la belis e super, dar e ceva mai departe.pgpdesign scrie:ok,
ma poti pune si pe mine pe lista daca este Cluj.
Iulius pe terasa e ok din punct de vedere al locurilor de parcare, putini stiu cum sa ajunga acolo, posibil sa fie mai greu de ajuns (traversat orasul pentru cei care vin dinstre Turda sau dinspre Zalau.
O idee ar fi sa ne intalnim undeva in Faget (sfantu' Ionica de exemplu). Se poate da o fuga la Tarnita sau la Belis sau la Cheile Turzii. Padurea e frumoasa toamna
Intalnirea din 18.10.2008
-
candymann
Re: Intalnire la Cluj pentru ardeleni si nu numai 18 Octombrie!!
- pgpdesign
- Numar Inmatriculare: B91XXB
Nu era vorba ca nu o sa gasiti Iulius Mall. Sunt locuri de parcare pe terasa pentru ca multi nu stiu sa ajunga pe terasa cu masina.
E usor de gasit - dar trebuie traversat orasul. Totusi - in weekend e mai putin aglomerat.
Paul
C4 1.6 HDI 110 CP, negru cand e curata
My Photo Blog || My Flickr Photostream || My company website || Jucarii si Jocuri
My Photo Blog || My Flickr Photostream || My company website || Jucarii si Jocuri
- pgpdesign
- Numar Inmatriculare: B91XXB
Pentru cine vine mai de departe Belis e o aruncatura de bat fata de Cluj. 
Paul
-
candymann
terasa aia mi s-ar parea cea mai potrivita!pgpdesign scrie:Nu era vorba ca nu o sa gasiti Iulius Mall. Sunt locuri de parcare pe terasa pentru ca multi nu stiu sa ajunga pe terasa cu masina.E usor de gasit - dar trebuie traversat orasul. Totusi - in weekend e mai putin aglomerat.
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Re: Intalnire la Cluj, 18 Octombrie, ora 14:00!!
Pentru cei care doresc sa vina din Bucuresti sau alte orase mai departate de Cluj: va propun sa studiati cateva posibilitati de cazare in oras, poate ne hotaram la aceeasi locatie
Spre exemplu studiati asta: http://www.tourismguide.ro/html/orase/C ... /index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
De bun simt tarifele pe la pensiuni..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
P S L
@ bogdan: ai perfecta dreptate.
1. candymann
2. mihaiboldis
3. baty_san >>> 99.99%
4. PAPA + ?
5. Shadow ?
6. mario
7. pgpdesign
8. bogdan ?
9 P S L ?
1. candymann
2. mihaiboldis
3. baty_san >>> 99.99%
4. PAPA + ?
5. Shadow ?
6. mario
7. pgpdesign
8. bogdan ?
9 P S L ?
Dacia 1310, 2000, injectie 
C4 1.6 HDI coupe cu tot ce-i trebuie
:D:D
-
mihaiboldis
- Numar Inmatriculare: B 68 JCL
Salut, daca doriti o locatie unde putem sta peste noapte si face un gratar si bea o bere , locul ideal ar fi la Belis Fintinele.
Distanta de la Cluj la Belis e de 60 km, drumul e ok iar cazarea la fintinele este de 120 ron/noapte sau la pensiuni de 80 ron/noapte. Zona e mirifica, iar pt. cei care vin din Bucuresti le recomand aceasta zona. Mai mult decit atit, soseaua de la Fintinele este si traseu de raliu, (pt. cei pasionati de viteza). Daca ati dori ne-am putea intilni pe platoul de la Carrefor, locatia se gaseste la intrarea in Cluj dinspre Oradea, dupa care ne-am duce toti la Belis.
Apropo, pe DN60 Brasov-Tg.Mures-Cluj, drumul este impecabil. De la Campia Turzii catre Cluj soseaua e plina de radare fixe,deci atentie la viteza de deplasare.

Distanta de la Cluj la Belis e de 60 km, drumul e ok iar cazarea la fintinele este de 120 ron/noapte sau la pensiuni de 80 ron/noapte. Zona e mirifica, iar pt. cei care vin din Bucuresti le recomand aceasta zona. Mai mult decit atit, soseaua de la Fintinele este si traseu de raliu, (pt. cei pasionati de viteza). Daca ati dori ne-am putea intilni pe platoul de la Carrefor, locatia se gaseste la intrarea in Cluj dinspre Oradea, dupa care ne-am duce toti la Belis.
Apropo, pe DN60 Brasov-Tg.Mures-Cluj, drumul este impecabil. De la Campia Turzii catre Cluj soseaua e plina de radare fixe,deci atentie la viteza de deplasare.

mihai c4 vts
-
Dan pasare
Ce ziceti de asta:
http://www.tourismguide.ro/tgr/pensiune ... a_2114.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Am putea s-o luam pe toata
http://www.tourismguide.ro/tgr/pensiune ... a_2114.php" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
candymann
mi se pare super rezon! si poate ma bag si eu peste noapte.pasare scrie:Ce ziceti de asta:
-
P S L
@ pasare: foarte frumos si deloc scump. ar merita o plecare de vineri cu intoarcere sambata seara......
-
Dan pasare
De vineri?
Cred ca nu-si vor permite prea multi, cheltuiala creste simtitor(nu merita sa pleci sambata, o sa se stea si duminica) si vom avea aglomeratie pe drum si la dus si la intors.
O intalnire gen Sambata de Sus ar trebui organizata mai din timp pt a avea o prezenta substantiala, iar locatia, in acest caz ar trebui sa fie undeva in zona Brasovului, in opinia mea,pt ca toti sa avem de mers distante asemanatoare.
O intalnire gen Sambata de Sus ar trebui organizata mai din timp pt a avea o prezenta substantiala, iar locatia, in acest caz ar trebui sa fie undeva in zona Brasovului, in opinia mea,pt ca toti sa avem de mers distante asemanatoare.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
candymann
faz e ca nu toata lumea poate de vineri!P S L scrie:@ pasare: foarte frumos si deloc scump. ar merita o plecare de vineri cu intoarcere sambata seara......
-
P S L
dap, vineri ajungi si pleci sambata seara ca sa nu prinzi aglomeratie mare si ca sa ai duminca pt odihna
in ideea asta vineri + sambata, ca sa conducem atat de mult pt o intalnire de 2 ore nu are rost...... parerea mea cel putin....
-
candymann
eu unul nu am sa stau 2 ore k asha stau mai mult pe drum dus-intors.