Noul Citroen C4 - Poze oficiale
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Re: Noul C4 - Poze oficiale
Pai n-auzi ca nu va exista un coupe !? 
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
nici gtc nu exista cand a fost lansata astra....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
nu e nici wow, nici bleah. e ceva intre. dar de la poze la produsul finit mai e de lucrat. interiorul va fi clar mult imbunatatit fata de actuala generatie. nu imi place ca s-a renuntat la volanul cu butuc fix si la afisajul central. designul exterior nu conteaza intr-o masura chiar asa de mare, ca nu stiu cate ocazii se ivesc sa conduci masina din afara acesteia, important e sa te simti bine inautru. daca totusi vreti o masina care sa pastreze liniile actualului c4 coupe, folositi Honda CR-Z. dezavantaje la aceasta masina ar fi doua: e mai mica decat un c4 si nu vine decat cu motorul de 1.5 + electric.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
mda... si este mult mai scumpa!
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Pt un hatch conventional e ok,cel putin ok raportat la ce e pe piata,pt ce a facut citroen pana acu,thumbs down ca si aspect.Daca atunci cand am facut compromisul sa imi iau C4 pt ca era misto,acum nu as mai face-o pt noul model,pt ca nu imi spune nimic.
Nici eu nu vreau sa vad multe C4 pe strazi,pt ce,sa ajunga sa iti inspire acelasi plictis si tendinta de scobit in nas pasiv ca si celelalte marci binecunoscute si vandute intr-un stil nesimtit de mare?
Weird was funky and exclusive...not anymore
Nici eu nu vreau sa vad multe C4 pe strazi,pt ce,sa ajunga sa iti inspire acelasi plictis si tendinta de scobit in nas pasiv ca si celelalte marci binecunoscute si vandute intr-un stil nesimtit de mare?
Weird was funky and exclusive...not anymore
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Re: Noul Citroen C4 - Poze oficiale
!!
Bai astia-s nebuni? Chiar trebuiau ei sa scoata un botlift? Arata fix ca un A3 2008 cu faruri de sandero putin alungite!
Probabil asta e si ideea insa, e posibil sa fi constatat ca vinzarile lor merg (cit de cit) doar in tari unde oamenii vor ceva cu un aspect deosebit, si asta e probabil romania/franta/italia/spania si cam atit, si nici macar aici pentru ca foarte multi altii cauta sobrietatea carutelor nemtesti asociata la modul vizual cu fiabilitatea celor 2 margi germane (mercedes si bmw), dar daca seamana cu ceva "german" e suficient, automat e si fiabil.
Daca tot l-au facut sa arate ca un A3 sper sa scoata si ceva care sa mearga ca un S3.
P.S.: Ma tot uit cit de razna au luat-o astia de la mazda cu mazda3 2010 in ciuda faptului ca la clasa imediat urmatoare, mazda6, totul e ok dpdv. al designului si chair se pot observa evolutii in bine. La compacte insa din ce in ce mai multe marci o dau de gard cu NOS-ul apasat la fund, si citroen nu face exceptie. Probabil fac schimb intre ei, "da-mi mie o grila de peugeot s-o pun pe 3/3MPS ca tie-ti dau astia de la audi-da-nu-vedi un bot si-un cur celulitic de a3 besinos".
Macar carutasii de la foltvagan au facut un pas vizibil inainte cu golf6/golf6R/scirocco si ce mai e pe platforma aia. Si-s printre putinii. A, si aia de la chevrolet cu noul cruze, fata de modelele anterioare e un pas (nu discut fata de alte marci, ca e nasol).
Bai astia-s nebuni? Chiar trebuiau ei sa scoata un botlift? Arata fix ca un A3 2008 cu faruri de sandero putin alungite!
Probabil asta e si ideea insa, e posibil sa fi constatat ca vinzarile lor merg (cit de cit) doar in tari unde oamenii vor ceva cu un aspect deosebit, si asta e probabil romania/franta/italia/spania si cam atit, si nici macar aici pentru ca foarte multi altii cauta sobrietatea carutelor nemtesti asociata la modul vizual cu fiabilitatea celor 2 margi germane (mercedes si bmw), dar daca seamana cu ceva "german" e suficient, automat e si fiabil.
Daca tot l-au facut sa arate ca un A3 sper sa scoata si ceva care sa mearga ca un S3.
P.S.: Ma tot uit cit de razna au luat-o astia de la mazda cu mazda3 2010 in ciuda faptului ca la clasa imediat urmatoare, mazda6, totul e ok dpdv. al designului si chair se pot observa evolutii in bine. La compacte insa din ce in ce mai multe marci o dau de gard cu NOS-ul apasat la fund, si citroen nu face exceptie. Probabil fac schimb intre ei, "da-mi mie o grila de peugeot s-o pun pe 3/3MPS ca tie-ti dau astia de la audi-da-nu-vedi un bot si-un cur celulitic de a3 besinos".
Macar carutasii de la foltvagan au facut un pas vizibil inainte cu golf6/golf6R/scirocco si ce mai e pe platforma aia. Si-s printre putinii. A, si aia de la chevrolet cu noul cruze, fata de modelele anterioare e un pas (nu discut fata de alte marci, ca e nasol).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
momentan e doar un vis umed , sa mearga ca un S3... poate la DS4 sa puna un motor mai serios...mituc scrie:!!
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
da...1.6 THP de,probabil,vreo 160cp...ie oau,sa ia ochii la fraieresteni sau poate se trezesc si ei si arunca un 2L turbo(day dreaming...)
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mihay
- Supermoderator
pe zi ce trece , incep sa inteleg ce zicea mugurel si altii ... cine sa le cumpere ? Pentru ce sa scoata noul C4 sau Ds4 de 500 cp ? Eu zic ca de vreo 3 ani incoace Citroen face exact ceea ce trebuie sa faca. Toate modelele recent lansate se bucura de succes si de critici pozitive. Lasand la o parte Romania, careia nu i se poate aplica nicio regula sau rezultat al vreunui studiu , pe toate pietele Citroen a facut ce trebuia sa faca .
Uitandu-ma la poze, imi mentin parerea ca noul C4 va arata mai bine in realitate decat in poze . Poate cu astfel de modele va vinde si Citroen ca altii, poate ca le va merge bine si dealerilor, poate se vor schimba mai multe in bine, asa , cu design mai cuminte, dar mai fiabile si cu o calitate crescuta . Poate nu vom mai avea noi bani de noul C4 insa mult mai multi il vor cumpara decat pe modelul precedent. Si poate peste 3-4 ani vor scoate un nou model non conformist ca actualul C4 !
Asa ca dati navala acum si luati toate C4 de pe stoc! Nu mai pupati voi asa masina !
Uitandu-ma la poze, imi mentin parerea ca noul C4 va arata mai bine in realitate decat in poze . Poate cu astfel de modele va vinde si Citroen ca altii, poate ca le va merge bine si dealerilor, poate se vor schimba mai multe in bine, asa , cu design mai cuminte, dar mai fiabile si cu o calitate crescuta . Poate nu vom mai avea noi bani de noul C4 insa mult mai multi il vor cumpara decat pe modelul precedent. Si poate peste 3-4 ani vor scoate un nou model non conformist ca actualul C4 !
Asa ca dati navala acum si luati toate C4 de pe stoc! Nu mai pupati voi asa masina !
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
S-a vazut cati au cumparat VTS-uri de 180CP si THP de 154 CP!
Deci care ar fi rostul in afara de "palmares" sa se faca masini de 1000 cp? Toate sunt facute cu cap, si chiar daca mie /noua nu ne place designul, motorizarea, cei de la Citroen cu siguranta nu sunt niste prosti cum am crede toti, ci totul se rezuma la zicala: it's all about money !!
La cum se prezinta piata auto in momentul de fata, totul se rezuma la a vinde! Ramane de vazut peste cativa ani cand vor fi cifre, ce a insemnat C4 I si Facelift si ce a insemnat C4 II la nivel de vanzari, chiar daca perioada de boom din 2005-2007 probabil ca nu va mai reveni prea curand!
Prin aceasta lansare cu siguranta media de varsta a posesorilor de Citroen C4 va creste plus multe alte schimbari
...parerea mea!
Deci care ar fi rostul in afara de "palmares" sa se faca masini de 1000 cp? Toate sunt facute cu cap, si chiar daca mie /noua nu ne place designul, motorizarea, cei de la Citroen cu siguranta nu sunt niste prosti cum am crede toti, ci totul se rezuma la zicala: it's all about money !!
La cum se prezinta piata auto in momentul de fata, totul se rezuma la a vinde! Ramane de vazut peste cativa ani cand vor fi cifre, ce a insemnat C4 I si Facelift si ce a insemnat C4 II la nivel de vanzari, chiar daca perioada de boom din 2005-2007 probabil ca nu va mai reveni prea curand!
Prin aceasta lansare cu siguranta media de varsta a posesorilor de Citroen C4 va creste plus multe alte schimbari
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
un model puternic este un exercitiu de marketing. inseamna "POT SI EU". sau mi se pare doar mie ca nu e nicio tara (in anglia n-am fost, da' in europa am vizitat cam toate tarile vestice) impanzita de gtc / gti / typer / mps, daca luam in considerare flotele de 1.9tdi, 2.0 cdti, 1.4i, etc ...
asadar, nu e neaparat important sa vanda, poate sa si piarda bani cu respectiva caruta; important e sa arate agresiv, sa fie puternica, si sa scoata pe nurburgring un timp decent relativ la rivalii directi. ei bine, parerea mea e ca fix asta n-a inteles citroen. imi face c4 ala vts la care tre sa fii Deese sa-ti dai seama de diferenta, la exterior, fata de 1.4 benzina. masina pe sosea nu se face chiar de rusine, si motoru' ala chiar are potential, atat stock, cat si ptr tuning, da' degeaba ...
