Offtopic Room !
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Re: Offtopic Room !
Nu ma intelege gresit, nu ma bucura ca are problemele astea la Megane, ci doar faptul ca aceste probleme nu sunt "trade mark" la C4.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
ce mi-a plscut la renault cand am fost...ca nici nu s-au uitat...daca e din vina mea sau nu...stiau de pb din franta...nici nu au stat la discutii aiu schimbat discu pe garantie si zicea nenea ala ca recomanda sa schimbam tot kitu de ambreiaj...tata crede ca l-a schimbat dar nu e sigur....cert e ca era o pb cunoscuta si recunoscuta...deci jos palaria...
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- florinc4
- Operat ESTetic
deci foarte tare: Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, celebrii prezentatori ai Top Gear vor fi filmaţi în Palatul Parlamentului la volanul a trei maşini Ferrari, Lamborghini şi Aston Martin, în data de 22 septembrie...like wow....totodata cica vor merge si in delta in baragan, la marea neagra pe transfagarasan...iar obiectivul ar fi promovarea tarilor in care este difuzata emisiunea...wow inca o data...finally ceva bun, asta da promovare
sursa:http://www.antena3.ro/stiri/rutier/top- ... 80356.html
sursa:http://www.antena3.ro/stiri/rutier/top- ... 80356.html
- florinc4
- Operat ESTetic
scuze de link http://www.antena3.ro/stiri/rutier/top- ... 80356.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
misto!
e tare emisiunea, chiar daca in marea ei majoritate este regie....dar ne place!
e tare emisiunea, chiar daca in marea ei majoritate este regie....dar ne place!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
regie neregie, esta una din singurele emisiuni care mai zice si de rau (da' grav) de multe masini populare si/sau scumpe. ca au contracte cu mizeriile de fiat si ford, si n-ar injura nimic de la ei, e alta poveste, si se intampla doar de curand.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Incerc sa iti dovedesc ca nu e asa scump Citroenul pe cum zici. Instalatia mea de racire are 6.5 litri. 1 litru antigel Total costa 17.5 lei asta pe primul site, fara sa caut prea mult(http://www.pieseautoalfa.ro/c.php?c=lub ... d=3&sid=46" onclick="window.open(this.href);return false;). Deci toata cheltuiala se ridica la 113.75 fara manopera. Daca iau pretul cel mai ieftin zis de tine 8 lei as iesi la 52 fara manopera. Acum trage tu concluzia daca e scumpa aceasta operatiune la Citroen sau nu, eu platind 80 lei.vortex07 scrie:mersi pt raspuns Vlad... dar din pacate am dreptate... nu e mai scump... e extraordinar mai scump... de cam 10 ori pretul decat unul care se gaseste peste tot. Am gasit antigel la 7-8-9 lei... Am vazut altele mai scumpe intre 10 si 20 RON... dar nu 80!
- vortex07
pardon. te-am inteles eu gresit, am crezut ca 1 L de antigel a costat 80 RON
Oricum diferenta de pret e 100%, dar admit ca calitatea se plateste (asta daca intradevar cel de la TOTAL are ceva in plus -personal nu cred)... din fericire vorbim de sume si costuri relativ mici, deci chiar si un pret dublu inseamna o diferenta de aprox 60 ron. deci chiar daca nu scoti multi bani din buzunar ceva poate fi clasificat scump cand costa dublu fata de un produs asemanator
Oricum diferenta de pret e 100%, dar admit ca calitatea se plateste (asta daca intradevar cel de la TOTAL are ceva in plus -personal nu cred)... din fericire vorbim de sume si costuri relativ mici, deci chiar si un pret dublu inseamna o diferenta de aprox 60 ron. deci chiar daca nu scoti multi bani din buzunar ceva poate fi clasificat scump cand costa dublu fata de un produs asemanator
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
mai dati`l naibii de antigel...ca daca te iei dupa astia de la citroen te pun sa cumperi si apa de parbriz de la cine stie ce firma... eu am dat pe un bidon de antigel ( nu mai stiu ce firma ) 2+2 , 1 bidon de apa distilata de 5 L , lichid de frana ( pt ca am schimbat si lichidul de frana ) si manopera 117 lei in total... in afara de asta , am ramas cu 5 L de amestec antigel + apa ...
