@LowProfile: bordul ala arata exact ca orice bord de compacta in versiune entry-level, fotografiata de un amator cu o camera de kko, pe lumina proasta. Nu e relevant.
@mituc: tati, ce vrei tu ai deja in parcare (garaj), se cheama Mazda 3 MPS. Si by all means, aia nu e masina de familie decit pentru un dement ca tine

. Asa cum e C4-ul meu coupe. Eu constat totusi de 2 ani ca ma descurc si cu asta, am fost in concedii cu ea si am avut loc de bagaje, si zau ca ma descurc si fara usile din spate. Cu 150 nu merg decit singur, cu copilul in masina sint foarte cumintel.
O masina cum descrii tu (hot hatch) nu se vinde. Meganul ala RS crezi ca face cine stie ce cifre de vinzari? sau Scirocco? Acum se vind mai bine masinile gay, ca DS3 sau Mini sau mizeria aia de A1 (desi am citit ca se vinde slab ca e foarte scumpa).
Noul C4 incearca sa atraga mai mult familistii, fiindca asta de-acum e mai mult orientata spre tineri (mai ales coupe-ul). Or fi constatat ei ca primii au mai multi bani decit ceilalti.
Cit despre DS4, nu inteleg de ce tot zici ca n-are usi, ca are 5. Si eu cred ca o sa fie mult mai frumos si o sa mearga excelent pe strada, chiar daca e un pic mai inalta decit vrei.
PS: @Tomita: masinile japoneze?... wtf? care e ultima masina japoneza (normala, nu evo sau sti sau godzilla) cu design calumea? bej peste tot... m-am uitat eu si la Toyota nu e, la Honda nu e, la Nissan poate Puke, ca e mai ciudatel, Mitsubishi... vai de capu' lor, Mazda 6 un pic, daca iti place cum zimbeste.