C4 vs Kia Ceed

Citroen C4 sau altceva?
Scrie răspuns
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Re: C4 vs Kia Ceed

Mesaj de alex82 »

Razvan_G scrie:[...] Asadar Mihai sau oricare alt oradean e invitatul meu la un test drive. :) Sa vedem plusuri si minusuri. :drive
in nici un caz Mihai...el are VTS... iti garantez ca daca te plimbi cu aia , iti iei ceed`ul la pietre...
ps: n`am nimik cu ceed`ul sau proprietarii lor...sa nu se inteleaga gresit , doar ca VTS kiar n`ai cum sa`l bagi in aceeasi oala cu ceed :mrgreen:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Razvan_G
Numar Inmatriculare: BH xx TRR

Mesaj de Razvan_G »

Varianta City de echipare (pe care o am si eu) e cea mai rentabila de la Cee'd. Se imbina confortul decent; siguranta si "look"-ul masinii la o suma destul de decenta. Pana in 14k se merita Ceed-ul! Mai mult n-as da, nu m-ar lasa inima. :) La fel cum n-as da nici pe o masina SH mai mult de 10.000 de euro. Sub 16k, as merge pe o Mazda 3 Sedan.
Drive... drive... drive...
Razvan_G

Mesaj de Razvan_G »

@alex82 am specificat in post standard :D . Eu abia azi mi-am facut user aici, deci nu stiu cum e VTS, o fii vreo replica de Cupra a Leonului? Sau ceva de genul TSI? Atunci nici n-are rost, ma gandeam la un C4 de rand. :mrgreen:
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Deese scrie:Bogdan98: idiotii care se ocupa de siteul kia multa vreme nu au trecut in oferta de pe site 'BEST'
Si cand te uitai pe site vedeai versiunea de baza care era vreo 12.000 si nu era asa bine dotata.
Anul trecut in febr, martie ... nu zicea nimic de "BEST" pe site, si nici in show-room, unde am fost sa ma interesez, sa vad masina, nu neaparat test-drive, dar nu m-a impresionat in mod deosebit. Nimic de zis, dupa mine oricum arata mai bine (interior vorbind) ca o Octavia (anosta pana la loc comanda), VW - hidoase de-a dreptu' ... nu mi-au placut never-ever. Singurul VW care mi-a placut la interior (bord) a fost un Polo, de prin 2001. Atat.
Revenind ontopic, in show-room cat mi-a fost prezentata, laudata ... nu am auzit nimic de "BEST".
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

@razvan_g da..este varianta sport a c4`ului... 177 de cai si tot ce mai trebuie la o sportiva...suspensii , etc
LE: e ok acum mihay? :mrgreen:
Ultima oară modificat Mar Feb 03, 2009 4:42 pm de către alex82, modificat 1 dată în total.
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

alex82 scrie:@razvan_g da..este varianta spor a c4`ului... 177 de cai si tot ce mai trebuie la o sportiva...suspensii , filtre , etc
adevarul ca filtrele alea fac toti banii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ok :ok :ok :ok :ok :ok
Razvan_G

Mesaj de Razvan_G »

E una visinie cumva? :) Ca sapt. trecuta m-a facut la un semafor una, hahaha, avea un sticker ClubC4 pe luneta. Asa a luat-o de pe loc ca nici nu m-am "chinuit" s-o mai turez pe a mea :D
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Aia e..daca avea si 2 dungi pe spate aia e!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Razvan_G

Mesaj de Razvan_G »

Avea si cele doua dungi. :lol: Kicking ass! :drive
Terminator82

Mesaj de Terminator82 »

DanDana scrie:
Bogdan scrie:Eu tot nu inteleg ce vrei tu sa ne arati bai Terminatoare :roll: !
E simplu, copilul cred ca e la prima masina, i se pare ca l-a prins pe Dumnezeu de un picior cand a luat-o, si normal ca pana vede si alte masini a lui i se pare cea mai cea.
Lasati-l sa viseze frumos, asa cresc copiii sanatosi in ziua de azi.
Ehe... nu sunt chiar la prima ..sunt la a patra :) Despre partea cu copilul m-ai prins!! :):) Si sa mor eu daca ziceam ceva rau daca nu gaseam din intamplare celebra replica 'Ceed- masina de unica folosinta' :) Asta incerc eu sa demonstrez... ca nu este!!!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

dar de ce la noi? de ce nu la voi? eu asta nu o inteleg...ai actiuni la kia sau ce?
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

Pai ori are actiuni la Kia ori si-a pus in gand sa ne ia la misto sau sa faca scandal. Oricum depune cam mult efort pt nimk. Kia ceed nici vorba sa se ridice la nivelul lui C4. Nu as cumpara-o niciodata
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
Terminator82

Mesaj de Terminator82 »

Cosma Adrian scrie:Pai ori are actiuni la Kia ori si-a pus in gand sa ne ia la misto sau sa faca scandal. Oricum depune cam mult efort pt nimk. Kia ceed nici vorba sa se ridice la nivelul lui C4. Nu as cumpara-o niciodata
Atata timp cat afirmatiile voastre nu sunt confirmate de articole, statistici, pareri autorizate....sunt egale cu 0.

Eu pentru tot ce am afirmat aici am incercat sa aduc dovezi, articole din presa de specialitate... etc.

Voi ati venit cu 'C4 e mai buna si Ceedul e o masina de unica folosinta. Punct'. Nu tu dovezi ...nu tu nimic. Doar afirmatii gen 'Kia are roti de 185 (asta e cea mai ieftina Kia), deci nu are cum sa fie mai stabila decat C4.' A mea are pe 205.

Eu spun ca Proceedul imi place mai mult. Punct.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Bine ca s-a lamurit!!! =D>
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

da, si eu mi-am luat un of dupa suflet.
acum ca s-a terminat, exista un forum la noi in Ro, http://www.clubkia.ro(" onclick="window.open(this.href);return false; cred) ...daca nu da un search pe google .
te rog fii un bun mebru si scrie acolo toate parerile tale despre Kia.
aici consider ca ti-ai spus punctul de vedere, mai mult nimeni nu ti-a interzis acest drept.
mi-a facut placere sa ne cunoastem, mult succes pe noul forum!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Vs ...”