Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Re: Offtopic Room !

Mesaj de Costi596 »

commandorsteel scrie:eu am casco la Uniqa si ii recomand ptr ca se misca bine (in combinatie cu serviceul Cartec), numai ca mie mi-au evaluat masina la vreo 7500 euro #-o si nu vor deloc sa mareasca valoarea, sunt cam caposi :(

si cand ai cumparat-o cred ca ai dat minim vreo 30k :?: ca la ce ai in sufrageria aia pe roti... :mrgreen:
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

ionutzj scrie:
Bogdan scrie:Nu stiu despre care topic zici, dar daca intr adevar exista trebuie sa fie aici..
Sper sa fac eu o reorganizare a topicurilor sticky in curand ca multe nu mai sunt de actualitate, dar timpul imi lipseste cu desavarsire..

Legat de nemultumirea colegului ionutzj...daca doar ai vrut sa ne atragi atentia asupra haosului din acest topic, multumim...daca doar ai vrut sa ne reprosezi calitatea topicului, ne scuzi ca nu e totul chiar pus la punct si la dispozitia ta, in conditiile in care "cu cele 3 posturi de pana acum, ai contribuit la jumatate din informatia utila a acestui forum!!"

eu nu am vrut sa par chiar atat de ofensator si sper ca as fi indreptatit macar sa fiti mai calmi cu mine .... vreau sa-mi acorzi o replica la acest mesaj"
- in primul rand chiar am vrut sa atrag atentia dar mai ales sa atrag atentia la viitoarele mesaje de la acest tipic....
-stiu ca cele 3 mesaje ale mele pe langa miile de mesaje ale tale nu au termen de comparatie dar nu ma asteptam sa ma iei peste picior ....poate o sa devin un nou membru activ si poate o sa ajut si eu la randul meu cu eventualele cunostinte mai mult sau mai putine.....
-si cu tot respectul , eu , daca as fi fost in locul tau , nu dadeam o replica atat de acida la nivelul pe care il ai in acest club , ci as fi mai diplomat chiar daca acea persoana cu 3 mesaje nu are decat 3 clase ... sau mult mai multe.

Eu cand ma duc sa probez masina trebuie sa il intreb daca poate sa faca o honda sau sa verific masina cu ajutorul informatiilor de aici?

cam mult citatul dar anyway...
esti prea proaspat si prea taios. aici in club suntem mai degajati, mai relax, si informatiile se gasesc. intr-adevar e cam debandada cateodata si apare suficient offtopic care nu e curatat, si e anevoios cateodata pt cine cauta informatii in scurt sa le gaseasca.

dar daca petreci timp pe aici vei vedea ca poti sa gasesti absolut orice informatie doresti, pt ca s-au scurs nenumarate posturi in diversele directii.

bafta & chill
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

ieri m-am jucat cu iphone 5 si cu un 4s (si cu un telefon google)

ifon 5 este un ifon 4 wide. si e simtitor mai usor si mai subtire. mi-era frica sa nu-mi alunece printre degete.
diferenta de pret e nejustificata. e la fel de bun si un iP4S pt cine are nevoie de imaginea de marca si de "avantajele" respectivei. mai mult nu zic ca nu m-ar interesa decat gratis un astfel de telefon.

revenind la subiectul din paranteza. de cand cu precedentul motorola milestone, telefon cu android, am jurat ca urmatorul telefon va fi cu OS de la mama lui.
Adica ori ifone, cu os dezvoltat de apple, sau android google (ca doar google e tata robotelului)
Asa ca m-am pricopsit cu un telefon nou, Google Nexus.

Si are direct ultima versiune posibila de android 4.1.2...Oricum 4.0 era destul de diferit fata de ce eram eu obisnuit asa ca nu am sesizat decat intr-un tarziu ca e si mai nou softul prezent pe telefonul meu.

Ramane sa vad daca integrarea OS-ului cu acest telefon este fortuita, dupa cum am sperat eu in criteriile de achizitie.

dezavantaj: am 16gb interni dar n-am slot microsd...WTF?! asta parca era manarie tipica apple. Tre mereu sa ma joc cu mufa daca vreau sa fac transfer de informatii (sa bag poze, melodii sau filme noi, sau whatever)

alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

vmeremia scrie:Salutari, in special adminilor!

Am o intrebare: s-au schimbat cumva niste setari pe forum? Intreb pentru ca se pare ca "Mesajele de la ultima vizita" sunt din ce in ce mai putine. De exemplu, chiar daca nu m-am mai logat pe forum de 2 zile, in lista imi apar ultimele din ziua curenta, sau mai rau, ultimele mesaje din ultimele 2-3 ore.

Mi se intampla numai mie chestia asta?

S-a intamplat sa-i scriu ceva Comandorului si el n-a vazut pentru ca nu ii aparuse topicul in "Mesajele de la ultima vizita". Stiu ca era mai sigur sa scriu un PM, dar totusi, as vrea sa mearga bine si "search-ul" asta..

Merci :hi
Si eu patesc la fel in ultima vreme ... de`asemenea de pe mai multe calc ... Ca sa vad acum toate topicurile in care s`a scris de la ultima logare , nu mai merge de la "Mesajele scrise de la ultima vizita" , ci trebuie sa dau in stanga la "Subiecte active" ... In principiu m`am gandit ca poate nu mi se inchide Tapatalk`ul de pe tel , desi il folosesc rar ... :roll:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Tot ce pot sa zic este ca nu s a schimbat nimic la forum! Au mai fost facute updateuri la tapatalk dar nu are nicio legatura cu utilizarea de pe PC!

Mie imi merge ca si pana acum, ce i drept in ultima vreme am intrat doar de pe tel sau tableta, deci Tapatalk!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

sigur nu intrati voi sau altcineva de pe un alt calculator unde ati fost logati in trecut?

si mie mi-a facut mai de curand asa ceva,daaar...
am intrat pe ultimele mesaje, dar n-am avuty timp sa le vizualizez, si au trecut niste ore, inchizand intre timp sesiunea respectiva.
dupa acel numar de n ore am reintrat pe mesaje noi (la mine am deja shortcut pt a intra direct pe el, fara alti pasi) dar apareau zero. nemaifiind intre timp alte raspunsuri (gen duminica dimineata si dupa amiaza)

clubc4 merge foarte ok pe internet explorer, si pe firefox. chrome e praf din cauza lu flash player si crapa la fiecare al 5-lea click, si deci am renuntat sa il utilizez pt net_browsing. pe opera am multe sesiuni (ca e destept si le salveaza de la ultima accesare) si il pastrez cu diverse likuri utile

catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Tomita scrie:chrome e praf din cauza lu flash player si crapa la fiecare al 5-lea click, si deci am renuntat sa il utilizez pt net_browsing.
Probabil ca ai tu o problema pt ca eu utilizez chrome de ani de zile, implicit pe clubc4 si nu mi-a crapat nimic niciodata... il prefer ca si browser mai mult decat orice altceva :wink:
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

hai mai, nu stii de updatul de rahat de flash care a pus pe butuci o gramada de calculatoare in lumea intreaga si orice content flash?

ori nu ai mai facut tu update ori ai scapat.

dar cu ocazia asta am descoperit vulnerabilitatea lu chrome, care oricum nu l-am considerat cu nimic superior lui firefox, si cu atat mai mult fata de opera

Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Eu folosesc Opera de vreo 10 ani, si nu mai pot renunta la el...pacat ca nu e in lista de "must support" pentru multe siteuri. De exemplu, nici mailul de pe yahoo nu-l pot citi in varianta noua, pentru ca nu e suportat, niciun homebanking nu merge pe Opera :).

Marea problema la Opera este ca daca tii deschise multe taburi, mananca memorie serios, dar daca ai de la 4gb in sus nu ar trebui sa fie probleme!

IE il folosesc doar pentru homebanking si atat, iar firefox, chrome doar atunci cand vreau sa testez ceva legat de siteuri ca sunt functionale si acolo.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
vmeremia
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)

Mesaj de vmeremia »

alex82 scrie: Si eu patesc la fel in ultima vreme ... de`asemenea de pe mai multe calc ... Ca sa vad acum toate topicurile in care s`a scris de la ultima logare , nu mai merge de la "Mesajele scrise de la ultima vizita" , ci trebuie sa dau in stanga la "Subiecte active" ... In principiu m`am gandit ca poate nu mi se inchide Tapatalk`ul de pe tel , desi il folosesc rar ... :roll:
Asa e Alex, am sa folosesc si eu "Subiecte active" de acum. Pare ca ma pot baza mai mult decat pe "Mesaje scrise de la ultima vizita" :-?
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

si eu patesc faza asta , dar eu stiu de ce pentru ca in pauze la scoala intru de pe telefonul unui coleg (htc one s) si tocmai cand intra profesoara deschid mesajele de la ultima vizita si nu apuc sa le citesc :twisted:
vmeremia
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)

Mesaj de vmeremia »

Incep sa cred ca defapt e o problema cu Tapatalk (care se conecteaza in mod "ninja") si nu cu forumul :) Oricum cred ca e bine sa se stie ce probleme pot aparea :hi
zalex

Mesaj de zalex »

Eu de pe desktop nu am probleme
C4 1.6i 110CP Gris Iceland dec.2004 Berlina
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

La servici am desktop , acasa desktop si laptop ... cu toate patesc la fel , si nu are cine sa intre pt ca nu am bifat sa`mi memoreze user si parola la nici unul...de fiecare data cand ma conectez trebuie sa le scriu ... Ca browser de ani de zile folosesc numai firefox pe toate .
Totusi tind sa cred ca e de la tel , ca am 2 forumuri bagate la favorite pe tapatalk ( program care e cumparat , nu luat de pe net ) :roll:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Al dreq programul ala nu l-ai cumparat tot dupa net mah? :ok
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”