Vand carcasa cheie tip briceag si nu numai
Reguli forum
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice
5. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
6. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
7. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice
5. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
6. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
7. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
2009_gs
Re: Vand carcasa cheie tip briceag si nu numai
Anunt valabil !
-
2009_gs
Anunt valabil !
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Salut ,cheie normala fara flip,cu doua butoane ai? Imi trebuie pt C3
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
2009_gs
Daca lama e la fel ca cea tip briceag, nu am momentan.
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Daca te referi la prinderea in carcasa,nu e la fel.Daca te referi la caneluri,da,e la fel ca la C4 insa nu ma intereseaza lama pt ca nu o prelucrez,o schimb cu cea originala.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ciprix777
- Numar Inmatriculare: TL 06 MAT
Salut, ma intereseaza si pe mine o carcasa cu 3 butoane, simbol far pe centru.
0723153891. Multumesc.
0723153891. Multumesc.
-
vladutzuuu
Salut,
Pentru mine schimbarea carcasei pare sa fie foarte complicata.
Situatia este urmatoarea: am comandat o prima carcasa care a venit fara probleme. Am montat chipul in carcasa si am incercat sa pun si lama de la cheia veche. Din pacate, cand am vrut sa montez lama, am constatat ca butonul de la carcarcasa noua nu se potriveste si am pus butonul de la carcasa veche. In conditiile astea, cheia nu se mai deschide cum ar trebui (adica apas butonul si nu se intampla nimic).
Am zis ca singura solutie este sa imi comanda o noua carcasa la care sa fac copie dupa cheia veche. A venit noua carcasa si lama difera de lama normala (e tesita pe margine, dupa cum spunea si cineva mai sus).
Cine ma poate ajuta cu schimbatul lamelor de la o carcasa la alta? Sau stiti vreun centru de chei care poate schimba lama?
Pentru mine schimbarea carcasei pare sa fie foarte complicata.
Situatia este urmatoarea: am comandat o prima carcasa care a venit fara probleme. Am montat chipul in carcasa si am incercat sa pun si lama de la cheia veche. Din pacate, cand am vrut sa montez lama, am constatat ca butonul de la carcarcasa noua nu se potriveste si am pus butonul de la carcasa veche. In conditiile astea, cheia nu se mai deschide cum ar trebui (adica apas butonul si nu se intampla nimic).
Am zis ca singura solutie este sa imi comanda o noua carcasa la care sa fac copie dupa cheia veche. A venit noua carcasa si lama difera de lama normala (e tesita pe margine, dupa cum spunea si cineva mai sus).
Cine ma poate ajuta cu schimbatul lamelor de la o carcasa la alta? Sau stiti vreun centru de chei care poate schimba lama?
- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
nu trebuie sa shimbi scoti butonul pentru ca-ti va fi foarte greu sa-l pui inapoi cu arcul comprimat. Nici lama nu trebuie sa o faci la atelier.
Dupa ce pui electronca in carcasa noua (fara sa scoti butonul/lamela), o inchizi. Apoi inchizi lamela cam la 45 grade si o sa se vada o tija subtire. Cu o surubelnita mica dreapta ii indrepti un pic marginile si va iesii foarte usor pe partea opusa. Asa iti iese lamela bruta din cheia noua si in locul ei pui lamela din cheia veche (pe care o scoti la fel). Dupa ce pui tija aia la loc poti sa o bati usor cu un cui/dorn ascutit, sa fi sigur ca nu iese singura. Cam 3 - 5 minute toata treaba.
Dupa ce pui electronca in carcasa noua (fara sa scoti butonul/lamela), o inchizi. Apoi inchizi lamela cam la 45 grade si o sa se vada o tija subtire. Cu o surubelnita mica dreapta ii indrepti un pic marginile si va iesii foarte usor pe partea opusa. Asa iti iese lamela bruta din cheia noua si in locul ei pui lamela din cheia veche (pe care o scoti la fel). Dupa ce pui tija aia la loc poti sa o bati usor cu un cui/dorn ascutit, sa fi sigur ca nu iese singura. Cam 3 - 5 minute toata treaba.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
-
vladutzuuu
- ingfrancisc
da. are marginile catre exterior ca sa nu iasa dar e facut dintr-un metal moale si se poate indrepta cu o surubelnita mica. Dupa ce scoti ala iese afara lama.
-
vladutzuuu
Si marginile sunt pe partea cu emblema Citroen, dupa cum se poza de mai sus, nu?
-
dimabogdan
Cu un dorn micut, care sa aiba diametrul cat stiftul ala, bati usor cu un ciocanel pana iese ( iese foarte usor).Posibil ca dupa ce scoti lamela sa constati ca partea cu care trebuie bagata sa nu se potriveasca si sa trebuiasca pilita.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- ingfrancisc
daca 2009_gs nu si-a schimbat furnizorul ar trebui sa intre la fix, nu mai tin minte exact dar cred ca si eu tot de la el am luat si lamela s-a potrivit la fix.
-
vladutzuuu
Am incercat cu un dorn si nu iese nitul din cheia veche.
Ma poate ajuta cineva, contracost, sa schimb lamele?
Sau pot sa ma duc la un centru de chei?
Ma poate ajuta cineva, contracost, sa schimb lamele?
Sau pot sa ma duc la un centru de chei?
-
2009_gs
Am fost plecat in ultima perioada si nu am avut acces la internet .Produsele sunt in stoc , anuntul este valabil.Maine te sun pentru date daca mai esti interesat.ciprix777 scrie:Salut, ma intereseaza si pe mine o carcasa cu 3 butoane, simbol far pe centru.
0723153891. Multumesc.
Furnizorul este acelasi , produsele de calitate.Cei care aveti nelamuriri la inlocuirea lamelelor sunati-ma si va indrum . 0745365690 0746641638 0751882329