Portbagajul l-am imprumutat de la @muntos
Stefane, poti sa angajezi si paparude ca tot n-ai nici o sansa, vremea e superba(29-30 grade la pranz si 26-27 in apa)
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;pasare scrie:Multumesc pt urariAm ajuns cu bine aici (Paralia Katerini), totul a fost ok, poate o sa deschid un topic cu destinatia asta si o sa scriu acolo toate amanuntele.
Portbagajul l-am imprumutat de la @muntos![]()
Stefane, poti sa angajezi si paparude ca tot n-ai nici o sansa, vremea e superba(29-30 grade la pranz si 26-27 in apa)
Asa e, se vorbeste numai romanesteDMX scrie:distractie placuta ....
...prea multi romani acolo parca esti in romaniaasteptam poze
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;ehh.. m-ai prins pe picior gresit acum, dar data viitoare zi si tu mai din timp ce, unde si cum sa beneficiez de toate avantajelepasare scrie:Multumesc pt urariAm ajuns cu bine aici (Paralia Katerini), totul a fost ok, poate o sa deschid un topic cu destinatia asta si o sa scriu acolo toate amanuntele.
Portbagajul l-am imprumutat de la @muntos![]()

viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;Aoleu, au fost cumva momente cand portbagajul meu a luat-o inaintea sau a ramas in urma masiniipasare scrie:Azi m-am intors din Grecia. Am stat in Paralia Katerini cateva zile iar alte cateva am colindat putin prin tara (Salonic,Larisa, Atena).Frumos,nu mai fusesem de vreo 8 ani![]()
Masina s-a comportat excelent, avand in vedere caznele la care a fost supusa, adica 3000km cu vreo 520 kg in ''spinare'', inclusiv portbagaj pe plafon si viteze destul de mari![]()
Consumul de 8,5% la o viteza medie de 70km/h e explicabil.
Maine o sa pun cateva poze din cele citeva sute pe care le-am facut
Doar de doua ori a cazut de pe masina dar nu s-a spart foarte tare, in rest totul e okmuntos scrie:Aoleu, au fost cumva momente cand portbagajul meu a luat-o inaintea sau a ramas in urma masinii??