asemeni si aici...nici un raspunsMihay scrie:bai chainsaw ti-am dat si pm si pe mess , nu rasp sa fii sanatos, nu te astept toata ziua
Offtopic Room !
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Re: Offtopic Room !
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
la mihay e add request pending de minim o luna, si i-am dat buzz-uri acu' ... i-am rasp si lu florin ... ideea e ca mail-urile de notificare de pm-uri apar la milenii dupa primirea acestora, nushdece
multumesc amandurora oricum
multumesc amandurora oricum
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- Mihay
- Supermoderator
- florinc4
- Operat ESTetic
offtopic
astazi am avut si eu placerea de a petrece ceva mai mult timp cu megane-ul prin trafic...masina are vreo 25 de mii de km...la 10 mii daca nu ma insel i-a schimbat discu de ambreiaj ca patina la plecare de pe loc...astazi am constatat ca la plecarile de pe loc dupa ce masina e incalzita bine (traficul cotidian)...patineaza roata de pe partea stanga, gen plecari in forta...chiar daca nu plec in forta...ca o concluzie se intampla si la alte case ce se intampla la majoritatea dintre cei cu c4...ma mira totusi ca doar in 25 de mii de km sa faca astfel de pb de 2 ori...
ps: compresorul de la aerul conditionat am avut norocul de a-l schimba de 2 ori pe garantie pana acuma...daca iesea din garantie costa vreo 1500e bucata
ps: compresorul de la aerul conditionat am avut norocul de a-l schimba de 2 ori pe garantie pana acuma...daca iesea din garantie costa vreo 1500e bucata
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Azi m-am intalnit cu o noua cunostinta (sper sa intre cat de curand pe aici, sa ne povesteasca singur pataniile lui). C4 coupe, 1.6i, 110cp, de prin 2006 daca am retinut eu bine. Pe langa niste accidente, am auzit una din cele mai grave probleme la C4 pana acum: i-a "explodat" cutia de viteze, in mers. Cand o sa intre, o sa povesteasca el mai bine ce si cum. In alta ordine de idei, masina ii place si acum la fel ca'n prima zi 
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- Mihay
- Supermoderator
poate i s-a "umflat" la o retrogradare violenta...
in seara asta eram la ATS la revizie si s-a stricat un Jaguar fix in poarta lor. a crescut inima in mine
in seara asta eram la ATS la revizie si s-a stricat un Jaguar fix in poarta lor. a crescut inima in mine
- Bogdan98
- Citroen Fan
Cam asa i-a spus si cel de la ATS... cum ca din cauza unei frane de motor. Dar totusi nu prea cred ca la o retrogradare mai puternica, sa bubuie. In fine, o sa intre si el aici, si o sa ne spuna ce si cum.
Felicitari pentru starea buna a robotului (Mihay)
Felicitari pentru starea buna a robotului (Mihay)
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Florin...cum naiba patineaza roata cand se incalzeste??? 
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- florinc4
- Operat ESTetic
patineaza e plastic spus
...zici ca se "rupe" ca bate mai repede ca cealalta ca si cum ai pleca cu scartz....dar numai dupa ce stai ceva in trafic...si mergi mult in viteza 1, 2 sau 3...adica aglomeratie
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
o roata se poate sa se invarta mai repede ca cealalta...depinde de ce aderenta prinde....mai repede cred ca e vb de ambreiaj decat de o patinare a rotii.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
- florinc4
- Operat ESTetic
asta stiu ca se invarte mai repede decat cealalta
...pai de ambreiaj asta ziceam si mai sus...ca a schimbat discul la ambreiaj...si vad ca pana la urma ambreiajul e cu pb...dar in 25 de mii de km...mi se pare aiurea rau 
- Bogdan98
- Citroen Fan
- florinc4
- Operat ESTetic
renault megane...disc ambreiaj schimbat (si daca am inteles bine de la tata s-ar putea sa fi schimbat si kitu de ambreiaj dar nu sunt sigur)...plus 2 compresoare aer conditionat schimbate....cam asta are la activ 
- Bogdan98
- Citroen Fan
Stiam ca e Megane bre
... nu numai C4 are probleme cu ambreiajul la km putini. Asta voiam sa subliniez.
Acum, nici C4 nu e o masina iesita ieri pe piata, si... ma uit la noi in service, ce masini apar cel mai des, culmea ca s-a cam dus mitul masinii germane, ca astea umplu service-ul. Frantuzoaicele sunt mai rare pe la noi. Iar C4, in afara de al meu si al lui nasi-miu, n-am vazut decat unul sau doua, si alea venite sa schimbe placute, si alte chestii minore. Sa nu mai vorbesc cate injectoare si pompe de injectie pica la nemtoaice (diesel of course)
Acum, nici C4 nu e o masina iesita ieri pe piata, si... ma uit la noi in service, ce masini apar cel mai des, culmea ca s-a cam dus mitul masinii germane, ca astea umplu service-ul. Frantuzoaicele sunt mai rare pe la noi. Iar C4, in afara de al meu si al lui nasi-miu, n-am vazut decat unul sau doua, si alea venite sa schimbe placute, si alte chestii minore. Sa nu mai vorbesc cate injectoare si pompe de injectie pica la nemtoaice (diesel of course)
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
ce aveti bre oameni buni cu capra vecinului? c
nu inteleg cum ar putea sa ma bucure pe mine, care sa zicem ca m-au lasat toate la c4 si imi vine sa ma urc pe pereti, faptul ca megane e mai rau, sau orice alta masina.
nu inteleg cum ar putea sa ma bucure pe mine, care sa zicem ca m-au lasat toate la c4 si imi vine sa ma urc pe pereti, faptul ca megane e mai rau, sau orice alta masina.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp