C4 vs Octavia2

Citroen C4 sau altceva?
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

A propos de spatiu... mie mi se pare ca e mai mult loc in C4, vreo 2-3cm atit in lateral cit si pentru pasagerii din spate (am comparat berlina, dar coupe-ul e la fel) decit in octavia tour. Nu stiu fata de octavia2 cum e, dar nu e nici aia diferita de tour.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

M-am uitat acum la octavia2 si tour, ambele sint mai inguste decit c4. Iar spatiul interior e de obicei asemenea.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

De acord cu Shadow
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

La C4 nu prea stau 3 oameni in spate, la O2 stau lejer. In portbagaj cred ca mai intra 2 oameni intinsi, este imens fata de C4, dar nici nu sunt din aceasi categorie.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Indoim-as si n-am cui...despre dimensiuni sunt mai mult decat apropiate si mituc are dreptate: C4 e mai LATA.

http://www.skoda.ro/technik_ma.php?B_ID=144

http://www.citroen.com/CWW/en-US/RANGE/ ... p/default/

Portbagajul este intr-adevar cu 200 de litrii mai mare dar cam atat.Asta inseamna cam 10 de galeti in plus :D
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

O sa vin maine cu Octavia sa va convingeti toti. Oricum cu C4 nu am cum sa vin, pt ca numai am spoilere pe ea.
Voi chiar nu vedeti cat de evazate are C4 aripile??? Marimile se iau din pct extreme.

Un avantaj mare care il are C4 este siguranta, cele 5*.

dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Lucru dracu, aia scriu negru pe albastru :

skoda Lăţime interioară faţă/spate, mm 1.415 / 1.423

citro Lăţime interioară 1502/ 1497

PS Uitati-va la desen!!!
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Tu cred ca nu vezi bine scrie destul de clar ca Citroen are 1442 fata si 1432 spate.
Si diferenta de cativa cm se face si din ushi care la C4 iti ocupa loc, cu toate ca arata mai bine, parerea mea.

dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Nu ,eu vad mai mult decat bine ptr. ca nici la Skoda nu e data distanta de la o fata de portiera la cealalta!
Either way, tot mai mare este!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Pe bune nu stii ce vb, fara suparare, la spatiu interior O2 o duce mult mai bine. Nu te lua fix dupa dimensiuni, mai sunt multi factori care influenteaza spatiul interior.
Numai fiti subiectivisti, si eu tot C4 am doar...
O2 se adreseaza altei clase este mult mai conservatoare, si nici macar nu e din aceasi clasa cu C4. Si O2 este mai scumpa cu aceleasi dotari.

Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

O2 are aternativa in gama c4 pe triomphe in clasa...adica e clasa compacta in 3 volume
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Lasati, ca s-au mai urcat si altii in O2, ca nu traim prin copaci si eu nu stiu ce este atat de impresionant la spatiul ala interior.(acum inteleg ce era cu treaba aia cu alta berlina din alt post)
La o latime totala de 1773 Citro si 1769 Skoda(asta inseamna ca automat Skoda are usile subtiri subtirele de si-a revenit atat de bine cam cu 20-25 cm de mai incape lejer inca un tanar filipinez fata de C4), un ampatament cu 5 cm mai mic Skoda, asa este O2-ul tau un fel de A8 si joci badminton in spate, iar in pauza un jacuzzi ceva....
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

mituc scrie:M-am uitat acum la octavia2 si tour, ambele sint mai inguste decit c4. Iar spatiul interior e de obicei asemenea.
ha! deci am avut dreptate..... si asta doar ochiometric vorbind, ca n-aveam date tehnice... Mersi mituc :wink: !

mai mult, prima data cand am auzit ca C4 e mai spatioasa ca O2 a fost cand s-a suit la mine in masina un...... proprietar de O2....
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
enacheedi
Numar Inmatriculare: B-16-KCA

Mesaj de enacheedi »

Ceea ce-mi place mie mai mult la C4 fata de O2 ... dpdv. habitaclu ... este distanta pe care o am de la nas la parbrizul masinii .
La O2 , am acea senzatie de Logan ... am parbrizul atat de aproape incat am senzatia ca-mi intra musculitzele de pe drum in ochi !
Oricum O2 .. a ajuns masina cu pretentii ... sa ne spuna si noua posesorii care sunt costurile de intretinere ... am auzit ca te cocosaza !!! si totusi..este Skoda .. nu Audi !!!!!

Iar acum putin Off : daca as putea maine sa schimb masina (C4) ... singura acceptata ar fi Audi A3 .... tot neagra si cu bej interior .... Nu trec de la Citro C4 la Skoda O2 ... poate doar Superbul sa ma incante !!!
Covorase / Presulete - Toate dedicate
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

enacheedi: da, este skoda, dar dupa cum stiti de cand skoda face parte din concernul vw-audi piesele de skoda sunt practic vw. Deci de aici pleaca costuri ridicate de intretinere :D
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Vs ...”