Test drive cu Noul Citroen C4 - primele impresii

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns

Ai achizitiona noul C4?

Da
85
55%
Nu
70
45%

Voturi totale: 155

Mihay
Supermoderator

Re: Test drive cu Noul Citroen C4 - primele impresii

Mesaj de Mihay »

@Grigoreb zi merci ca ARE BRICHETA altele nici macar atat nu mai pun datorita politicilor anti fumat si pachetul fumatori a devenit OPTIONAL ! Astia la Citroen iti dau si o priza de 230V/USB sa-ti incarci laptop,telefon,etc.

@Adrian ( ca tot n-o sa inteleg vreodata schimbarea de useri :mrgreen: )

Daca te-ai uita cu atentie prin fotografii ( care sunt reale si facute in Romania ) ai sa vezi ca acele tetiere din piele arata si functioneaza la fel si la versiunile "mai chele" doar ca sunt imbracate cu tapiterie normala. Care-i problema ?

Vizavi de jante sau piele probabil inca nu e definitivat programul de optionale. Cam cat de tampit ar trebui sa fii sa prezinti niste masini cu piele si roti pe 17 ( nu 18 , dar sunt disponibile si astea) si sa nu le poti vinde pe urma ? Cat despre Leonul tau cu bord de Dacia CN , nu merci :mrgreen:
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

@LowProfile: bordul ala arata exact ca orice bord de compacta in versiune entry-level, fotografiata de un amator cu o camera de kko, pe lumina proasta. Nu e relevant.

@mituc: tati, ce vrei tu ai deja in parcare (garaj), se cheama Mazda 3 MPS. Si by all means, aia nu e masina de familie decit pentru un dement ca tine :). Asa cum e C4-ul meu coupe. Eu constat totusi de 2 ani ca ma descurc si cu asta, am fost in concedii cu ea si am avut loc de bagaje, si zau ca ma descurc si fara usile din spate. Cu 150 nu merg decit singur, cu copilul in masina sint foarte cumintel.
O masina cum descrii tu (hot hatch) nu se vinde. Meganul ala RS crezi ca face cine stie ce cifre de vinzari? sau Scirocco? Acum se vind mai bine masinile gay, ca DS3 sau Mini sau mizeria aia de A1 (desi am citit ca se vinde slab ca e foarte scumpa).
Noul C4 incearca sa atraga mai mult familistii, fiindca asta de-acum e mai mult orientata spre tineri (mai ales coupe-ul). Or fi constatat ei ca primii au mai multi bani decit ceilalti.
Cit despre DS4, nu inteleg de ce tot zici ca n-are usi, ca are 5. Si eu cred ca o sa fie mult mai frumos si o sa mearga excelent pe strada, chiar daca e un pic mai inalta decit vrei.

PS: @Tomita: masinile japoneze?... wtf? care e ultima masina japoneza (normala, nu evo sau sti sau godzilla) cu design calumea? bej peste tot... m-am uitat eu si la Toyota nu e, la Honda nu e, la Nissan poate Puke, ca e mai ciudatel, Mitsubishi... vai de capu' lor, Mazda 6 un pic, daca iti place cum zimbeste. :)
C4
kidd46
c4 lover
Marca si model masina: Citroen C4, 16i, COUPE
Numar Inmatriculare: B-62-THF

Mesaj de kidd46 »

eu am votat "da" e frumoasa masina iar faptul ca s-a renuntat la plastice ii aduce un plus! Pretul ar fi singura problema dar avand in vedere plusurile calitative(aici ma refer la materialele de interior, tehnologie, design interior, etc.) merita! Sper sa apara curand o comparare intre noul C4 si Audi A3!
In fine un raspuns 100% sigur va fi cand vom vedea si noi masina! :wink:
slalom printre cretini...
speedylaur

Mesaj de speedylaur »

salutare! si eu am votat nu, pentru ca aspectul exterior al noii versiuni nu mai pare in opinia mea la fel de sportiv, cel putin pana apare varianta in 2 usi. Despre interior si dotari ce pot sa spun, nota 10! :hi Pretul e un pic cam ridicat si el.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

dimabogdan scrie: Exista C5 , 240 cp, awd si bate sensibil la 40k de euro.Cate au vandut din astea in Romania?Niciunul, banuiesc.
pai daca nu exista ( awd) normal ca nu au vandut niciunul :wink:
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

emicald scrie: PS: @Tomita: masinile japoneze?... wtf? care e ultima masina japoneza (normala, nu evo sau sti sau godzilla) cu design calumea? bej peste tot... m-am uitat eu si la Toyota nu e, la Honda nu e, la Nissan poate Puke, ca e mai ciudatel, Mitsubishi... vai de capu' lor, Mazda 6 un pic, daca iti place cum zimbeste. :)
Te contrazic putin aici...
Honda are CRZul care in opinia mea arata genial...pacat de motorizare...
Toyota are IQ...care mi se pare cea mai haioasa masina scoasa din clasa ei...
Nissan are 370Z :D
Mitsubishi...daca e sa scoatem EVOul...are ASXul care are un design f K... :D
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

a zis fara nave spatiale, deci 370z se exclude.
crz, civic, auris (mie imi place bordul), cube, juke, hibrida de la toyota, ce-i vin acum la prima mana
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Tomita scrie:a zis fara nave spatiale, deci 370z se exclude.
crz, civic, auris (mie imi place bordul), cube, juke, hibrida de la toyota, ce-i vin acum la prima mana
Oricum nu inteleg de ce ar trebuii excluse "navele spatiale"... Doar pt ca ei sunt in stare sa le faca si Citroen nu???
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
blondish

Mesaj de blondish »

Am votat cu NU.
Daca il compar cu vechiul C4 coupe clar nu se compara si nu l-as luat niciodata in locul celui vechi.
Daca ar trebui sa aleg intre cel nou si vechea berlina, da, l-as alege pe cel nou, pentru interior, pentru exterior, nu.
Clio III - DaFY duck 1,6 16V (ex)
Megane RS 2,0 Turbo (ex)
Citro C2 VTS
ClubC4

Mesaj de ClubC4 »

@tomita eu ti-am sters postul pentru ca genereaza offtopic
@all, va rog frumos sa ramaneti ontopic, fara fel si fel de versusuri mai mult sau mai putin fanteziste! Discutam despre noul C4 nu despre cine stie ce japoneze sau etc..
E normal sa se foloseasca comparatia, dar nu cu diverse SF-uri!

Multumesc!
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Am vazut si eu live azi faimosul nou C4.Mi-e greu sa imi dau cu parerea pt ca se pare ca Citroen salta intr-un punct si da cu bata in balta in altul..ca sa zic asa : In cele doua minute cat am stat in showroom ca eram cu treaba am observat jantele alea de toata jena cu spite multe si curbate,nu stiu cati inchi...urat... .Usile....se inchid mai bine dar...nu prea,nu vreau sa par carcotas,este un salt vizibil de la ce avem noi dar,tot naspa se inchid si cu zgomotul aferent...Volanul misto la atingere,catchy asa insa nu m-a mai dat pe spate plus ca e in 4 spitze,ceea ce nu mi-a placut niciodata.Si cand ridic ochii de la volan ce sa vad ,stalpii montanti din fatza din plastic...oroare,cum sa faci asta???La C4.1 erau imbracati in material frumos,vizual si tactil si la asta nou e chinese bullshit.Botu masinii e misto,blocurile optice din spate iarasi imi plac insa overall e un mix intre Golf cu Auris si cu siguranta nu ma va face sa intorc capul.Banuiesc ca era echipat cu cutie pilotata...sau whatever ca avea un schimbator mic pe consola dintre scaune,padelele nu le-am vazut in spatele volanului.Spatiul de depozitare dintre scaune furat de la Vw clar asta am observat prima oara,e mai mare ce-i drept. :mrgreen:

Momentan nu votez,tre sa ma dau ea si sa ma invart mai in amanunt pe langa iar daca va fi sa ma atraga ceva la ea va fi interiorul in rest spun cu mana pe inima de acum ca va fi NU!
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

http://postimage.org/image/2442e39no/" onclick="window.open(this.href);return false;
aici as fi putut sa jur ca-s imbracati montantii
e clar, tre sa ma duc cu pipaitoru' in showroom, desi sincer mai curios sunt de c3 si ds3 :mrgreen:
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

Mesaj de LowProfile »

Mihay scrie:
Vizavi de jante sau piele probabil inca nu e definitivat programul de optionale. Cam cat de tampit ar trebui sa fii sa prezinti niste masini cu piele si roti pe 17 ( nu 18 , dar sunt disponibile si astea) si sa nu le poti vinde pe urma ? Cat despre Leonul tau cu bord de Dacia CN , nu merci :mrgreen:
Omule rotile alea sunt de 18.. Se vede din avion... PARIU ca nu o sa fie NICIODATA optionale.. Ca idee, jantele de c4 VTS pe 17 se ofereau optional in TOATA Europa, in Romania veneau doar la VTS si la unele 2.0HDI!
Nu sunt rentabile, strica suspensia de la drumurile proaste...

Corect era sa fie prezentata o masina de dotari medii, palpabile... E ca si cum ai lua un Logan, ii pun suspensie, jante pe 18, folie si o prezint ca SUPER masina... E EXACT acelasi lucru!!!!

Rusine Citroen ca nu ofera OPTIUNI, rusine ca promoveaza o masina care NU VA EXISTA PE DRUMURILE PATRIEI!

Felicitari pentru prezentare, idealistica pe alocuri!
Fost user: Adrian
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Aici gresesti grav!
SI pe versiunea cu facelift poti sa iei roti pe 17, totul depinde de nivelul de echipare!
De exemplu, la modelul nou, versiunea de echipare exclusive, vei putea lua roti pe 17/18 (probabil si in functie de motorizare)!

Nimeni nu iti ofera toate optionalele pentru modelul de baza, sau cel putin nu stiu eu...De exemplu la Opel Insignia nu poti sa pui roti pe 19 la motorul de 1.6 si 115CP.

SI alta chestie, niciodata la prezentarile de presa nu vei vedea masini in variantele de baza de echipare.. Asta e la fel, aplicata de toata lumea

PS: Faceai mai sus referire la insignia, pai pun pariu ca nu ai vazut ce inseamna o insignia de 21-22000 EUR.. , varianta de baza! C4 e serif in varianta de baza si banii dati ;)
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Adriane na ca ai dreptate . Deci, sa ma repet. Eu am condus intr-o zi o masina ( 1.6 hdi aprox VTR de pe ale noastre) si a doua zi 1.6 THP ( automata,exclusive) . Da cea Exclusive avea roti pe 18 =D> asta-i fisa celei diesel si asta-i fisa celei pe benzina turbo unde apar la optionale roti pe 18. Chiar in comunicatul oficial de presa de la lansare scrie clar ca vor fi roti intre 15-18. probabil vor costa dar exista ca si optiune.
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”