Anvelope iarna / all seasons

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

si metro?
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Niste gume bune de iarna se descurca mai bine decat gume+lanturi.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
alecu260579

Mesaj de alecu260579 »

nu...clar ca daca o sa ajung in situatia de a pune lanturi...de exemplu nu o sa plec. Sunt si incepator..ai am avut experietna de a merge pe un drum perfect facut...proaspat asflatat i fara marcaje. Nu vreau sa stiu cum e pe undeva viscolit ca nu mai vezi nici camp, nici sant..nici drum...si nici cum e sa ii injur pe cei de la dezapezire ca de 5 ore nu a trecut nici o masina pe acolo.
1,6 Hdi coupe rouje lucifer 110CP, Champion
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

la mine problema se pune astfel: am dunlop wintersport m3-uri.
Ele sunt ok, insa trebuie sa plec la drum indiferent ca afara e frumos sau e zapada. Pe serpentine nu prea ai de ales indeosebi in RO unde intalnesti destui neechipati si trebe sa opresti in rampa abrupta si apoi sa urci sau chestii de gen.
Am gasit azi la omv inainte sa plec.
Cu gumele pe care le am in mod normal nu ai nevoie de lanturi, insa nu se stie niciodata. Pe de alta parte risti sa ti-o iei si de politie sau sa nu te lase sa urci nu stiu unde daca nu ii scoti lanturile sa le vada.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
alecu260579

Mesaj de alecu260579 »

pana la urma recomandarea celui care le-ar fi adus...a fost ca decat un Second Hand chiar de iarna, mai bine astea noi all season care le am acum, si la iarna viitoare sa-mi iau anvelope de iarna.
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Nush daca stiti dar .. un cauciuc cum e al nostru stock de 205 costa 399 de lei .. am dat eu aseara pe unul :(
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

alecu260579 scrie:pana la urma recomandarea celui care le-ar fi adus...a fost ca decat un Second Hand chiar de iarna, mai bine astea noi all season care le am acum, si la iarna viitoare sa-mi iau anvelope de iarna.
Dar de ce ti-ai luat all-season daca anvelopele de vara cu care vine masina sint super rezonabile? +ca acum te mai gindesti sa-ti iei si de iarna, nu te inteleg deloc.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
alecu260579

Mesaj de alecu260579 »

pai nu sunt de vara. Eu din cate am inteles aici cele stock cu care e livrata masina sunt all season. si asta are logica, pentru ca nu cred ca schimba cauciucurile functie de momentul livrarii.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Cele cu care is livrate masinile sint de vara. Asta daca nu s-a schimbat ceva (in rau) intre timp. Eu am primit masina cu michelin energy.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Si acum tot cu astea se livreaza si intr-adevar sunt de vara. Michelin din cate stiu nu produce anvelope all-season.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Re: Anvelope iarna / all seasons

Mesaj de vlad »

Am si eu nevoia de parerea celor cu experienta mai buna ca mine in ale sofatului. Anul trecut mi-am luat un set de pneuri iarna Dunlop SP Wintersport M3. Imediat am observat ca pierd aderenta mult mai repede la frinare in comparatie cu lubenitele cu care au venit masina. Intra ABS-ul mult mai des si mai repede decit as fi crezut. Pe parcursul iernii, odata a subvirat incit am intrat pe contrasens un pic si era sa ma lovesc cu unul. Aveam vreo 90 si in curba respectiva care vara o iei lejer cu 120. In curba am intrat frumos fara sa accelerez. Azi cind am iesit din parcare am accelerat mai repede de la 25 la 40 intr-o curba de 90 grade. Asta se intimpla la iesirea din curba. Ce credeti ca s-a intimplat ?! A subvirat iar, atit de mult incit iar a mers pe contrasens. Pierde foarte repede aderenta. Intrebrea mea e chair asa petarde sint aceste pneuri de iarna premium (altele mai bune nu au) de la Dunlop ? Toate cauciucurile de iarna pierd asa repede aderenta ? Nu sint absurd si stiu ca nu se compara aderenta de pe un astfal incins la 50 grade cu cea de pe astfaltul de 0 grade, dar parca prea repede pierde aderenta.
L.E: oare daca mai scad un pic presiune din ele, ar mai creste un pic aderenta ? Acum am 2.4 in toate.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
wonka jr.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Mesaj de wonka jr. »

eu am bagat doar 2 bari in astea de iarna si e ok. inca nu am dat de zapada, dar ma gandesc ca aderenta va fi mai buna decat cu 2.4
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

vlad scrie:Am si eu nevoia de parerea celor cu experienta mai buna ca mine in ale sofatului. Anul trecut mi-am luat un set de pneuri iarna Dunlop SP Wintersport M3. Imediat am observat ca pierd aderenta mult mai repede la frinare in comparatie cu lubenitele cu care au venit masina. Intra ABS-ul mult mai des si mai repede decit as fi crezut. Pe parcursul iernii, odata a subvirat incit am intrat pe contrasens un pic si era sa ma lovesc cu unul. Aveam vreo 90 si in curba respectiva care vara o iei lejer cu 120. In curba am intrat frumos fara sa accelerez. Azi cind am iesit din parcare am accelerat mai repede de la 25 la 40 intr-o curba de 90 grade. Asta se intimpla la iesirea din curba. Ce credeti ca s-a intimplat ?! A subvirat iar, atit de mult incit iar a mers pe contrasens. Pierde foarte repede aderenta. Intrebrea mea e chair asa petarde sint aceste pneuri de iarna premium (altele mai bune nu au) de la Dunlop ? Toate cauciucurile de iarna pierd asa repede aderenta ? Nu sint absurd si stiu ca nu se compara aderenta de pe un astfal incins la 50 grade cu cea de pe astfaltul de 0 grade, dar parca prea repede pierde aderenta.
L.E: oare daca mai scad un pic presiune din ele, ar mai creste un pic aderenta ? Acum am 2.4 in toate.
Ce temperatura era afara cand ai patit asta?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Azi, 1 grad. Iar asta iarna cind am intrat pe contrasens erau pina in -10.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
boipboip
Numar Inmatriculare: B 09 VJL

Mesaj de boipboip »

parerea mea e ca sunt de kkt cauciucurile, n'am patit asa ceva in viata mea...
C4 sedan 1.6i SX a.k.a. Citro'
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”