Solutie noua pentru integrare iPod -> USB BOX
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
Cyclops
- Old-School
-
candymann
-
candymann
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
tot cu Lexia .. okcandymann scrie:cu lexia se activeaza functia aux. nu trebuie mers neaparat pana la ats.
se activeaza AUX la CD player dar mufa de AUX unde este ? pe spatele CDP_ului ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
candymann
- Aiurica
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Pai asta a zis si omul, ca trebuie sa mergi la un service, nu trebuie sa dea neaparat 1 mil pe benzina pentru ATS.
Oricum acest USB BOX era genial daca venea cu masina, cum e kia cee'd.
Era o chestie de marketing excelenta, poate aud si cei de la Citroen Romania.
Cat despre Kia Cee'd am ajuns sa o cunosc pe dinafara pentru ca o vroia unchiul meu si am facut 2-3 driveteste la ei plus m-am dat de cateva ori cu cee'dul unui amic (dat la modul de condus 2-3 ore nu 10-15 min)
Si citesc si forumul lor foarte des.
Ce pot sa zic e ca nu mi se pare mai buna decat C4, e foarte apropiata la unele capitole iar la altele e un pic mai jos (stil, design, motoare, calitate interioara)
Are si ea destule `bubitze` -> http://www.clubkia.ro/viewforum.php?f=4 (o sa vedeti acolo greierasi, sunete suspecte suspensie spate, sunete suspecte directie, receptie proasta radio, consum maricel in Bucuresti, se sting luminile din bord brusc, martorul de airbag,etc)
La ce sta excelent e insa raportul pret calitate, pentru ca la 11.800euro DDP si cu TVA primesti o masina cu destule dotari, 5 usi, motor de 109 cai (chiar daca e sensibil mai puturos decat 110 cai de pe Citroen), siguranta de 5 stele, tehnologie mai moderna dar nu neaparat mai buna (de ex motoarele sunt VVT dar nu sunt mai vivace si suspensia spate e independenta dar tot zgomotoasa e)
La Citroen abia daca cu banii aia iei un C4 Coupe.
Oricum, jos palaria pentru ca dintr-o marca pe care nu as fi avut-o ever in `target` au reusit cu cee'd sa intre in jumatatea `buna` a clasei compacte. Sa vedem ce scot in continuare.
Anyway, ca sa inchei offftopicul se pare ca unchiul meu va renunta la cee'd (din cauza serviceurilor sub orice critica) si va strange ceva mai multi bani (o sa mai dureze) pentru a lua un Citroen C5 la promotia `Attitude` (daca o sa mai fie in 6-7 luni) pentru ca e o masina foarte confortabila (suspensie hidropneumatica), nu consuma foarte mult, e foarte bine dotata si e ok calitativ.
Nu se compara cu noul C5 dar nu sunt bani pt asa ceva (n-am vazut lista de preturi pt RO dar sunt 99% sigur)
Oricum acest USB BOX era genial daca venea cu masina, cum e kia cee'd.
Era o chestie de marketing excelenta, poate aud si cei de la Citroen Romania.
Cat despre Kia Cee'd am ajuns sa o cunosc pe dinafara pentru ca o vroia unchiul meu si am facut 2-3 driveteste la ei plus m-am dat de cateva ori cu cee'dul unui amic (dat la modul de condus 2-3 ore nu 10-15 min)
Si citesc si forumul lor foarte des.
Ce pot sa zic e ca nu mi se pare mai buna decat C4, e foarte apropiata la unele capitole iar la altele e un pic mai jos (stil, design, motoare, calitate interioara)
Are si ea destule `bubitze` -> http://www.clubkia.ro/viewforum.php?f=4 (o sa vedeti acolo greierasi, sunete suspecte suspensie spate, sunete suspecte directie, receptie proasta radio, consum maricel in Bucuresti, se sting luminile din bord brusc, martorul de airbag,etc)
La ce sta excelent e insa raportul pret calitate, pentru ca la 11.800euro DDP si cu TVA primesti o masina cu destule dotari, 5 usi, motor de 109 cai (chiar daca e sensibil mai puturos decat 110 cai de pe Citroen), siguranta de 5 stele, tehnologie mai moderna dar nu neaparat mai buna (de ex motoarele sunt VVT dar nu sunt mai vivace si suspensia spate e independenta dar tot zgomotoasa e)
La Citroen abia daca cu banii aia iei un C4 Coupe.
Oricum, jos palaria pentru ca dintr-o marca pe care nu as fi avut-o ever in `target` au reusit cu cee'd sa intre in jumatatea `buna` a clasei compacte. Sa vedem ce scot in continuare.
Anyway, ca sa inchei offftopicul se pare ca unchiul meu va renunta la cee'd (din cauza serviceurilor sub orice critica) si va strange ceva mai multi bani (o sa mai dureze) pentru a lua un Citroen C5 la promotia `Attitude` (daca o sa mai fie in 6-7 luni) pentru ca e o masina foarte confortabila (suspensie hidropneumatica), nu consuma foarte mult, e foarte bine dotata si e ok calitativ.
Nu se compara cu noul C5 dar nu sunt bani pt asa ceva (n-am vazut lista de preturi pt RO dar sunt 99% sigur)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Va promit eu ca la urmatoarele discutii gen candymann vs restu' lumii, se lasa cu pauze!! Chiar asa nu exista topic in care sa nu va intepati? Nu va suferiti?, ok ignorati-va!!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Aiurica
-
crocodilu
Din pacate nu am reusit sa-l iau din alta parte (a se citi concesionar din Brasov)...nici n-au auzit de el, mi-a promis ca se intereseaza si ca ma suna inapoi...vezi sa nu. Au trecut nu stiu cate zile si nici o veste, asa ca am vorbit la ATS, am dat comanda, sper ca intr-o saptamana sa vina.
O sa dau si 100RON acum pe benzina, asta e, dar decat sa platesc transport curier (asta presupund ca mi-ar trimite ATS-ul pachetul) si apoi sa ma duc la concesionar in BV si sa se mai uite aia in doua ore la el pana sa-si dea seama ce e, nu multumesc, o sa vin frumos cu programare in Bucuresti, il monteaza oameni care au mai pus totusi unul in viata lor si gata.
Sper ca in vreo 2 saptamani sa va spun cum se aude
O sa dau si 100RON acum pe benzina, asta e, dar decat sa platesc transport curier (asta presupund ca mi-ar trimite ATS-ul pachetul) si apoi sa ma duc la concesionar in BV si sa se mai uite aia in doua ore la el pana sa-si dea seama ce e, nu multumesc, o sa vin frumos cu programare in Bucuresti, il monteaza oameni care au mai pus totusi unul in viata lor si gata.
Sper ca in vreo 2 saptamani sa va spun cum se aude
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Astia de la ATS ziceau ca il au in stoc acum 2 saptamani cand am intrebat.
Pana la 31 mai cica e la reducere, dar din pacate nu cred ca prind oferta si o sa il iau mai scump
Pana la 31 mai cica e la reducere, dar din pacate nu cred ca prind oferta si o sa il iau mai scump
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
-
nero
- Robotizat
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Eu stiu pe cineva care si l-a montat (singur) si este extrem de multumit de el (de USB BOX, nu de persoana lui)
.. Cine este? Nimeni altul decat.... Mugurel. Cand am fost la revizia de 2500 la Valcea, Mugurel tocmai si-l montase c-o seara inainte. Si nu cred ca a fost la ATS sa-i umble aia cu Lexia in masina
(adica sunt sigur ca n-a fost la ATS)
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF