Voua vi se pare real acest email? e un raspuns la o solicitare pentru un golf V la 3500 euro inmatriculata in stare super buna.
"Buna ziua ,
Numele meu este Calin Budescu
Mi-ati scris in legatura cu masina Volkswagen golf 2006 , ultimul pret 3500 euro.
Anuntul este valabil .
Are urmatoarele caracteristici:
Volkswagen Golf
Fabricatie:2006, 130,000 km
cutie manuala
motor:140 CP (103 kW), 1998 cm³, diesel,
Culoare:argintiu-metalizat
Numari de usi:4/5
inmatriculata in Romania
Taxa de mediu platita, ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, antifurt, ESP, EDS, proiectoare ceata, fara accident, carte service, STARE TEHNICA SI OPTICA IREPROSABILA, DUBLU CLIMATRONIC, JANTE ALIAJ DE R32 PE 18" OMOLOGATE (PRET CATALOG 2000 EURO), OGLINZI ELECTRICE SI INCALZITE,
Eu am 33 de ani , sunt cadru militar . Masina am cumparat-o din reprezentanta, este inmatriculata in Romania . Am folosit-o aproximativ 2 ,3 luni pe an de atunci. Am fost plecat in diverse misiuni in Afganistan si nu am folosit masina decat cateva zile odata la cateva luni cand ajungeam acasa . In restul timpului a stat la garaj . Este foarte ingrijita dupa cum se poate vedea si in pozele pe care le-am atasat. Nu are nici o problemă tehnică. Nu are rugina , zgarieturi. Nu s-a fumat in masina niciodata . Distribuția este schimbata recent. Am la masina carte service complecta , cu toate reviziile trecute la zi .
Acum sunt la un program de instruire de 6 luni in Polonia dupa care voi pleca intr-o alta misiune , asadar am decis sa vand masina , e pacat sa stea in garaj daca nu o folosesc aproape deloc . Plus ca nu vreau sa mai platesc impozit dupa ea daca oricum nu o folosesc aproape deloc.
Am venit aici cu masina deci daca ne intelegem si doriti sa o cumparati voi veni intr-o permisie de cateva zile in Romania ca sa va aduc masina si sa facem toate actele. Cred ca asta e si dovada ideala ca masina este in stare buna , daca fac un drum de 1000 km cu ea

. Eu pot sa imi iau 4-5 zile libere de aici oricand , deci nu este deloc un impediment faptul ca sunt aici . Daca cadem de acord si doriti masina eu saptamana viitoare as putea veni in Romania .
V-as ruga daca am putea sa continuam conversatia pe email , sunt la instructie aproape 14 ore pe zi si nu pot folosi telefonul mobil . Va pot raspunde la email insa seara sau in pauza de masa .
Cu respect , astept un raspuns si eventuale intrebari . Deasemenea va rog sa imi spuneti in ce oras locuiti ca sa stabilim acolo o intalnire."
I-am zis sa-mi trimita o poza cu un act in care sa apara el ca si proprietar, modelul masinii si seria VIN.