Offtopic Room !
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
-
freemotion
- Numar Inmatriculare: B-119-GID
Re: Offtopic Room !
860 km zilnic...mi se pare cam mult...si pana mea asta facea revizia odata la luna?
)
Citroen C4 1.6HDi 92cp (fost enterprise, actual al meu)
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Inseamna 24 000km pe luna, constant, timp de 3 ani... cred ca e greseala... 800km pe zi timp de 3 ani... nu e imposibil dar nici prea posibil 
-
freemotion
- Numar Inmatriculare: B-119-GID
daca eram sitroen la milion' ii dadeam alt c5...ca cadou
)
Citroen C4 1.6HDi 92cp (fost enterprise, actual al meu)
-
dimabogdan
Luand in considerare pretul, e posibil.Poate a facut taxi cu ea, ciune stie.Oricum, 860k , daca e adevarat e al draq de mult!!!
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
foxbat
- Marca si model masina: C4 Coupe, 1.6 Hdi, no FAP
- Numar Inmatriculare: FOX
mail copii, un 0 in plus se tasteaza repede la anunut
cum sa aiba o masina ca aia aproape milionu' ?
....
cum sa aiba o masina ca aia aproape milionu' ?
....
-
dimabogdan
Bine, puiule, atunci spune-ne tu, de ce vinde el masina cu dotarile alea si 86k de km la 5000 euro.Ptr. ca s-a gandit sa devina brusc green sau yoghin si renunta pe nimic la toate bunurile lui materiale?
In Viena am mers cu un S 450, TAXi.Avea 450k de km, se cunostea clar ca interiorul era trecut prin multe, insa motorul mergea foarte bine.In Austria din cate am inteles, ca si in Germania exista cultul masinii, adica aia baga bani seriosi in intretinere, hence, motoarele tin si 1 milion de km, cat sunt garantate.
In Viena am mers cu un S 450, TAXi.Avea 450k de km, se cunostea clar ca interiorul era trecut prin multe, insa motorul mergea foarte bine.In Austria din cate am inteles, ca si in Germania exista cultul masinii, adica aia baga bani seriosi in intretinere, hence, motoarele tin si 1 milion de km, cat sunt garantate.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Cred ca si daca era taxmitristul suprem sunt cam multi km ... sau poate era taximetrist international , facea curse Austria - Italia , Austria - Franta , Austria - Germania 
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
am o intrebare la voi : stie cineva un aletier ceva de genu unde pot sa imi repar jantele de vara?? sunt atinse pe la borduri si daca stiti pe cineva care e capabil sa le faca clean , va rog sa imi comunicati 
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
iasi sau bucuresti?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Intr-o criza de inconstienta, m-am dat si eu cu un YZF1000R Thunderace acum vreo 4 ani cu vreo 265km/h cred... zic cred, pentru ca totul se petrecea atat de repede ca nu am avut decat o fractiune de secunda curaj sa arunc un ochi pe vitezometru. Nu era nici locul potrivit si nici sangele din instalatie nu se simtea prea bine la viteza aia... adrenalina si senzatia data de motor este incomparabila... asta o spun cu mana pe inima... ZZRica al meu nu stia mai mult de 220 si asta pt ca era scoasa limitarea (ZZR400 import Japonia - limitat la 160km/h)...foxbat scrie:Si ca sa nu ne pierdem in detalii, vorbesc de viteza reala nu ce indica bordul..
si inca ceva, cine n-a stat la 1 m sau mai putin de ceva ce merge cu peste 290 km /h ar fi frumos sa nu si dea cu pararea.
sanatate.
Ah... ce vremuri...
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
oriunde Mituc numai sa iasa bine:Dmituc scrie:iasi sau bucuresti?
-
foxbat
- Marca si model masina: C4 Coupe, 1.6 Hdi, no FAP
- Numar Inmatriculare: FOX
catalin4u24 scrie:Intr-o criza de inconstienta, m-am dat si eu cu un YZF1000R Thunderace acum vreo 4 ani cu vreo 265km/h cred... zic cred, pentru ca totul se petrecea atat de repede ca nu am avut decat o fractiune de secunda curaj sa arunc un ochi pe vitezometru. Nu era nici locul potrivit si nici sangele din instalatie nu se simtea prea bine la viteza aia... adrenalina si senzatia data de motor este incomparabila... asta o spun cu mana pe inima... ZZRica al meu nu stia mai mult de 220 si asta pt ca era scoasa limitarea (ZZR400 import Japonia - limitat la 160km/h)...foxbat scrie:Si ca sa nu ne pierdem in detalii, vorbesc de viteza reala nu ce indica bordul..
si inca ceva, cine n-a stat la 1 m sau mai putin de ceva ce merge cu peste 290 km /h ar fi frumos sa nu si dea cu pararea.
sanatate.
Ah... ce vremuri...
dap. stiu asta, pusca si cureaua lata...
uff ce vremuri . acum, ...citronel
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
ElSpa din cucuresti.fanut scrie:oriunde Mituc numai sa iasa bine:Dmituc scrie:iasi sau bucuresti?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- wolf
- Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF
Fb: Citroen C4 CLUB-italia
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;
OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;
OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;