C4 vs Civic vs Mazda3 vs Leon
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Totoya. Daca dadeai un search pe tataia google aflaiSAMmy scrie:Civicul ca civicul, dar WTF e Auris???
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
si eu mi-am dorit Civicul...si in curand o sa-l am.dimabogdan scrie:Da eu m-am decis : cred ca in curand isi ia zborul din familia mea junghiul asta de C4.
Deci e clar, nu-mi mai place masina asta!Deloc.
Urmeaza un Civic sau un Auris.
...parca insa , nu sunt multumit cum s-a implinit dorinta !
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ...
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ...
-
dimabogdan
N-are AURIS nici o treaba cu MPV, ca zicese ca e in segmentul C, ca viitor inlocuitor al Corollei.
Ma gandesc tot mai serios la el pentru ca nevasta-mea cand a vazut bordul la Civic a spus ca n-a facut cursuri pe Enterprise si nu crede ca se va descurca cu chestiunea aia.
Ma gandesc tot mai serios la el pentru ca nevasta-mea cand a vazut bordul la Civic a spus ca n-a facut cursuri pe Enterprise si nu crede ca se va descurca cu chestiunea aia.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Daca m-ai pune sa aleg dintre corolla/auris si civic (4 usi eventual) as alege civicul. E o japoneza pura, bordul e pe aproape de enterprise ca la C4 si are un comportament destul de sportiv. Ce-i drept... cu aceeasi baniiei o corola mai dotata... dar nu cu mult.dimabogdan scrie: Ma gandesc tot mai serios la el pentru ca nevasta-mea cand a vazut bordul la Civic a spus ca n-a facut cursuri pe Enterprise si nu crede ca se va descurca cu chestiunea aia.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
1.4 e varza. nu e nici economic nici performant. e vechi. acel 1.6 este net superior. sau 1.4 d4d pt economie
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
kosminv
- Numar Inmatriculare: B-83-XER
C4 vs C4 si atat
Cand o sa gasiti Citroen C4 pe site-ul de la JD Power atunci sa faceti VS cu alte masini.Sunt posesor de Mazda 3 dar din pacare am in familie si Citroen C4 (care pana acum a avut numai probleme) si pot spune ca nici nu trebuie adus vorba de "comparatie" C4vsMazda sau alte masini.Gasiti aici un top cu masinile compacte considerate masini.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Re: C4 vs Civic vs Mazda3 vs Leon
Pai in state nu exista masini frantuzesti, deci e normal sa nu apara..mie topul ala imi cam suna a USA si nu a Europa!
Inceara sa iti expui altfel ideile ca sa nu se genereze un flame imens aici
Inceara sa iti expui altfel ideile ca sa nu se genereze un flame imens aici
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
kosminv
scuzele mele...intr-adevar este un top cu masini importate numai in state din toate lumea.Dar eu zic ca daca americani considerau Citroen masina (marca) buna o importau, nu?.Dupa cum vezi acolo sunt si masini(marci) europene.
- Bogdan
- Fondator
Chiar vrei sa iti insir de ce americanii nu iau de la francezi decat parfumuri si haine? E total irelevant ce zici tu, mai bine vezi intr-un top din Europa ce se intampla!
Parerea mea insa este ca acest gen de topuri sunt un mare bullshit! Avem aici pe cineva care a avut C4 si acum are Mazda 3 MPS, si parerile lui au fost foarte obiective cand a facut ceva comparatii(bineinteles nu la motor si performante ca nu exista comparatie aici intre 1.6 110CP si herghelia de la mazda 3 MPS)
PS: Vezi ca multe din masinile alea nu prea sunt importate sunt facute pe acolo pe la ei sau la vecinii din sud
Parerea mea insa este ca acest gen de topuri sunt un mare bullshit! Avem aici pe cineva care a avut C4 si acum are Mazda 3 MPS, si parerile lui au fost foarte obiective cand a facut ceva comparatii(bineinteles nu la motor si performante ca nu exista comparatie aici intre 1.6 110CP si herghelia de la mazda 3 MPS)
PS: Vezi ca multe din masinile alea nu prea sunt importate sunt facute pe acolo pe la ei sau la vecinii din sud

-
kosminv
Mda...nu vreau sa ma cert acum cu nimeni sunt doua masini din doua continente.Un top european include masini facute in europa.Nu pot sa gasesc un top care sa le includa pe amandoua.Nu vreau sa ridic in slavi Mazda dar hai sa fim realisti.Cand vreodata o sa egaleze masinile franceze pe cele japoneze?
- Bogdan
- Fondator
Pai nu se cearta nimeni, tocmai asta e ideea...
Cand se vor compara? Pai la ce anume te referi? La motoare, la tehnologii, la gadgeturi?
PS: Foloseste butonul "Raspunde" si nu "Subiect nou"
Cand se vor compara? Pai la ce anume te referi? La motoare, la tehnologii, la gadgeturi?
PS: Foloseste butonul "Raspunde" si nu "Subiect nou"

- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Sunt total sictirit de topurile astea.
Hai sa va dau si eu 2.
In prima poza e topul realizat de Warranty Direct, o companie de asigurare din US si UK si in link e ADAC Pannenstatistik 2008.
Dati click unde scrie 'Tabelle'
http://www.adac.de/Auto_Motorrad/pannen ... t.asp?TL=2#" onclick="window.open(this.href);return false;
care e ideea?
Rezultatele sunt destul de variabile dpdv al marcilor.

Hai sa va dau si eu 2.
In prima poza e topul realizat de Warranty Direct, o companie de asigurare din US si UK si in link e ADAC Pannenstatistik 2008.
Dati click unde scrie 'Tabelle'
http://www.adac.de/Auto_Motorrad/pannen ... t.asp?TL=2#" onclick="window.open(this.href);return false;
care e ideea?
Rezultatele sunt destul de variabile dpdv al marcilor.

C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv