Ei bine, in ultima saptamana am vazut 3 C6-uri prin Bucuresti (toate diferite) - nu ca ar avea relevanta, dar mai exista si alte masini decat BMW, Audi, Mercedes.
La 1.000 audi a6 exista si un cumparator de C6, care e problema?
E o chestie destul de simplu de inteles, unora nu le plac masinile germane (nu pentru ca ar fi proaste, doamne fereste ci din motive de banalitate, din motive de imagine, etc) si nici nu ii intereseaza supermotorizari (capitol la care masinile teutone stau excelent, trebuie sa recunoastem) ci prefera exclusivismul unui C6 sa zicem, chiar daca pana la 100 de kmh ajunge in 8s si nu in 6s si prinde 240 kmh si nu 300.
Desigur, pentru o limuzina teutona trebuie sa scoti din buzunar mai mult decat pe un C6.
Nu inteleg de ce si cu ce drept incercati voi sa ii convingeti pe cei care si-ar lua C6 din pasiune pentru masina asta (putini, atatia cat sunt) sa NU isi ia C6.
Fiecare om isi cumpara masina care ii produce o satisfactie deosebita (sau ma rog, asa ar trebui sa fie)
Iar daca masina care unora le da satisfactiile dorite este C6 nu inteleg ce aveti voi cu ei.
Sincer, mai bine v-ati ruga (sau ne-am ruga cu totii) ca clientii romani ai unor marci ca Mercedes, Audi, BMW sa fie si ei niste oameni care le-au ales din pasiune pentru marca nu din dorinta de a epata in ochii 'dujmanilor'
Pentru ca sa fim seriosi, majoritatea celor ce conduc o limuzina teutona in Romania sunt niste cocalari nu niste domni, care au banii din te miri ce ilegalitati si carora 'garsoniera de 20 de mp in Berceni in care ploua' dar masina la scara de 100.000 euro li se potriveste ca un fix.
Sa fim seriosi, Mercedes/Audi/BMW sunt niste masini excelente care nu merita o astfel de imagine (de masina de cocalar) in Romania.
Asa ca domnilor, pana cand majoritatea posesorilor romani de limuzine teutone vor stii sa raspunda la intrebarea 'De ce ti-ai luat Mercedes/BMW/Audi?' si cu alte argumente decat 'E cea mai tare fratzie' ' E masina de barosani' 'Sa vada lumea ca eu are bani', eu va sfatuiesc sa va calmati, sa luati un croissant cu cafea cu lapte si sa nu mai fiti asa inversunati
Caci fiecare e liber sa isi ia ce masina ii pofteste inimioara.
Iar daca cineva nu ar da X euro pe masina Y nu inseamna ca altcineva nu ar face-o.
Chiar daca acel altcineva e mult mai rar de intalnit.