Remediu zgomot suspensie spate! INCREDIBIL...! <---------
-
krichard
Re: Remediu zgomot suspensie spate! INCREDIBIL...! <---------
orice masina face asa..explicatia clara nu stiu sa o dau,dar spun sigur ca toate fac asa.incercati prin burnout sau scartttt mai lung.
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Ford New Mondeo 2.5 220 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Re: Re:
Zgomotul ala nu are nicio legatura cu ESP sau altele. E ceva legat de flanse.basy scrie:Stai calm ca nu e nimic grav, nu m-am prins nici eu exact ce anume face, dar iti spun sigur ca are legatura cu taierea puterii de catre ESP. Sa vezi la chestii mai puternice, gen GTI sau Avensis cum face, zici ca ramai fara roti.twister scrie:dar problema aia cu .. pocnitura .. din putea fata .. atunci cand pleci in fortza... zici ca se rupe ceva .. stie cineva ce e ? multumesc .. nu am avut mult timp sa caut pe tot forumul dar sunt sigur ca e scris pe undeva .. astept un raspuns.. mersi !
Si masinile care nu au ESP au acel zgomot cand pleci tare de pe loc eventual cu rotile bracate
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Aceasi explicatie cu flansele am primit-o si eu de la ATS...cu asigurarea ca nu se poate intampla nimic rau. 
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
cornelmic
Fratilor spuneti-mi cum sa rezolv si eu zgomotul pe spate la suspensie ca am mai circulat si cu alte masini si nu fac ca citroenu c4 .
a 2 problema mergeam pe autostrada si la 110 km/h imi tremura volanu ca la daciile alea scorojite din 1800 toamna , ....astept raspunsuri si mod de rezolvare cumva ca altfel singura solutie e sa vand aceasta masina care mie draga prin design si toate celelalte .
a 2 problema mergeam pe autostrada si la 110 km/h imi tremura volanu ca la daciile alea scorojite din 1800 toamna , ....astept raspunsuri si mod de rezolvare cumva ca altfel singura solutie e sa vand aceasta masina care mie draga prin design si toate celelalte .
Cornel Mic
cornel_mic@klan-mc.ro
--------------------------
C4 1.6 benzina 16 v 110 cp , coupe
MM 82 WSL
cornel_mic@klan-mc.ro
MM 82 WSL
-
candymann
te duci la o vulcanizare sa iti faca o echilibrare de roti, iar dc persista te duci si la un reglat de directie. asta pentru tremuratul de volan la 110. cu restul va trebui sa te obishnuieshti.
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
De zgomotul de pe spate nu cred sa scapi. Asa fac toate (citez ATS-ul - cred ca e singurul loc unde au dreptate). Cat despre tremurat volanul ... du-te si echilibreaza roatele - la niscai profesionisti (vezi SAMA) - si nu o sa mai tremure.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
alo taticu .. tremuratu e de la drum sau de la frig ? brrrr .......
de la drum nu de la 110.
de la drum nu de la 110.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
candymann
kokaa neicusorule ceteshte mai bine!
cornelmic scrie:mergeam pe autostrada si la 110 km/h imi tremura volanu ca la daciile alea scorojite din 1800 toamna.
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Aiurica, eu ma gandeam sa pun aluband d-ala de izolat pe capacul ala de la rezervor care flambeaza! Ce zici?
Crezi ca s-ar diminua zgomotul?
-
cornelmic
rotile erau echilibrate , presiunea facuta , anvelope noi pe fata deci nu pot sa zic ca era una mai uzata ca alta ...asta ca asta ca acu pe frigu si zapada, poleiu asta sigur nu merg cu 110 km/h dar cu zgomotu de pe spate ma omoara ...iau pe cineva in masina si ma fac de cacao zice ca e hardughie la cum tranteste in cea mai mica groapa face parca ar crapa pe loc , mentionez ca am circulat cu mai multe modele de masini si nici una nu facea asa de rau nici macar loganu
(
Cornel Mic
cornel_mic@klan-mc.ro
MM 82 WSL
cornel_mic@klan-mc.ro
MM 82 WSL
-
candymann
tremurul la volan este numai din cauza lipsei sau proastei echilibrari a rotilor. cu zgomotul spate, sa te obishnuieshti sa ocoleshti gropile. nu compara cu loganul k ala te baga intr-un balans, din cauza suspensilor moi, in shantzuri.
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Cititi si asta
http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=4&t=1413" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=4&t=1413" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
krichard
schimbasem cauciucurile,iar a2a zi am plecat la ramnicu valcea pentru revizie..evident ca din cauza aglomeratiei era sa intarzi(2 ore din berceni pana pe autostrada)si am mers cu 130..imi tremura volanul de mai avea putin si sarea din loc,am spus ca daca imi sar rotile pe autostrada..asta e...destinul
.dupa aprox 1000km nu mai tremura
,iar ceea ce tine de spate..pot spune ca m-am obisnuit.bine..recunosc..DA MUZICA TARE SI NU O SA TE DERANJEZE
eu m-am obisnuit sa ocolesc gropile si in plus ascult muzica tare tot timpu',asa ca nu ma deranjeaza.e bine si pt buzunar,ureche si masinutza sa ocoloesti gropile,asa ca e cel mai sfant
cornelmic scrie:rotile erau echilibrate , presiunea facuta , anvelope noi pe fata deci nu pot sa zic ca era una mai uzata ca alta ...asta ca asta ca acu pe frigu si zapada, poleiu asta sigur nu merg cu 110 km/h dar cu zgomotu de pe spate ma omoara ...iau pe cineva in masina si ma fac de cacao zice ca e hardughie la cum tranteste in cea mai mica groapa face parca ar crapa pe loc , mentionez ca am circulat cu mai multe modele de masini si nici una nu facea asa de rau nici macar loganu(
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
C4 1.6 16V VTR 110 hp
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
zic ca nu!Adrian scrie:Aiurica, eu ma gandeam sa pun aluband d-ala de izolat pe capacul ala de la rezervor care flambeaza! Ce zici?
si iti dau ceva motive!
-pt asta Alubandul nu este indicat...pt ca nu adera bine....acolo fiind conditii de umiditate/frig maxime.
-nu prea ma incanta ideea de a imbraca rezervorul in ceva cu conductivitate electrica mare ca aluminiul.....se pot produce niste incarcari / descarcari electrice nu tocmai in regula...scantei...poate aberez dar la asta mam gandit.
o varianta ar fi sa scoatem la vara un rezervor, punem o sticla la conducte si vedem daca asta e cauza!
eu personal am "insonorizat" sun bancheta spate...mai exact am pus un burete dala izolant care se pune pe tevile mari de AC....nu spun ca nu se mai aude....dar eu am uitat de mult de zgomotele alea....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Vedeti ca tremuratul volanului poate fi cauzat fi cauzat si de jante(lovite,indoite, deformate).Verificatile, pt ca nu intotdeauna chestiile astea sunt usor vizibile.
Se poate intampla, daca ai avut noroi sau gheata lipita pe interiorul jantei. Aceste surplusuri de greutate pot dezechilibra foarte rau roata, iar cad acestea se dezlipesc din cauza vitezei si a trepidatiilor, totul revine la normal.krichard scrie:dupa aprox 1000km nu mai tremura .....
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;