Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Re: Offtopic Room !

Mesaj de fanut »

Ionut tata imi trebuiesc ambele :D le am nenorocit pe rand pe ambele si sunt doar 160 lei
caraman
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV

Mesaj de caraman »

Da-i sa sune atunci..
si Apropo.. vezi ca este tutorial si cont pe service.citroen, din partea clubului, si intra de pe ala, ca nu-ti da nime'ncap :hi
Imagine
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

dimabogdan scrie:
catalin4u24 scrie:Asa pot si eu sa fac la confort multe masini de zeci de mii de euro :lol:
Cautam o strada plina de gropi si facem un versus: C5 vs restul lumii si vedem care zdrancina mai mult :ok
Asta ca sa ma bag si eu in seama :oops:
Lasa, ca de asta s-au ocupat aia de la Top Gear si au facut de cacao si serie 5 si Q7(pe asta l-au facut de ras in comparatie cu Xantia) ::P
Ale draq Oltcituri , domne'! :wink:
Aia nu cumva au facut atunci comparatie C6 cu M5? Ca in cazul in care cinciaru' era M,atunci au comparat mere cu pere...
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Da, era C5 cu Seria 5, dar suspensia e aceeasi, nu?Ca ei la asta au facut referire directa, nu la scaune, pozitie la volan etc...
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

C6 nu C5 :D
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Totusi parca imi amintesc ca era vb de M5 nu stiu de ce...si nu am timp sa caut linkul.Si daca era seria 5 nu stiu daca are acelasi sistem de suspensie ca la C6 :?
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Linkul nu mai exista...cel putin pe youtube a fost scos
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

c6, c5, m5, :ok ...greu rau cu alfabetul asta :hi
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Evident ca nu e aceiasi suspensie...
Ar fi de comparat C5 2012 cu E Class 2012 cu acelasi tip de suspensie sa vedem cat de bine/rau sta citroenul :)

Daca comparam mere cu pere cred si eu ca e cea mai confortabila masina ever!

Sau sa se compare navele amiral, C6 cu S la suspensie si confort evident nu la altele!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

simply the lex scrie:Totusi parca imi amintesc ca era vb de M5 nu stiu de ce...si nu am timp sa caut linkul.Si daca era seria 5 nu stiu daca are acelasi sistem de suspensie ca la C6 :?
era 530d cu pachet de M ce au comparat aia atunci :mrgreen:
Costi596

Mesaj de Costi596 »

viewtopic.php?f=21&t=6881&p=194419#p194419" onclick="window.open(this.href);return false;

Ca sa nu dau citat la ce a zis mituc aici , am atasat link-ul ca sa nu faceti 50km cu rotita de scroll.

Cat imi place sa citesc comparatiile facute de mituc , am inchis si muzica cand m-am apucat de citit , iar la unele fraze am ras copios :mrgreen: . Nu stiu cat ai stat sa scrii , dar crede-ma ca pe langa ca ne-ai lamurit pe toti cu ce se poate compara c4 2.0vts unii s-au si distrat. Bravo mituc! =D>
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

am uitat sa precizez ineditul atunci, dar am avut ocazia sa ma sui si eu in ds5 la dealerul radacini pe iuliu maniu. avand in constructie showroomul de opel si chevrolet habar nu aveam ca e deja deschis. un lucru rau pt ei ca nu se promoveaza cu diverse metode outdoor.
si asta ca am avut treaba cu serviciul cu ei, livrandu-le marfa pt a face show-roomul in sine.

bun.

masina arata fantastic n-am ce sa comentez.
in interior pare mai inghesuita, mai ales in fata caci nu mai aispatii goale ci totul e profilat dupa oameni. ca la o naveta spatiala (d-aia scifi). butoane si pe sus si pe jos, pavilion vitrat, dar net inferior ca feeling decat chiar si cel de pe noul c4, ca s nu zic de pe primul c4...e impartit pe sectiuni si pare a fi mai degraba un hublou. da o impresie de claustrofobie.

in rest. volan cu butuc fix, ciuciu. volanul ca design e foarte reusit (pt un volan de tip banal cu tehnica de acum un secol) peste multe taraboante care inca folosesc un cerc agatat cu niste bete de un butuc central, care gazduieste si o punga desumflata pt protectia dintilor soferului.

portbagaj incapator si fara umeri stanjenitori la incarcare (cum stim noi de la prima generatie de c4 ca sunt umerii pe care se sprijina capacul de haion.

usa hayon are 2 geamuri separate si acel eleronprins intre ele. cat m-am chinuit sa il dumiresc si sa arunc ochiul prin diverse unghiuri foarte ciudate, prinderea nu mai pare plastic pe geam ca la primul c4 coupe ci pare ceva moale.
fiind un unghi mare al lunetei spate, acele picioruse sunt undeva destul de ascuns si dificil de identificat
plasticaraia care imbraca usa hayon e din alt film. foarte ok. am incercat smecheria care o faceam la plasticul nostru care mai iese din clipsuri, si tacane. n-am avut cu cine.

cel mai important. vizibilitatea spate. slaba. probabil la fel de slaba cum e la megane 3 coupe, si poate si mai slaba din cauza acelui design cu 2 geamuri si eleronul ala exact prin mijloc.

adica un camp mai mare vizual spre exterior prin oglinda centrala permite infiniti fx, care e inghesuit rau la zona aia.

honda civic gogosar are mai mult spatiu vitrat util pt vizualizare de catre sofer si e mult mai mare eleronul dintre geamuri care are si stopul inclus

masina expusa e in echiparea mijlocie cu tapiterie mixta piele + ceva pufos si placut cu motor hdi160?! la pretul de 30k euro.

sincer, as pune una langa alta masinile la 30k eurp cu motor 2.0 diesel de generatie noua sa vad ce ofera ei versus acest citroen. s-ar putea sa fie un pret corect pt masina.

dar premium nu as denumi acest DS5. nu are tehnica care sa o recomande. e precum ifon. multa gura si tam tam. are design interesant si ok, dar sub carcasa sta la nivel cu turma
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

Costi596 scrie:viewtopic.php?f=21&t=6881&p=194419#p194419

Ca sa nu dau citat la ce a zis mituc aici , am atasat link-ul ca sa nu faceti 50km cu rotita de scroll.

Cat imi place sa citesc comparatiile facute de mituc , am inchis si muzica cand m-am apucat de citit , iar la unele fraze am ras copios :mrgreen: . Nu stiu cat ai stat sa scrii , dar crede-ma ca pe langa ca ne-ai lamurit pe toti cu ce se poate compara c4 2.0vts unii s-au si distrat. Bravo mituc! =D>
brici....ia zi ...unde aveai dubii si cu ce te-a lamurit!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Costi596

Mesaj de Costi596 »

cu mare lucru nu m-am prea lamurit, doar ca stiu sigur acum ca nu se compara cu mps-urile, gti-urile , rs-urile etc :D
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Si pentru ca am deviat discutia in alta parte o continui aici :
Avram Noam Chomsky (n. 1924) este un reputat lingvist american, profesor emerit la Massachusetts Institute of Technology (MIT).
În afara mediilor academice, Chomsky este mult mai cunoscut în lumea întreagă pentru activitatea sa politică, îndeosebi în ceea ce priveşte critica vitriolantă la adresa politicii externe a Statelor Unite, dar şi a guvernelor altor mari puteri. Drept care este considerat şi o personalitate marcantă a stângii politice din Statele Unite.
Noam Chomsky a identificat şi a explicat, într-o formulare pe înţelesul tuturor, regulile de bază ale manipulării pe care se bazează puterea politică în criza de legimitate şi pe care el le numeşte strategii ale diversiunii. Ele au fost sintetizate în ceea ce poate fi numit “Decalogul Chomsky”.
Decalogul Chomsky
1. Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu problemele lui adevărate
Pentru aceasta: Să distragi permanent atenţia de la problemele sociale reale, îndreptând-o către subiecte minore, dar cu mare impact emoţional.
2. Poporul trebuie să perceapă conducătorii drept salvatori ai naţiunii
Pentru aceasta: Inventează false ameninţări, ori creează probleme grave, care îngrijorează real şi angajează opinia publică, iar apoi oferă soluţiile.
Un exemplu: Favorizează insecuritatea cetăţenilor, apoi guvernarea providenţială salvează naţiunea în temeiul legilor represive cerute de popor, cu preţul limitării propriilor libertăţi democratice.
3. Poporul trebuie permanent pregătit pentru mai rău
Pentru aceasta: Mecanismele propagandei “albe” (oficială, integral asumată de guvern), “gri” (parţial asumată) şi “negre” (niciodată asumată) trebuie să promoveze imaginea unui guvern în permamenţă preocupat pentru ameliorarea condiţiilor tot mai sumbre ale viitorului. Politicile antipopulare dure se vor aplica gradual, pentru a se preveni ori atenua protestele sociale. În acest fel, cel mai mare rău devine suportabil dacă e administrat în porţii anuale, conform unui program anunţat.
4. Poporul trebuie să creadă că şi ceea ce guvernele îi pregătesc spre a trai mai rău este tot pentru binele său
Pentru aceasta: Să obţii acordul de moment al poporului pentru măsuri economice dure din viitor. Omul se obişnuieşte cu ideea şi înghite tot, dacă e prevenit şi amânat.
5. Poporul trebuie să aibă o gândire care să nu-i permită sesizarea legăturii dintre cauze şi efecte
Pentru aceasta: Să te adresezi oamenilor ca şi cum ar avea cu toţii o gândire infantilă. În felul acesta, îndrepţi mulţimile spre un tip de gândire superficială, naivă şi cu predispoziţie la intoxicări informaţionale.
6. Poporul trebuie dezobişnuit să problematizeze realitatea şi să acţioneze sub impulsul emoţiilor
Pentru aceasta: Să faci tot timpul apel la sentimente şi la reacţii glandulare, nu la raţiune. Să încurajezi reacţiile emoţionale, pentru că sunt cel mai uşor de manipulat.
7. Poporul trebuie obişnuit cu satisfacţii ieftine, care să-i ocupe timpul şi să-l demotiveze în atingerea unor idealuri superioare
Pentru aceasta: Un sistem de învăţământ corupt şi nefuncţional este instrumentul ideal de a tine cetăţenii în ignoranţă şi a manipula opiniile colective după bunul-plac.
8. Poporul nu trebuie să aiba acces la mijloace de informare completă, exactă, corectă şi obiectivă
Pentru aceasta: Să încurajezi financiar acele mijloace de comunicare în masă care îndobitocesc publicul şi îl ţin legat de emisiuni şi seriale vulgare, ce trag inteligenţa în jos.
9. Poporului trebuie să-i fie indus spiritul turmei
Pentru aceasta: Să stimulezi sentimentul individual de culpă, de fatalitate, de neputinţă. Persoanele care nu mai au impulsul de a se revolta, devin o turmă şi sunt uşor de controlat.
10. Poporul nu trebuie să creadă în existenţa strategiilor şi mijloacelor oficiale de manipulare
Pentru aceasta: Să apelezi la toate cuceririle ştiinţelor pentru a cunoaşte punctele slabe din psihologia individului şi a mulţimilor. În acelaşi timp, să discreditezi aceste cunoştinţe prin mass-media, astfel ca poporul să nu creadă în mijloacele şi strategiile statale de manipulare.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”