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Sunt doua variante mari si late:
1. completare
2. schimb complet
1. de preferat sa se completeze cu acelasi tip de antigel, sau daca nu se cunoaste tipul, macar sa fie de aceeasi culoare (albastru, roz, galben-verzui, etc). Daca se amesteca "culorile", se pot intampla chestii nasoale, mai pe romaneste asa... se "branzeste". La completare, este bine (si indicat) sa se masoare densitatea lichidului. Exista densimetre speciale pentru antigel, la care gradatiile nu sunt in unitati de masura a densitatii (gr/cm3 de obicei), ci direct in grade (temperatura minima suportata)
2. la inlocuire completa, nu conteaza cu ce se schimba, ce producator, etc. Conteaza in primul rand temperatura minima suportata. Si bineinteles, nu are rost sa se puna antigel concentrat, ci diluat, dupa specificatiile/proportiile existente pe fiecare sticla/flacon/etc.
Completarea se poate face si in fata blocului, chiar si schimbul complet, dar este recomandat sa fie facut la un service (oarecare)
1. completare
2. schimb complet
1. de preferat sa se completeze cu acelasi tip de antigel, sau daca nu se cunoaste tipul, macar sa fie de aceeasi culoare (albastru, roz, galben-verzui, etc). Daca se amesteca "culorile", se pot intampla chestii nasoale, mai pe romaneste asa... se "branzeste". La completare, este bine (si indicat) sa se masoare densitatea lichidului. Exista densimetre speciale pentru antigel, la care gradatiile nu sunt in unitati de masura a densitatii (gr/cm3 de obicei), ci direct in grade (temperatura minima suportata)
2. la inlocuire completa, nu conteaza cu ce se schimba, ce producator, etc. Conteaza in primul rand temperatura minima suportata. Si bineinteles, nu are rost sa se puna antigel concentrat, ci diluat, dupa specificatiile/proportiile existente pe fiecare sticla/flacon/etc.
Completarea se poate face si in fata blocului, chiar si schimbul complet, dar este recomandat sa fie facut la un service (oarecare)
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
evident si eu am crezut asa, da' sunt linkuri spre surse mult mai credibile cum ca ar fi pe bune. si pe okazii and such, chiar daca e facatura, acum cel putin, lumea chiar da banii pe mizeriile alea. asa ca daca aveti, incercati-va norocu'Bogdan scrie:Umbla vorba ca ar fi unii care ar fi dat 20-30 000 pe ebay! Dar se prea poate sa fi fost facatura!
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp

-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Fratele meu, dar parca suntem in filme cu...sa mor daca imi dau seama ce a vrut sa spuna chainsaw. Ori dati citate calumea, ori stergeti topicul asta ca devine...chainsaw scrie:evident si eu am crezut asa, da' sunt linkuri spre surse mult mai credibile cum ca ar fi pe bune. si pe okazii and such, chiar daca e facatura, acum cel putin, lumea chiar da banii pe mizeriile alea. asa ca daca aveti, incercati-va norocu'Bogdan scrie:Umbla vorba ca ar fi unii care ar fi dat 20-30 000 pe ebay! Dar se prea poate sa fi fost facatura!
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Pentru cei din Timisoara si zona, eu zic ca e util
http://www.peugeotclubromania.ro/forum/ ... hp?t=18092" onclick="window.open(this.href);return false;
Unde ar merge asta postata?
http://www.peugeotclubromania.ro/forum/ ... hp?t=18092" onclick="window.open(this.href);return false;
Unde ar merge asta postata?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Mihay
- Supermoderator
pai nu cumva este userul Luc de pe forum care vinde sistemul ala pentru FAP? 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Foarte folositor anuntul.
Ba da, el e dar nu a pus anunt si aici.