c4 vs golf V

Citroen C4 sau altceva?
Scrie răspuns
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Re: c4 vs golf V

Mesaj de alex82 »

Ediz scrie: si la stabilitate nu sunt de acord . mi se pare mai stabil golf`u , cel putin a mea nu e prea e stabila. poate coupe`u e altfel.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

Ediz draga :roll: , tu cred ca ai probleme la suspensie :shock: sau cineva a venit si ti-a schimbat suspensia intre ele :roll:

PS: mituc tata,fi mai atent, nu sti ca s-a schimbat legislatia limbii mama? :mrgreen:
Ultima oară modificat Sâm Iun 13, 2009 8:22 am de către Cosma Adrian, modificat de 2 ori în total.
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
Ediz
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor
Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE

Mesaj de Ediz »

asta e parerea mea baieti , nu tre sa va suparati . :!:
C4
C200K
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ar fii bine sa citesti topicul despre "mitul stabilitatii la C4 " . foloseste functia "cautare"
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Ediz, la ce te referi mai exact cind spui instabil? Ce nu face si te-ai astepta sa faca, sau ce comportament are si in ce situatii?

In plus, dupa citiva zeci de mii de km e posibil sa se mai lase amortizoarele, e cit se poate de normal, si evident ca asta va penaliza capitolul stabilitate.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Ediz
Mercedes C200 Kompressor

Mesaj de Ediz »

ma refer ...cum sa zic ...cand te bagi printre masini si faci miscari bruste cu volanu am impresia ca masina se balanseaza mai mult decat e normal...
C4
C200K
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

c4 se balanseaza la d-astea? mi se pare ca sta chiar bine. vrei tu sa zici ca'n exact aceleasi conditii, golfu' sta mai lipit de sosea?
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

Mesaj de Cosma Adrian »

...in conditiile astea sta chiar bine. Ediz poate te induce in eroare pt ca te face pe tine sa stai mai incordat cand faci manevre de astea, fiind suspensia rigida
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

...sau pentru ca la golf poti sa-ti dai scaunul mai jos. La c4 cel putin berlina stai destul de sus... iar la coupe doar cu putin mai jos.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
ECO
Numar Inmatriculare: DB - 26 - ECO

Mesaj de ECO »

scuze ca e mai offtopic dar stau si tot citesc pe aci... chestii de genu "nu ma faceau pasaturile" ... "m-a facut doar nu stiu cine/ce" .... no offence dar astea sunt povesti.... si eu cand sunt singur in masina si ma grabesc nu prea ma face nimeni... cand sunt cu pretena... ma fac si daciile ca e ea speriata... :roll:

dupa teoria asta si eu cand mi-am luat prima masina (Fiat Punto 1.2 8v - 60 CAI GREI :mrgreen: - limitat electronic la 154 km/h) si am venit din italia pana in romania am "mancat" audiuri si pasaturi pe paine (si un ferrari, 2 porsche-uri prin austria) ... dar care e legatura?!?! ei mergeau regulamentar .... eu cu 150 km/h ca ma grabeam sa fac drumu' de 2000 km... :!:

revenind la stabilitate, eu nu am avut ocazia sa ma dau cu golf in conditii mai de serpentine and stuff... ce pot sa zic in schimb... comparativ cu un GTC mi se pare ca se inclina un pic mai mult C4 dar... asta nu inseamna ca nu poti sa iei la fel de agresiv curbele!

ca o concluzie: nu imi e rusine sa tin pasul cu nici o masina de seria golf/gtc and stuff (atata timp cat nu e o diferenta de peste 100 cai intre noi)... dar nici nu ma pun cu tampiti care risca prea mult. ex: ma tineam odata de un gtc din fata mea care avea detector de radar ( eu nu aveam atunci la mine) ... s-a enervat ca reusesc sa stau dupa el.... a bagat 180... eu dupa el :mrgreen: ... dar cand am vazut ca a intrat cu 170 in localitate :shock: ... l-am lasat in pace pe nebun!!!!
Citroen C4 Coupe Black 1.6i 16V - ICE Pack + Optiuni :P - DB-26-ECO
n'are greieri...doar un tzäcänit la volan :D
Cosma Adrian

Mesaj de Cosma Adrian »

pai ai vazut..., eu sunt mai tot timpul ,,grabit", doar cand is cu parintii ma duc mai linistit
scuze de off
Ediz
Mercedes C200 Kompressor

Mesaj de Ediz »

posibil si de la scaun , dar oricum , mi se pare ca asa printre masini golf`u sta mai bine pe sosea ....in curbe la viteza n`am nici o plangere pt c4 , e excelent :D
C4
C200K
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

cineva pusese nite teste de stabilitate poe aici...un golf, un vts si inca ceva.....
este si pe youtube.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Stiti povestea cand mergi prea mult cu o masina si treci pe alta ti se mare mai buna cealalta...golfu nu e renumit deloc pt. stabilitate dimpotriva, daca ati fi vazut emisiunea aia de la top gear intre gti opc si megane rs ati fi vazut ce varza e golfu la viraje si totusi e o versiune sport.Deasemeni mai era un clip comparativ cu mai multe masini care este si pe aici pe forum, in care c4 statea clar mai bine ca golf printre jaloane.As putea mai degraba sa spun mitul stabilitatii la golf, decat mitul stabilitatii la c4.Personal cred si din incercarile pe care le-am facut, ca c4 sta ceva mai bine in curbe ca golf in schimb puncteaza mai bine pe un teren mai prost deoarece absoarbe altfel socurile datorita suspensiilor "independente" spate...dea asta si senzatia ca sta mai teapan.
ECO
Numar Inmatriculare: DB - 26 - ECO

Mesaj de ECO »

Aiurica scrie:cineva pusese nite teste de stabilitate poe aici...un golf, un vts si inca ceva.....
este si pe youtube.
Asta e cel mai relevant test pe care il stiam eu C4 vs Golf5 GTI si Renault Megane RS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c1MsrZVjGkU&feature=fvsr[/youtube]
Citroen C4 Coupe Black 1.6i 16V - ICE Pack + Optiuni :P - DB-26-ECO
n'are greieri...doar un tzäcänit la volan :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Vs ...”