plus cauciucuri Nokian W+, si am platit 2500 RON!
Acum doar masina mai trebuie sa vina.
@Deese ce mi-as mai fi dorit ar fi fost functia de AutoHold cand masina sta pe loc ..dar din pacate nu exista asa ceva pe Skoda
Acum doar masina mai trebuie sa vina.
@Deese ce mi-as mai fi dorit ar fi fost functia de AutoHold cand masina sta pe loc ..dar din pacate nu exista asa ceva pe Skoda

- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Mi-ai adus aminte cum am facut eu acum multi ani cand mi-am luat primul sistem hi-fi in casa.Am dat comanda si pana a venit,mi-am luat blancuri si cautam firme care scriu cu trackuri.Nu aveam pc iar notiunea de mp3 era departe de tot. 
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bogdan
- Fondator
Dupa ce am cumparat rotile mi-am adus aminte ca am si senzori de monitorizare a presiunii in pneuri.. Si brusc mi-am amintit de Commandorsteel cand si a pus rotile de iarna..
A fost un moment de panica putin ca tre sa iau cine stie ce senzori, dar se pare ca la VAG sistemul e altfel, datorita reducerii de costuri zic eu.
Roata dezumflata este "descoperita" de senzorul ABS si atunci nu mai conteaza ce roti ai pe masina...asta dupa mine e cea mai buna reducere de costuri care a existat vreodata
...sau posibil ca francezii sa fie mai cu mot si au reinventat ei roata cu senzori separati pe fiecare roata!!
A fost un moment de panica putin ca tre sa iau cine stie ce senzori, dar se pare ca la VAG sistemul e altfel, datorita reducerii de costuri zic eu.
Roata dezumflata este "descoperita" de senzorul ABS si atunci nu mai conteaza ce roti ai pe masina...asta dupa mine e cea mai buna reducere de costuri care a existat vreodata

- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
Pai daca schimbi rotile cu totul , ce treaba mai aveau senzorii ?Bogdan scrie:Dupa ce am cumparat rotile mi-am adus aminte ca am si senzori de presiune in pneuri.. Si brusc mi-am amintit de Commandorsteel cand si a pus rotile de iarna..
Roata dezumflata este "descoperita" de senzorul ABS si atunci nu mai conteaza ce roti ai pe masina...asta dupa mine e cea mai buna reducere de costuri care a existat vreodata...sau posibil ca francezii sa fie mai cu mot si au reinventat ei roata cu senzori separati pe fiecare roata!!
Adica spui ca la tine , indiferent de ce roti ai , senzorii tot merg ?
C4
C200K
C200K
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Cred ca zice doar ca ABS'ul recunoaste ca nu mai sunt senzori pe roti si va functiona normal. Spre deosebire de ale noastre care iti apar tot felul de erori cand nu mai vede senzorii...
- Bogdan
- Fondator
@Ediz..Exact...indiferent de roti senzorii de presiune merg, pentru ca senzorii astia nu sunt pe roata.
Cu cat o roata e mai dezumflata se va roti mai greu decat celelalte si atunci senzorul de ABS va sti acest lucru. Ca sa apara informare presiunea in roata trebuie sa fie cu 20% mai mica decat cea setata si memorata.
Nu stiu exact principiul tehnic de functionare dar cert este ca nu exista ca la Citroen senzori in fiecare roata si odata ce schimbi rotile pierzi senzorii!
@Catalin, nu e ce zici tu..nici la Citroen nu ai erori de la ABs cand nu mai ai senzorii, doar erori in bord legate de senzorii de presiune
Cu cat o roata e mai dezumflata se va roti mai greu decat celelalte si atunci senzorul de ABS va sti acest lucru. Ca sa apara informare presiunea in roata trebuie sa fie cu 20% mai mica decat cea setata si memorata.
Nu stiu exact principiul tehnic de functionare dar cert este ca nu exista ca la Citroen senzori in fiecare roata si odata ce schimbi rotile pierzi senzorii!
@Catalin, nu e ce zici tu..nici la Citroen nu ai erori de la ABs cand nu mai ai senzorii, doar erori in bord legate de senzorii de presiune

- catalin4u24
- StarShip Pilot
Da, asa o fi, ce-i drept pana acum n-am avut probleme cu senzorii si sper in continuare sa nu am
. Oricum, de câte ori am schimbat caucioacele le-am spus alora sa aibă grija la senzori...
Tapatalk 2
Tapatalk 2
- Bogdan
- Fondator
Pai da, daca schimbai roata cu totul, adio senzori