Offtopic Room !
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Re: Offtopic Room !
Masini neintretinute! HDI-ul cred ca este cel mai tare motor diesel. Cand am fost cu C4 la RAR mi-a accelerat-o ala blana, nu dadea nici gram de fum !!! Cica o accelera sa o curete... si masina aia avea 200 mii de km la bord. De asemenea nici la C5-ul care-l am acum nu am vazut nici gram de fum, nici macar dimineata la rece. Din nou, masina cu 160 mii de km la bord. Filtre, bujii alea alea la timp si dieselul este minunat!
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
pai asa sunt majoritatea masinilor. neintretinute. si in vest in jermania. unde multe masini pica TUV-ul pt ca au becuri arse si diverse faze de genul asta. pt ca proprietarii merg fara sa aiba habar. nu stiu decat sa puna combustibil, si multi nici aia nu stiu cand baga diesel in benzinara, sau vice versa.
ca sunt si proprietari responsabili, nu neg, dar sunt prea putini comparativ cu neglijentii.
PS: aia cu masina de oras ai dat-o in bara.
suspensia hidraulica e un avans tehnologic imens si ofera unei masini atat comportament sport cat si comfortabil la controlul soferului sau automat. daca erau smecheri faceau disponibil pe orice model DS, dar macar pe echiparea de varf era obligatoriu.
dar nah, mai bine ne plafonam cu tehnici vechi si acceptam politicile de taiere a costurilor fabricantilor, dar cu aceleasi profituri
ca sunt si proprietari responsabili, nu neg, dar sunt prea putini comparativ cu neglijentii.
PS: aia cu masina de oras ai dat-o in bara.
suspensia hidraulica e un avans tehnologic imens si ofera unei masini atat comportament sport cat si comfortabil la controlul soferului sau automat. daca erau smecheri faceau disponibil pe orice model DS, dar macar pe echiparea de varf era obligatoriu.
dar nah, mai bine ne plafonam cu tehnici vechi si acceptam politicile de taiere a costurilor fabricantilor, dar cu aceleasi profituri
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Tomita eu merg zi de zi cu aceasta suspensie si pot sa spun cu mana pe inima ca nu e sport... deloc. A 10 oara, nici macar pe modul sport nu e sport.Tomita scrie:suspensia hidraulica e un avans tehnologic imens si ofera unei masini atat comportament sport cat si comfortabil la controlul soferului sau automat
De cate ori ai condus tu cu hydractive? Sau pe ce te bazezi cand imi dai lectii despre un lucru pe care eu il am si tu nu?
- Tomita
- cre8or
da, man fie cum vrei tu.
pana mai ieri nu mergeai cu ea. pt o barca e logic ca nu au setat sportul. si nici la o alta fasneata de oras nu vrei sa iti sara rinichii de la locul lor.
m-am plimbat cu un C5 doar o data si nu zi de zi ca tine.
PS: C5 diesel si sport (in sensul unui hot hatch), da, sigur...
eu nu am chef de discutii sterile. mereu evolutia va intampina masele cu ochelari de cal. probabil pe asta se si bazeaza cand se pastreaza secrete lucrurile marete, sa nu sperie prostimea(adica masele ca iar sunt acuzat aiurea ca jignesc desi nu o fac - a se folosi dex pt a intelege ca prostime egal mase, oamenii de rand, etc...).
pana mai ieri nu mergeai cu ea. pt o barca e logic ca nu au setat sportul. si nici la o alta fasneata de oras nu vrei sa iti sara rinichii de la locul lor.
m-am plimbat cu un C5 doar o data si nu zi de zi ca tine.
PS: C5 diesel si sport (in sensul unui hot hatch), da, sigur...
eu nu am chef de discutii sterile. mereu evolutia va intampina masele cu ochelari de cal. probabil pe asta se si bazeaza cand se pastreaza secrete lucrurile marete, sa nu sperie prostimea(adica masele ca iar sunt acuzat aiurea ca jignesc desi nu o fac - a se folosi dex pt a intelege ca prostime egal mase, oamenii de rand, etc...).
Ultima oară modificat Mie Sep 26, 2012 12:05 pm de către Tomita, modificat 1 dată în total.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
O suspensie pneumatica e cam greu sa fie sport din cauza reactiei pe care o are. Una magnetica insa da.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
de ieri de pe la ora 20 cand am fost ultima data pe forum , sa se scrie peste 3 pagini numai aici la offtopic ...
am imbatranit , nu mai tin pasul
@Vlad nu mi`am luat C5 , cochetam prin iarna cu ideea dar...
Oricum cand revin la citroen , va fii C5 , C6 sau DS5 , ceva automat .
@Tomita , tu compari mere cu pere , C5 cu 407 , daca vrei sa compari ceva cu 407 , compara C5`ul II cu 407 , nu asta nou ... asta nou e cu 508 , care intr`adevar nu are suspensia H3+ dar se prezinta binisor , THP`uri , alea alea
Cat despre masini intretinute sau nu afara , nu stiu cati vestici fac carpeli la masinile lor . Maine , poimaine o sa vina aia sa faca si tuning la noi
@Vlad nu mi`am luat C5 , cochetam prin iarna cu ideea dar...
Oricum cand revin la citroen , va fii C5 , C6 sau DS5 , ceva automat .
@Tomita , tu compari mere cu pere , C5 cu 407 , daca vrei sa compari ceva cu 407 , compara C5`ul II cu 407 , nu asta nou ... asta nou e cu 508 , care intr`adevar nu are suspensia H3+ dar se prezinta binisor , THP`uri , alea alea
Cat despre masini intretinute sau nu afara , nu stiu cati vestici fac carpeli la masinile lor . Maine , poimaine o sa vina aia sa faca si tuning la noi
-
foxbat
- Marca si model masina: C4 Coupe, 1.6 Hdi, no FAP
- Numar Inmatriculare: FOX
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Vezi ca avem topic destinat pentru astfel de poze
. Se numeste Poze sugestive:
viewtopic.php?f=51&t=63&p=192456&hilit= ... ve#p192456" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=51&t=63&p=192456&hilit= ... ve#p192456" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tomita
- cre8or
se vinde leul
)))))))
buna semnatura...cauti C5 hydractive?
407 c5 1 si 2 si 508 sunt cam intercalate la perioada de apartiei.
mie imi place 508 (doar cel cu leduri si xenon) dar are 3 sau 4 ani mai putin decat C5.2 chiar daca imparte aceeasi platforma.
de asemenea 508 e facut sa inlocuiasca si pe 607 si pe 407 si e o idee mai mare
cum sa zici ca compar mere cu pere. 4 ani de zile 407 si C5.2 au fost concurenti directi de clasa. daca ziceam c5 cu 607 comparam mere cu pere
asa si primul C5 e mere cu pere comparat cu 407 cum spui tu
PUG 407 - 2004
Citro C5.1 - 2001 fiind dezvoltat inca dinainte de anii 2000, adica prinde suficient din 406
Pug 508 - 2011
Citro C5.2 - 2008
buna semnatura...cauti C5 hydractive?
407 c5 1 si 2 si 508 sunt cam intercalate la perioada de apartiei.
mie imi place 508 (doar cel cu leduri si xenon) dar are 3 sau 4 ani mai putin decat C5.2 chiar daca imparte aceeasi platforma.
de asemenea 508 e facut sa inlocuiasca si pe 607 si pe 407 si e o idee mai mare
cum sa zici ca compar mere cu pere. 4 ani de zile 407 si C5.2 au fost concurenti directi de clasa. daca ziceam c5 cu 607 comparam mere cu pere
asa si primul C5 e mere cu pere comparat cu 407 cum spui tu
PUG 407 - 2004
Citro C5.1 - 2001 fiind dezvoltat inca dinainte de anii 2000, adica prinde suficient din 406
Pug 508 - 2011
Citro C5.2 - 2008
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Tomita
- cre8or
vezi ca Citroen C5 are doar 2 generatii
pozele atasate de tine sunt facelift si non-facelift pt prima generatie
PS: primul citroen c5 are capota motor cu pistoane, in timp ce la generatia actuala NU are asa ceva
pozele atasate de tine sunt facelift si non-facelift pt prima generatie
PS: primul citroen c5 are capota motor cu pistoane, in timp ce la generatia actuala NU are asa ceva
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
Or fii doar doua , nu zic nu , doar ca nu si pt mine . Intre prima generatie si facelift cum ii zici tu e diferenta de la cer la pamant , sunt 2 modele complet diferite , interior , exterior , motorizari etc , deci e cam improrpiu spus face-lift .
Facelift se poate numi C4.2 fata de ce ai tu , sau 407 al meu cu ultimul , care pt un necunoscator nu vede mari diferente , decat la stopuri etc ....sau C5 2008 si C5 2011 , iarasi , mici retusari . Cam asta e pt mine un facelift ...
Ce au facut ei la vechiul C5 e imprpriu spus face-lift
Facelift se poate numi C4.2 fata de ce ai tu , sau 407 al meu cu ultimul , care pt un necunoscator nu vede mari diferente , decat la stopuri etc ....sau C5 2008 si C5 2011 , iarasi , mici retusari . Cam asta e pt mine un facelift ...
Ce au facut ei la vechiul C5 e imprpriu spus face-lift
- Tomita
- cre8or
http://www.autobild.de/artikel/mini-cit ... 06951.html" onclick="window.open(this.href);return false;
probleme mari cu distributia pe lant la THP-uri
man, m-am convins cu comparatiile aici pe forum si la alti colegi. mai bine ne oprim in dialog, ca nu ajungem nicaieri. doar ideea ca diverse modele din aceeasi clasa, de la diversi producatori isi chimba generatiile intercalat nu in acelasi timp si deci vor fi comparate DIRECT timp de cativa ani.
probleme mari cu distributia pe lant la THP-uri
man, m-am convins cu comparatiile aici pe forum si la alti colegi. mai bine ne oprim in dialog, ca nu ajungem nicaieri. doar ideea ca diverse modele din aceeasi clasa, de la diversi producatori isi chimba generatiile intercalat nu in acelasi timp si deci vor fi comparate DIRECT timp de cativa ani.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
C5 are 3 generatii. Eu am C5 III. Intra pe Citroen.com sau unde vrei si nu te mai contrazice in necunostinta de cauza.Tomita scrie:vezi ca Citroen C5 are doar 2 generatii
Sent from my GT-I9300
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Ce e aia capota motor cu pistoane???Tomita scrie:vezi ca Citroen C5 are doar 2 generatii
pozele atasate de tine sunt facelift si non-facelift pt prima generatie![]()
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;