veti spune ca ptr asta, citroen are ceva ce vw, opel, mazda, reno (la nivel inalt) n-au - WRC. care ar trebui sa-i dea toata reclama din lume, avand in vedere ca castiga tot. ei bine, poate oamenii cauta ceva palpabil, uite ca pana si incompetentii aia inutili de la ford au inteles treaba asta, si au trantit un motor serios (evident de volvo, ca ei nu sunt in stare) pe un focus ...
asadar, nu e neaparat important sa vanda, poate sa si piarda bani cu respectiva caruta; important e sa arate agresiv, sa fie puternica, si sa scoata pe nurburgring un timp decent relativ la rivalii directi. ei bine, parerea mea e ca fix asta n-a inteles citroen. imi face c4 ala vts la care tre sa fii Deese sa-ti dai seama de diferenta, la exterior, fata de 1.4 benzina. masina pe sosea nu se face chiar de rusine, si motoru' ala chiar are potential, atat stock, cat si ptr tuning, da' degeaba ...
veti spune ca ptr asta, citroen are ceva ce vw, opel, mazda, reno (la nivel inalt) n-au - WRC. care ar trebui sa-i dea toata reclama din lume, avand in vedere ca castiga tot. ei bine, poate oamenii cauta ceva palpabil, uite ca pana si incompetentii aia inutili de la ford au inteles treaba asta, si au trantit un motor serios (evident de volvo, ca ei nu sunt in stare) pe un focus ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
e un model mai serios ca design si care se incadreaza in liniile actuale ale brandului. nu mai prezinta acel "cool" ca la prima generatie c4 fiind netipic frantuzesc. astfel e posibil sa fure din clientii nemtoaicelor cum a fost si cazul noului c5 ( ca design si conceptie de model ). Numai bine ii uram modelului, dar sa aiba grija si la preturi, avand in vedere ca nu este gama DS.
PS: si putin offtopic daca viitorul DS4 va prelua elemente de pe gama C (asa cum face DS3) dar cu pret mai mare mai bine isi dau foc la palarie.
PS: si putin offtopic daca viitorul DS4 va prelua elemente de pe gama C (asa cum face DS3) dar cu pret mai mare mai bine isi dau foc la palarie.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
baty_san
...... poate odata cu salariile cat china de prin agentiile noastre fara rost si romanii nu vor mai arunca mizeriile din masina aflata in mers....Mihay scrie:eu nu ma mai hazardez . Astept sa-l vad live . Poate asa vor disparea Golfurile
pana atunci traiasca regii soselelor si ale lor golfuri...3
C4? tac pana il vad cu ochii mei.... apoi mai vad eu ce parere am.
Don't steal...goverment hates competition!
- adrian_c
- Numar Inmatriculare: 710-B_D
Salutare,
Masina este OK, este frumoasa desi se apropie destul de mult de noul Astra. Interiorul este fain. Per total imi place destul de mult, insa vom vedea cum arata in realitate.
Ceea ce ma deranjeaza este ca si la acest nou model rotile sunt prinse tot in 4 prezoane. Actualul C4 la fel. Mi se pare o lipsa de profesionalism din partea Citroen. Pana si Polo are 5 prezoane, nu mai vorbesc de celelalta masini din clasa lui C4.
Vom vedea, poate nu este modelul final !
Masina este OK, este frumoasa desi se apropie destul de mult de noul Astra. Interiorul este fain. Per total imi place destul de mult, insa vom vedea cum arata in realitate.
Ceea ce ma deranjeaza este ca si la acest nou model rotile sunt prinse tot in 4 prezoane. Actualul C4 la fel. Mi se pare o lipsa de profesionalism din partea Citroen. Pana si Polo are 5 prezoane, nu mai vorbesc de celelalta masini din clasa lui C4.
Vom vedea, poate nu este modelul final !
1.6HDI 110 CP cu volant bi-masa
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
De tinut, tine foarte bine si in 3 prezoane. Este mai degraba o norma de siguranta impusa decat necesara.
Despre noul C4:
Cand am trecut pragul celor de Citroen, anul trecut, am venit atras de oferte, nu de masini. Daca ar fi fost noul C4 2010, la fel as fi procedat, atras de oferta, pretul vs. pachetul oferit.
Actualul C4 este un model haios si diferit de cotidian iar C4 2010, din poze cel putin, pare un alt Opel Astra.
Cerintele pietii insa nu tin cont de nostalgii si sentimente, iar Citroen are experienta trecutului.
Personal sper sa se revina la volan cu bucut fix, display central si toate gadget-urile posibile, dar intai sa observam evolutia C4 2010.
Despre noul C4:
Cand am trecut pragul celor de Citroen, anul trecut, am venit atras de oferte, nu de masini. Daca ar fi fost noul C4 2010, la fel as fi procedat, atras de oferta, pretul vs. pachetul oferit.
Actualul C4 este un model haios si diferit de cotidian iar C4 2010, din poze cel putin, pare un alt Opel Astra.
Cerintele pietii insa nu tin cont de nostalgii si sentimente, iar Citroen are experienta trecutului.
Personal sper sa se revina la volan cu bucut fix, display central si toate gadget-urile posibile, dar intai sa observam evolutia C4 2010.
Citroen C4, 1.6 vti