Accidente, potentiale sau reale, povestiri
-
sosorin
- smarcaz cu C4
da,s-a discutat cam mult,important e sa invete baiatu sa mearga mai incet,ca sincer n-am nimic cu el,da' putea sa o faca mult mai rau.sunt sigur ca peste 20 de ani dupa zeci de mii de km facuti o sa gandeasca altfel,o sa lase orgoliul si alergatul cu masina si o sa se gandeasca si la chestii mai frumoase gen femei,bautura,droguri etc (joke) 
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
bine ca am incheiat sa zicem raspunsurile ferventa la adresa unuia dintre noi...
sa speram ca aceasta rubrica va decesa usor, usor, pt ca nu vreau sa aud de accidente...mai ales cu unul dintre noi
sa speram ca aceasta rubrica va decesa usor, usor, pt ca nu vreau sa aud de accidente...mai ales cu unul dintre noi
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- ace117
- WRC
Imi pare sincer rau de tine Sorin, ai avut ghinion...
Dar daca-ti place adrenalina, alergatul pe Poiana, ar fi mai bine sa-ti faci o scoala de pilotaj la Titi (cateva sute de euro), iti iei un Golf2 de VTM (cam 2000) , te inscrii la Debutanti si poate intr-o zi devii campion!
Nu-ti spun asta din rautate, este un sfat prietenesc, asa m-am calmat si eu, acum poate sa ma depaseasca cine vrea, nu mai am nimic de dovedit pe strada. Cursele (legale: cnr /vtm) vor ramane singurele momente in care voi merge la maxim, cu masini special pregatite pt acest "joc", si in conditii de maxima securitate.
Dar daca-ti place adrenalina, alergatul pe Poiana, ar fi mai bine sa-ti faci o scoala de pilotaj la Titi (cateva sute de euro), iti iei un Golf2 de VTM (cam 2000) , te inscrii la Debutanti si poate intr-o zi devii campion!
Nu-ti spun asta din rautate, este un sfat prietenesc, asa m-am calmat si eu, acum poate sa ma depaseasca cine vrea, nu mai am nimic de dovedit pe strada. Cursele (legale: cnr /vtm) vor ramane singurele momente in care voi merge la maxim, cu masini special pregatite pt acest "joc", si in conditii de maxima securitate.
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
-
Megane
- Renoist
cosminnuss scrie:Sunt sigur ca si sebi si noi am invatat ce era de invatat. Deja prea multe discutii strica
Pai tocmai asta e problema lui. Ca, se pare, n-a învatat mare lucru din patanie. Cica o sa mearga în continuare în limitele în care e sigur de masina. Sigur la ce mod? Ca nu-i sare vreo roata în curba? Ca senzor de noroi-pe-marginea-drumului nu stiu sa aiba pe C4. Si ESP iar n-are. Si atunci? Iar o sa dea vina pe "ghinion"?sebi scrie:asta nu inseamna ca o sa merg mai incet. o sa merg in limitele in care sunt sigur de masina
Renault Megane Sedan Privilege 1.6i 16V, 2005
-
tzun
- c4 eXpLoSiF
- Numar Inmatriculare: TCI
acum vre-o doua saptamani veneam spre casa cu un prieten eu in masina mea el in masina lui ( cielo ) , pt o clipa de neatentie de-a lui a reusit sa intre in mine
daune in urma coleziunii : spoiler indoit in unele locuri , stop ceata spart , toba indoita , fusta si ea indoita
siportul de sustinere a rotii

spolier si toba

daune in urma coleziunii : spoiler indoit in unele locuri , stop ceata spart , toba indoita , fusta si ea indoita
siportul de sustinere a rotii

spolier si toba

C4 1.6 HDI 110 CP "berlina"
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
hai ca ma mai bag si eu inca o data in discutie.
Fiecare conducator auto, fie el si de raliu, sau de la Politia Rutiera a incalcat macar o data o regula de circulatie.
Ideea este sa invatam din pataniile altora. Intrecerile din semafor in semafor sunt EXTREM de periculoase ca si cele pe alte drumuri publice.
Acum imi vine minte un ex : te dai cu unul de la semafor la semafor cu slalom intre celalalte masini. Tu si celalalt soferi buni, masini bune, nimeni nu spune. Dar e un sofer sperios, care habar nu are si trage de volan aiurea.
Eu am fost injurat duminica de un destept ca cica i-am luat fata. Mosul mai avea putin si sarea la mine. I-am spus asa: dom'le am trecut pe langa tine pe banda 1 care era libera si eram cu semnalul ca ma bag pe banda 3? Apoi am intrat pe banda 2 la nu's ce distanta de 150 m de tine, eu mergeam cu 60 si tu cu 40? Ala era alb ca varul si urla de bou, scuze expresia.
Prin urmare pe sosele mai sunt si incepatori sau soferi fara nicio experienta sau cu probleme de nu se pot concentra, ori sar pietoni tembeli.
Colegii nostri ne-au povestit din pataniile lor, noi le avem pe ale noastre, acum sa nu ii blamam, le-am spus sa fie mai prudenti si gata.
ClubC4.ro este impotriva oricaror curse ilegale s.a.m.d, spun asta ca sa nu mai aud discutii. Ce face fiecare in viata lui personala, il priveste, nu putem impune nimanui cum sa conduca, ce sa manance, cu ce sa se imbrace. PUNCT
Fiecare conducator auto, fie el si de raliu, sau de la Politia Rutiera a incalcat macar o data o regula de circulatie.
Ideea este sa invatam din pataniile altora. Intrecerile din semafor in semafor sunt EXTREM de periculoase ca si cele pe alte drumuri publice.
Acum imi vine minte un ex : te dai cu unul de la semafor la semafor cu slalom intre celalalte masini. Tu si celalalt soferi buni, masini bune, nimeni nu spune. Dar e un sofer sperios, care habar nu are si trage de volan aiurea.
Eu am fost injurat duminica de un destept ca cica i-am luat fata. Mosul mai avea putin si sarea la mine. I-am spus asa: dom'le am trecut pe langa tine pe banda 1 care era libera si eram cu semnalul ca ma bag pe banda 3? Apoi am intrat pe banda 2 la nu's ce distanta de 150 m de tine, eu mergeam cu 60 si tu cu 40? Ala era alb ca varul si urla de bou, scuze expresia.
Prin urmare pe sosele mai sunt si incepatori sau soferi fara nicio experienta sau cu probleme de nu se pot concentra, ori sar pietoni tembeli.
Colegii nostri ne-au povestit din pataniile lor, noi le avem pe ale noastre, acum sa nu ii blamam, le-am spus sa fie mai prudenti si gata.
ClubC4.ro este impotriva oricaror curse ilegale s.a.m.d, spun asta ca sa nu mai aud discutii. Ce face fiecare in viata lui personala, il priveste, nu putem impune nimanui cum sa conduca, ce sa manance, cu ce sa se imbrace. PUNCT
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
sosorin
- smarcaz cu C4
ce sorin ace?!?! ca n-am busit io nici o masina...io-s ala cu critica.nu,serios acum...daca n-a inteles de data asta data viitoare(desi nu-i doresc) sigur va intelege.din greseli invatam.chiar daca aparent nu a invatat io cred ca la mijloc e mai mult orgoliul si teribilismul adolescentin.
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
atunci revin eu !
... au inceput sa sune telefoanele legate de urmarile accidentului de la leasing si asigurare.
Concluzia finala : voi primi bani + epava.
Asa ca... ma fac "dealer" de C4... daca intereseaza pe cineva , astept mesaje.
... au inceput sa sune telefoanele legate de urmarile accidentului de la leasing si asigurare.
Asa ca... ma fac "dealer" de C4... daca intereseaza pe cineva , astept mesaje.
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ...
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ...
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
@sebi: scuze pentru scandal man... am senzatia ca postul meu a creat miscarea anti-sebi... I'm a trend-setter... 
Important e ca ai invatat ceva (the hard-way)...
@dumiflo: man! pai fa inventarul si apuca-te de vandut...
eu sigur gasesc ceva ce vreau din masina ta, spre exemplu: un scaun...
fuck IKEA, imi pun la calculator scaun de C4... cool nu?
Important e ca ai invatat ceva (the hard-way)...
@dumiflo: man! pai fa inventarul si apuca-te de vandut...
eu sigur gasesc ceva ce vreau din masina ta, spre exemplu: un scaun...
fuck IKEA, imi pun la calculator scaun de C4... cool nu?
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
niste plastice dn interior as lua si eu...asa ca sa ma bag eu sa antifonez greierii
(daca rup vreun clips, macar am backup)
Led there b:LIGHT
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Si cum vei primi? Cu ce te vei alege, mai exact?dumiflo scrie: ... au inceput sa sune telefoanele legate de urmarile accidentului de la leasing si asigurare.
mesaje.
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
dumiflo
- The Citroen C4 man