Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
nu stiu ce sa spun despre asta!
mi se pare o gresala sa iei frane second.
mai vindea pe aici cineva stergatoare folosite nu stiu cati ani!
sincer nu inteleg cum ai putut cumpara asa...orbeste!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
ce poate sa fie dus la un kit de frane? placute sau discuri? NU-MI PASA! la cat au costat merita banii din plin , etrierii fata + discuri si placute sunt noi 800 euro , kitu de pe spate alte 400, cred ca pot sa schimb si eu niste placute sau discuri in caz de ceva
tipu de la care le-am luat e membru Swift Owners in UK de la infintare, e ca si cand cineva ar cumpara de la tine, i-ai vinde ceva stricat?:)
Tot mai misto ar fi fost rotile de la mine + ca au offset 8 mm, adica ar fi fost mult mai iesit spre exterior, probabil pana la buza aripii la suzy.
Astea care le ai pe ea acum au latime 26mm probabil, iar alea de la mine au 35 mm
Era noapte, eram rupt de somn si mergeam pe o straduta ingusta, am vazut-o din spate, nu m-am uitat atent ca era intuneric si mai aveam 100m pana acasa, imi statea gandul la altceva.
Nu le am cu Swifturile oricum, toate mi se par la fel