Eram in intersectie la Dimitrov si de obicei toata lumea o ia pe linia de tramvai sa faca stanga spre Mihai Bravu. Eu evit pentru ca sunt foarte multe gropi si liniile sunt foarte naspa.
Un politist imi face semn sa trec pe linia de tramvai ca sa se mai formeze cumva inca o coloana..
Astept cuminte la stop pe linia de tramvai evident, intre timp politistul asta alerga dupa o tanti care era sa calce 2 pietoni si ii ia locul un guster care dupa accent nu era din Bucuresti. Se face verde(intre timp in spate mai erau 2 masini si bineinteles tramvaiul care nu putea sa avanseze de noi), ajung in mijlocul intersectiei, si gusterul imi bate in geam...ca sa opresc dupa intersectie ....si eu si cei 2 din spatele meu...bine ac n-a oprit si tramvaiul
Cei din spate ajungand mai tarziu un pic nu au stiut ca de fapt un politist m-a indrumat pe linia de tramvai si erau cu morcovu amandoi, mai ales ca era si tramvai in spate
Amenda, carnet luat, mai ca ma ducea si la sectie...ca ce cautam eu pe linia de tramvai, ca sta tramvaiul dupa noi ca etc etc..(avea un pic dreptate, dar nah...poti sa nu te supui semnalelor politistilor ..nu poti
I-am dat actele, i-am vb frumos, dar cand am auzit : "Stiti ca daca vrea eu va suspend carnetul..asa inainte de sarbatori"..am innebunit!! Am fugit la politistul celalalt care se certa cu tanti l-am luat de mana si l-am adus acolo. La inceput omul nu prea intelegea care e problema,ca eu deja nu mai eram coerent la ce nervi aveam
Faza cea mai de "kko" a fost ca i-a dat o lectie morala gusterului de fata cu noi, si a sunat ceva de genul...
"Bai Marcele, tu esti dus cu capu? Nu vezi ce balamuc e aici in intersectia asta? tramvaie din toate partile, autobuze, nebuni, femei care calca pietoni si tu opresti pe baietii astia care eu i-am dirijat pe linia de tramvai...
Prostanacul era rosu la fata, mi-a dat actele, nu inainte insa de a ma intreba de folie
Unul din cei 2, a vrut sa dea o bere ca au scapat