Cred ca a vrut sa zica 'la cel nou', adica la parbrizul noumugurel scrie:Pam, pam!nero scrie: O să am grijă la cel noi să clarific cu garanția.
Sigur poti sa incerci si "la cei vechi"
Nero's C4
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Re: Nero's C4
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
nero
- Robotizat
Garanția nu e ceva opțional, orice firmă e obligată prin lege să dea garanție și la piese și la lucrare. Pe de altă parte, e perfect adevărat că garanția acoperă doar defectele apărute în condiții normale de utilizare, normal că nu se va acorda pentru pietre zburate în geam.Mr_kokaa scrie:cum poti cere garantie cand pe drumurile noastre sint numai pietre care zboara si nibevoitori in fata Mie cei de la AGER imi dadeau garantie 30 zile cu conditia sa revi la inspectie la ei dupa montaj la 10 zile.
În cazul meu, mi-e destul de greu să dau vina pe montaj, pentru că problema a apărut la mult timp după montare (cam vreo 18 luni), dar nici nu se pune problema de lovitură sau alt fel de șoc mecanic, pentru că mergeam liniștit cu 20-40km/h către servici, pe o străduță pe care nu mai era altă mașină. Anyway, rămâne de văzut împreună cu Mugurel pe unde o încadrăm.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
nero
- Robotizat
Am ajuns și la CASCO, m-au refuzat categoric, au încadrat problema la defecte de fabricație, execuție și montare.
-
nero
- Robotizat
Până la urmă am schimbat parbrizul, evident, pe banii mei. Asiguratorul zice „viciu de fabricație”, vânzătorul (promotor) zice „nu e în garanție”, legea zice „viciu de fabricație” = „în garanție”. Mă rog, n-am timp să stau pe drumuri și să fac expertize peste expertize și nu prea îmi stă în caracter să-mi rezolv problemele cu OPC-ul, cert e că de la Promotor aveam așteptări mai mari.
Între timp am mai făcut o revizie la SD Prestige, după care m-am trezit cu tot felul de problemuțe noi (eroare la reglare faruri, eroare la senzorii de parcare, 15 greieri noi) pe care, bineînțeles, a trebuit să le rezolv tot pe banii mei. Toate problemele astea m-au făcut să mă gândesc foarte serios dacă DS5 va fi viitoarea mea mașină, având în vedere că nu pot găsi o reprezentanță care să lucreze la standarde mai ridicate (evident, trecând la o mașină „premium”, problema ar fi și mai gravă).
Între timp am mai făcut o revizie la SD Prestige, după care m-am trezit cu tot felul de problemuțe noi (eroare la reglare faruri, eroare la senzorii de parcare, 15 greieri noi) pe care, bineînțeles, a trebuit să le rezolv tot pe banii mei. Toate problemele astea m-au făcut să mă gândesc foarte serios dacă DS5 va fi viitoarea mea mașină, având în vedere că nu pot găsi o reprezentanță care să lucreze la standarde mai ridicate (evident, trecând la o mașină „premium”, problema ar fi și mai gravă).
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
Pana la urma, din ultima discutie ramasese, din cate stiu eu, ca trebuia sa ajungi la noi si sa vedem ce putem sa rezolvam. Asteptarile puteau sa fie confirmate sau infirmate, doar daca puteam si noi sa vedem despre ce este vorba. Atata timp cat masina nu a ajuns la noi, nici noi nu puteam sa facem nimic.nero scrie: Mă rog, n-am timp să stau pe drumuri și să fac expertize peste expertize și nu prea îmi stă în caracter să-mi rezolv problemele cu OPC-ul, cert e că de la Promotor aveam așteptări mai mari.
.
O zi buna.
DS3 1,6HDi 92CP
-
Eddy
- Numar Inmatriculare: B-04-ECW
nero scrie: Între timp am mai făcut o revizie la SD Prestige, după care m-am trezit cu tot felul de problemuțe noi (eroare la reglare faruri, eroare la senzorii de parcare, 15 greieri noi) pe care, bineînțeles, a trebuit să le rezolv tot pe banii mei. Toate problemele astea m-au făcut să mă gândesc foarte serios dacă DS5 va fi viitoarea mea mașină, având în vedere că nu pot găsi o reprezentanță care să lucreze la standarde mai ridicate (evident, trecând la o mașină „premium”, problema ar fi și mai gravă).
Eu m-am certat urat cu toti dealeri din bucuresti.
Recomand cu caldura se te duci la Cartec Pitesti sau la Valcea, unele dintre cele mai bune service-uri citroen. Parere personala.
C4 1.6i 16v SX VTR - 110 armasari [( B - 04 - ECW )]
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul ClubC4
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4
7) Zambesti, sau chiar razi
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Offtopic: @eddy cu cine te ai certat? poti sa detaliezi pataniile in sectiunile corespunzatoare?
Mersi!
Mersi!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
nero
- Robotizat
Problema e că mai apare câte o defecțiune minoră (ex. o clanță, un senzor, etc.) - ce fac, merg până la Pitești pentru atât?Eddy scrie:nero scrie: Între timp am mai făcut o revizie la SD Prestige, după care m-am trezit cu tot felul de problemuțe noi (eroare la reglare faruri, eroare la senzorii de parcare, 15 greieri noi) pe care, bineînțeles, a trebuit să le rezolv tot pe banii mei. Toate problemele astea m-au făcut să mă gândesc foarte serios dacă DS5 va fi viitoarea mea mașină, având în vedere că nu pot găsi o reprezentanță care să lucreze la standarde mai ridicate (evident, trecând la o mașină „premium”, problema ar fi și mai gravă).
Recomand cu caldura se te duci la Cartec Pitesti sau la Valcea, unele dintre cele mai bune service-uri citroen. Parere personala.
Mie îmi place să-mi țin mașina în stare bună, și nu îmi place să-mi bag eu cârnăciorii prin ea, tocmai d-aia sunt oarecum dependent de service. Iar să merg la service 3rd party iar nu e ok, că nu au niciodată pe stoc nimic.
-
Eddy
nero scrie:Problema e că mai apare câte o defecțiune minoră (ex. o clanță, un senzor, etc.) - ce fac, merg până la Pitești pentru atât?Eddy scrie:nero scrie: Între timp am mai făcut o revizie la SD Prestige, după care m-am trezit cu tot felul de problemuțe noi (eroare la reglare faruri, eroare la senzorii de parcare, 15 greieri noi) pe care, bineînțeles, a trebuit să le rezolv tot pe banii mei. Toate problemele astea m-au făcut să mă gândesc foarte serios dacă DS5 va fi viitoarea mea mașină, având în vedere că nu pot găsi o reprezentanță care să lucreze la standarde mai ridicate (evident, trecând la o mașină „premium”, problema ar fi și mai gravă).
Mie îmi place să-mi țin mașina în stare bună, și nu îmi place să-mi bag eu cârnăciorii prin ea, tocmai d-aia sunt oarecum dependent de service. Iar să merg la service 3rd party iar nu e ok, că nu au niciodată pe stoc nimic.
Eu merg cam de 2-3 ori pe an cu masina la service minim. Benzina pana la pitesti la cartec ma costa aproape 100 ron + timp. Personal, considerand experienta care am avuto cu serviceurile din bucuresti ( cand au reparat mai mult au stricat ) merita si timpul si banii investiti.
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
-
nero
- Robotizat
Banii, poate, dar timpul nu. Plus că pentru mine s-a spulberat și visul service-ului minune din Vâlcea.
-
Eddy
nero scrie:Banii, poate, dar timpul nu. Plus că pentru mine s-a spulberat și visul service-ului minune din Vâlcea.
Depinde foarte mult daca esti sau nu multumit de service-urile din Bucuresti. Pe vremea ATS am reparat masina o data m-am trezit cu clante distruse bara/usi montate gresit. SD Prestige mi-au stricat o janta si au efectuat lucrari la masina fara sa le dau OK-ul plus au montat piese aftermarket la pret de original ia la Radacini ( o statie de tramvai de unde stau parintii si 2-3 de mine ) am plecat ca m-a scos din pepeni servirea si receptia.
Decat sa imi mai fac nervi mai bine imi iau o zi libera si ma duc pana la Pitesti. Plec dimineata si pana in 12 sunt inapoi.
Personal inca nu am fost la Valcea. Tie ce ti-a spulberat visul >?
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
@Nero...
Imi pare rau ca ti-am spulberat visul unui service minune...
Problemele sunt insa inca nerezolvate pentru mine personal.
Inca nu sunt convins ca montajul a fost defectuos, daca defectul a aparut la peste 18 luni de la reparatie. Defectul de fabricatie al parbrizului, sunt si eu si tu si chiar constructorul convins ca nu se poate invoca la atatea luni de la montaj... Un parbriz defect din fabrica, crede-ma ca vine gata fisurat, sau iti va aparea defectul in cateva zile la primele tensiuni.
In orice caz, eu sunt sigur ca daca ai fi venit cu masina la noi, cautam o cale de rezolvare fara sa te coste mai nimic.
Din pacate, nu poate nimeni sa faca minuni atata timp cat masina nu a mai venit la noi....
O seara faina.
Mugurel
Imi pare rau ca ti-am spulberat visul unui service minune...
Problemele sunt insa inca nerezolvate pentru mine personal.
Inca nu sunt convins ca montajul a fost defectuos, daca defectul a aparut la peste 18 luni de la reparatie. Defectul de fabricatie al parbrizului, sunt si eu si tu si chiar constructorul convins ca nu se poate invoca la atatea luni de la montaj... Un parbriz defect din fabrica, crede-ma ca vine gata fisurat, sau iti va aparea defectul in cateva zile la primele tensiuni.
In orice caz, eu sunt sigur ca daca ai fi venit cu masina la noi, cautam o cale de rezolvare fara sa te coste mai nimic.
Din pacate, nu poate nimeni sa faca minuni atata timp cat masina nu a mai venit la noi....
O seara faina.
Mugurel
DS3 1,6HDi 92CP
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
18 luni inseamna 1 an si jumatate.
La multi dealeri auto, garantia autoturismului este doi ani (exceptand vopsea, elemente caroserie etc.) cu posibilitate prelungire contra cost.
Asadar, 1-2 ani reprezinta o lungime de timp semnificativa. Pentru defectul pieselor avem o problema dar pentru manopera este trasa de par aceasta perioada.
Garantia la manopera cred ca este 30 zile, Mugurel ne poate confirma sau infirma.
La multi dealeri auto, garantia autoturismului este doi ani (exceptand vopsea, elemente caroserie etc.) cu posibilitate prelungire contra cost.
Asadar, 1-2 ani reprezinta o lungime de timp semnificativa. Pentru defectul pieselor avem o problema dar pentru manopera este trasa de par aceasta perioada.
Garantia la manopera cred ca este 30 zile, Mugurel ne poate confirma sau infirma.
Citroen C4, 1.6 vti

-
Eddy
nero scrie:Am ajuns și la CASCO, m-au refuzat categoric, au încadrat problema la defecte de fabricație, execuție și montare.
Sunt curios, la cine ai casco-ul ?
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Si eu sunt la fel de curios la cine e casco??? Si daca era doar o mica fisura de ce nu ai ajutat putin parbrizul??? ca sa l faci pe casco???