Filtru de aer sport/admisie directa
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Sunt tare curios ce diferenta de sound este acum cu filtrul asta de la KN vs cel stock.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Nu neaparat, insa creste mai usor in ture, deci cel putin curba de cuplu nu mai cade asa repede in bot dupa turatia de cuplu maxim.Shadow scrie:Sincer un filtru de aer nu iti da putere, pur si simplu lasa motorul sa respire mai bine si ii da un sunet frumos.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Aia nu e putere, aia inseamna exact ce am zis mai sus, masina respira mai bine.
Datorita filtrului nu castigi cp la o masina ca C4 si nici cuplu...drept urmare nu castigi putere.
Dar intr-adevar, datorita aerului suplimentar masina isi pastreaza plaja de turatii mai uniforma.
Datorita filtrului nu castigi cp la o masina ca C4 si nici cuplu...drept urmare nu castigi putere.
Dar intr-adevar, datorita aerului suplimentar masina isi pastreaza plaja de turatii mai uniforma.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- silvius
putere castigi, insa nu 10bph evident. cateva martoage. diferenta am simtit-o si datorita caldurii exterioare de care avem parte.
Am spus ca e mai infipta, intr-adevar, curba nu scade la fel de brusc, motorul se tine mai bine.
Motor mai aerisit inseamna putere mai mare, este principiul NX-ului. Aici am dat un exemplu dus la extrem, insa era cel mai elocvent, chiar daca e tras de par rau.
Se aude altfel cand o turezi, adik momentul in care dai talpa. Nu stiu cum se aude afara, insa in masina se aude altfel motorul. Probabil ca daca ii schimbi si la esapament jucaria o sa para un sunet mult mai suparat.
Motivul din care am pus filtrul a fost ca motorul sa respire mai bine, folosirea unui filtru facut de unii care se ocupa de asta si inca cu succes. Consumul mai mic? Toti care ma stiu isi dau seama ca nu consumul ma arde, insa dak poti avea un consum mai micut nicio problema. La fel si cu puterea, insa cine vrea sa obtina putere mai mare trebe sa schimbe admisia si atunci o sa fie sesizabil.
PS. Bogdane, cand ajung in RO ne vedem si imi spui cum se aude.
Am spus ca e mai infipta, intr-adevar, curba nu scade la fel de brusc, motorul se tine mai bine.
Motor mai aerisit inseamna putere mai mare, este principiul NX-ului. Aici am dat un exemplu dus la extrem, insa era cel mai elocvent, chiar daca e tras de par rau.
Se aude altfel cand o turezi, adik momentul in care dai talpa. Nu stiu cum se aude afara, insa in masina se aude altfel motorul. Probabil ca daca ii schimbi si la esapament jucaria o sa para un sunet mult mai suparat.
Motivul din care am pus filtrul a fost ca motorul sa respire mai bine, folosirea unui filtru facut de unii care se ocupa de asta si inca cu succes. Consumul mai mic? Toti care ma stiu isi dau seama ca nu consumul ma arde, insa dak poti avea un consum mai micut nicio problema. La fel si cu puterea, insa cine vrea sa obtina putere mai mare trebe sa schimbe admisia si atunci o sa fie sesizabil.
PS. Bogdane, cand ajung in RO ne vedem si imi spui cum se aude.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
D-abia astept ca tre sa imi fac revizia in iulie, si poate ma bag si eu la un filtru d-asta...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- silvius
- ace117
- WRC
A gasit cineva admisie directa pt C4 1.4?
Ca eu, in afara de filtru sport care se instaleaza in suportul original n-am gasit nimic.
E ok daca pun admisia directa (K&N)de la 1.6i sau 2.0i?
Ca eu, in afara de filtru sport care se instaleaza in suportul original n-am gasit nimic.
E ok daca pun admisia directa (K&N)de la 1.6i sau 2.0i?
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mituc
Probabil ca e, la fel cum ar fi ok si una universala, insa tre' sa vezi daca ti se potriveste diametrul conductei de admisie (parca la 1.6i e de 65 dar nu sint sigur, nu stiu la 1.4).
- ace117
- WRC
am auzit ceva ca una universala lasa prea mult aer si da peste cap debitmetrul de aer.
???
???
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

DESIGN BY ONO TUNING

- silvius
in principiu e ok cu cea de la k&n pentru 1.6
Am vb la ATS daca e ok sa pun admisie directa fiind cam mult praf prin tarisoara asta si mi-au spus ca e ok, insa trebe sa gasim un loc in care sa luam aerul. Acu trebe sa te uiti la ce ai tu si cum arata pentru 1.6 sa se potriveasca.
Din ce stiu eu in principiu nu are ce sa nu mearga.
Ce cod are la K&N?
Am vb la ATS daca e ok sa pun admisie directa fiind cam mult praf prin tarisoara asta si mi-au spus ca e ok, insa trebe sa gasim un loc in care sa luam aerul. Acu trebe sa te uiti la ce ai tu si cum arata pentru 1.6 sa se potriveasca.
Din ce stiu eu in principiu nu are ce sa nu mearga.
Ce cod are la K&N?
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
-
mituc
Ba stai ca acuma mi-am revenit si eu!!
Ace, ce kit de admisie directa ai gasit tu la K&N pentru 1.6i?? Ce cod? Ca acum 2-3 luni nu aveau nici macar filtru sport, ca sa nu mai spun de admisie directa.
Ace, ce kit de admisie directa ai gasit tu la K&N pentru 1.6i?? Ce cod? Ca acum 2-3 luni nu aveau nici macar filtru sport, ca sa nu mai spun de admisie directa.