FUGE SPATELE [ povesti ]

Discutii despre orice legat de masini
Scrie răspuns
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Re: FUGE SPATELE [ povesti ]

Mesaj de chainsaw »

atunci cum de pe forumul peugeot nu se plang oamenii de troncaneala si supravirare?
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Ai dreptate. Difera telescoapele spate. Eu m-am uitat doar la primul cod care e le fel la toate, dar difera ultimele 2 litere (cifre) deci e posibil sa fie alte telescoape ca proprietati. Mea culpa. :oops:
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Mihay scrie:cum accelerati voi cand intra ESP ? :roll:
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

care ESP mihai? :ok
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ptr cei care au ...
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

oricum mie mi se pare subviratorie.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

mihay se refera in special la Certez care a spus ca a accelerat si l-a salvat esp-ul ... in momentul in care e activ esp-ul acceleratia e de design ... cantitatea de combustibil e reglata si controlata de computer ... poti sa apesi pe pedala pana o scoti prin podea ... rezultatul e acelasi ...
cu placere Mihay :mrgreen:
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
baty_san

Mesaj de baty_san »

krichard scrie:ideea topicului erau povestile privind "drifturile" , nu motive ! ! cel putin asta era ideea mea ! sa ne povestim cum ni s-a intamplat prostia asta ! iar ceea ce il priveste povestea din postul meu anterior cu prietenul careia a fugit spatele in drum spre arad,omul stie sa conduca,viteza nu era mare,nu a fortat,dar totusi i-a fugit spatele.omul a considerat ca nu este in siguranta in aceea masina si a preferat sa o vand........
:shock: :shock: viteza nu era mare.... sincer mie nu mi se pare mare nici viteza de 140km/h... am batut un drum spre MM cu portiuni asfaltate proaspat, traseu fumoooos, curbe.. destul de bune pt a shuiera anvelopele(ceea ce am si facut, eram fara limitator :mrgreen: ) si singurul.."feeling"
de "fugit spatele" e in curba cu denivelari, care e mai mult o senzatie decat un fapt. Refuz sa cred ca masina se dsprinde cu ambele roti spate de pe asfalt.
asa ca la fugitul spatelui trebuie sa intervina alti factori, apa, nisip, muguri de plop, pisici intinse pe 3-4 m, ulei, viteza, sofer, anvelope, etc....
in loc sa isi vanda masina patania asta trebuia sa-i ridice colegului tau un semn de intrebare pt ca o sa pateasca la fel cu urmatoarea masina....
stiu ca sunt putin OFF si imi cer scuze.
Don't steal...goverment hates competition!
krichard

Mesaj de krichard »

omul crede ca a respectat toate 'regulile' si cu toate astea a fugit spatele.a considerat ca nu este o masina sigura pentru el si familia lui , asa ca a vandut masinuta ! este treaba lui ce face cu masinile si banii lui .. eu am auzit povestea si v'am spus'o :hi :hi
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Ford New Mondeo 2.5 220 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
CerteZ
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 hdi

Mesaj de CerteZ »

vlad scrie:
CerteZ scrie:peugeot 307 care fuge mai rau decat c4
Asta nu am probat dar nu imi vine sa cred. E aceeasi masina. Idem si la fel. Crezi ca aerodinamica de la C4 ne tine lipiti de sosea si pe 307 nu ? Aici testul nu a fost efectuat in aceleasi conditii deci neconcludent.
stiu si eu ca au acelasi tren de rulare amortizoarele nu stiu daca sunt sau nu la fel ..doar stiu ca si la ala am avut problema cu "ciorapeii":) care sau desprins ....peugeot 307 are sorameaa si inainte a fost masina familiei am facut primi 5000 de km pe mashina aia in tara ....stiu cum merge ...si daa fuge de spate mai rau ca c4 ...sa iti explic de ce peugeot 307 este mai inalt, are 5 usi deci distributia maselor este altfel... fata de citroen c4 coupe si desi este mai batrana ca ani are aceeasi numar de km ca a mea adica ~75000 km poate intre citroen c4 5 usi si peugeot 307 5 sunt la fel dar eu iti zic ...parerea mea din ce am avut la dispozitie
Ultima oară modificat Mie Noi 04, 2009 2:04 am de către CerteZ, modificat 1 dată în total.
C4 Coupe 1.6 HDi 110Cp ImagineImagineImagineBEEP!BEEP!
CerteZ

Mesaj de CerteZ »

navzar_x scrie:mihay se refera in special la Certez care a spus ca a accelerat si l-a salvat esp-ul ... in momentul in care e activ esp-ul acceleratia e de design ... cantitatea de combustibil e reglata si controlata de computer ... poti sa apesi pe pedala pana o scoti prin podea ... rezultatul e acelasi ...
cu placere Mihay :mrgreen:
eu am spus ca am accelerat dar din instinct ...dupa am adaugat ca meritul redresarii mele in acea situatie a fost ESP ul ..... ar mai fii ceva de adaugat ESP ul cand se activeaza intr un derapaj dezactiveaza complet acceleratia ...el lucreaza doar cu franele ....ESP ul are menirea sa te redreseze si sa te incetineasca pentru ca e posibil ca dupa un prim derapaj sa intri in balans si sa urmeze un al 2 lea ..si dupa santul ...ESP ul nu e facut pentru distractii deasta nu accelereaza si nu mai trimite forta rotilor deloc...ceva pentru distractii au facut parca cei de la subaru ...un ESP care te ajuta sa faci derapaje controlate cat mai curate ...si cat mai usor ..gen se suie mama la volan ...si incepe sa i dea ...si culmea mai iese si ceva frumos :)
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Subaru nu prea a avut controlul tractiunii pe masini... WRX nu, Forester doar pe cea mai scumpa echipare. Asa ca distractia era asigurata. Pe modelele noi au inceput sa puna, se cheama VDC.
O masina ca a noastra nu are de ce sa supravireze, este subviratoare "par excellence".
C4
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

emicald scrie: O masina ca a noastra nu are de ce sa supravireze, este subviratoare "par excellence".
=D>
CerteZ

Mesaj de CerteZ »

emicald scrie:Subaru nu prea a avut controlul tractiunii pe masini... WRX nu, Forester doar pe cea mai scumpa echipare. Asa ca distractia era asigurata. Pe modelele noi au inceput sa puna, se cheama VDC.
O masina ca a noastra nu are de ce sa supravireze, este subviratoare "par excellence".
eu stiam ca exista sigur acest sistem...am vazut un filmulet..acum 1 an 2 cu un subaru alb....si urma sa il treaca la masinile de serie...nu ma contrazic ...nu mai stiu sigur ce si cum s a intamplat..

pai normal motor in fata tractiune fata....dar totusi in anumite conditii..se intampla sa fie altfel..
KPOne

Mesaj de KPOne »

Si eu m-am intors de 2 ori cu C4 coupe 1,4i in oras :D.
In unul din cazuri, in intersectie la Baba Novac , asfaltul era abia udat de bine-cunoscutele masini care imprastie apa vara, eu acceleram in semicerc si la un mom dat s-a rupt aderenta si m-am trezit cu spatele in fata in mijlocul intersectiei.

In rest, daca ii stii limita poti sa te dai tare in curbe. Cu jante pe 17 si gume pe 225 se schimba MULT in bine situatia chair si cu amortizoarele si arcurile stock.
C5 Tourer - Exclusive

Jumpy - Atlante

YM: caponel21
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”