TREMUR AMBREIAJ diferite manifestari ale problemei
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: TREMUR AMBREIAJ diferite manifestari ale problemei
crede-ma....la c3-ul de la servici...ma chinuiam sa il fac sa tremure dupa ce i-am facut si nimic.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
Pai cine are probleme oricum nu are nimic de pierdut daca incearca. Eu zic ca trebuie incercata metoda asta. Apoi Aiurica o poate face marca inregistrata 
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
- Mihay
- Supermoderator
bai Relu ai descoperit TU singur
ce tare esti frate 
- Aiurica
prefer sa ma abtin.
asta ca sa nu pierd iar o ora cu tine pe mesenger!
asta ca sa nu pierd iar o ora cu tine pe mesenger!
-
Remus
Auto: C4 1,6 HDI; 110 HP; 60.000 km parcursi.
Problema tehnica: trepidatii ale motorului la „ralanti”; intrare greoaie in trapta 1.
Solutie: Schimbat kit ambreiaj (placa, disc, rulment) si volanta – toate fabricate de SACHS.
Costuri: volanta - 1650 RON; kit ambreiaj -1050; de la un magazin de piese auto (pentru piese originale ATS a cerut 2800 RON - volanta si 600 - kitul de ambreiaj).
Montat: dealerul Citroen - Prestige, care avea un pret pentru volanta de 2200 RON.
Costuri: manopera volanta si kit ambreiaj + schimb ulei cutie + inlocuire ghidaj ambreiaj: 875 RON.
Baietii de la Prestige sau comportat excelent.
La prestige ora de manopera este de 80 RON in timp ce la ATS atinge 100 RON.
Piesele defecte (kit ambreiaj + volanta) care au fost schimbate au fost produse tot de SACHS.
De remarcat ca nici vechiul si nici noul disc de ambreiaj nu aveau arcuri.
Problema tehnica: trepidatii ale motorului la „ralanti”; intrare greoaie in trapta 1.
Solutie: Schimbat kit ambreiaj (placa, disc, rulment) si volanta – toate fabricate de SACHS.
Costuri: volanta - 1650 RON; kit ambreiaj -1050; de la un magazin de piese auto (pentru piese originale ATS a cerut 2800 RON - volanta si 600 - kitul de ambreiaj).
Montat: dealerul Citroen - Prestige, care avea un pret pentru volanta de 2200 RON.
Costuri: manopera volanta si kit ambreiaj + schimb ulei cutie + inlocuire ghidaj ambreiaj: 875 RON.
Baietii de la Prestige sau comportat excelent.
La prestige ora de manopera este de 80 RON in timp ce la ATS atinge 100 RON.
Piesele defecte (kit ambreiaj + volanta) care au fost schimbate au fost produse tot de SACHS.
De remarcat ca nici vechiul si nici noul disc de ambreiaj nu aveau arcuri.
C4, 1.6 HDI, Rosu Lucifer
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pai nu are arcuri, pentru ca ai volanta dubla!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
longo
Problema cu raschetarea discului nu e o solutie, mai ales pentru cei in garantie, ca mine, or sa zica ATS ca am incins volanta de s-a deformat.
Stiti cum e cu tremurul de la ambreiaj si gasitul diferitelor metode de plecare de pe loc?
S-a dus un nene la casa de mode sa-si faca un costum. In ziua de proba finala:
-Da are o maneca cam scurta.
-Nu-i nimic tine si Dumneata cotul indoit.
- Dar si cracul stang e mai scurt...
-Nu-i nimic, stai si Dumneata cu piciorul drept pe varf... Ia uita-te in oglinda... cade perfect...
-Mda...
Si pleaca omul pe Calea Victoriei cu cotul flexat si piciorul drept intins, cand aude in spatele lui: -Ia uita-te la paraliticul asta ce costum misto si-a tras...
Asa si noi, cu plecari ca-n panta cu frana trasa....
Azi am vrut sa plec in tromba, si era sa mi-o traga(ma refer la accident) o tanti din dreapta, pentru ca a inceput iar piticul sa dea cu ranga-n ambreiaj.
Stiti cum e cu tremurul de la ambreiaj si gasitul diferitelor metode de plecare de pe loc?
S-a dus un nene la casa de mode sa-si faca un costum. In ziua de proba finala:
-Da are o maneca cam scurta.
-Nu-i nimic tine si Dumneata cotul indoit.
- Dar si cracul stang e mai scurt...
-Nu-i nimic, stai si Dumneata cu piciorul drept pe varf... Ia uita-te in oglinda... cade perfect...
-Mda...
Si pleaca omul pe Calea Victoriei cu cotul flexat si piciorul drept intins, cand aude in spatele lui: -Ia uita-te la paraliticul asta ce costum misto si-a tras...
Asa si noi, cu plecari ca-n panta cu frana trasa....
Azi am vrut sa plec in tromba, si era sa mi-o traga(ma refer la accident) o tanti din dreapta, pentru ca a inceput iar piticul sa dea cu ranga-n ambreiaj.
-
longo
Am dus masina la ATS, a stat o saptamana.
Azi am fost sunat si mi-au spus ca au schimbat doar kit-ul de ambreiaj si ca Citroen nu a fost de acord si cu schimbarea volantei. Cred ca din cauza ca mai am doar o luna garantie... Am citit ca perioada de garantie a pieselor montate este doar pana la expirarea garantiei vehicolului...
Hmmm... Tzeapa... Exista sansa sa ma lupt cu ei cand o sa reapara problema pentru ca nu au schimbat si volanta? Adica schimbarea volantei in garantie chiar daca s-au depasit doi ani?
Dupa ce am citit aici se pare ca peste cateva mii o sa fiu iarasi la ei... si o sa dau cam 700 E...
Desi am luat superieftin masina, incepe sa-mi para tare rau...
Azi am fost sunat si mi-au spus ca au schimbat doar kit-ul de ambreiaj si ca Citroen nu a fost de acord si cu schimbarea volantei. Cred ca din cauza ca mai am doar o luna garantie... Am citit ca perioada de garantie a pieselor montate este doar pana la expirarea garantiei vehicolului...
Hmmm... Tzeapa... Exista sansa sa ma lupt cu ei cand o sa reapara problema pentru ca nu au schimbat si volanta? Adica schimbarea volantei in garantie chiar daca s-au depasit doi ani?
Dupa ce am citit aici se pare ca peste cateva mii o sa fiu iarasi la ei... si o sa dau cam 700 E...
Desi am luat superieftin masina, incepe sa-mi para tare rau...
- Aiurica
de ce doar ATS exista pe lumea asta?
da, defectul o sa reapara.....dupa mii sau zeci de mii....
ca sa te mai linistesti oarecum, o mare parte din masinile de azi, incep sa le tremure ambreiajul.
nu trebuie sa-ti para rau pt nimic in viata!
da, defectul o sa reapara.....dupa mii sau zeci de mii....
ca sa te mai linistesti oarecum, o mare parte din masinile de azi, incep sa le tremure ambreiajul.
nu trebuie sa-ti para rau pt nimic in viata!
-
madalin_d80
- Numar Inmatriculare: B83DPM
Salut,
De curand am intrat in posesia unui c4 1.6hdi 110cp, am urmatoarea problema:
cand motorul este rece pleaca foarte usor de pe loc fara nici un fel de vibratie, dar dupa aproximativ 10min plecarile sunt insotie de trepidatii ale masinii.
Nu poate fi vorba de ambreiaj uzat (ferodo) deoarece masina se "infige" destul de bine
suspectez volanta sau planeitatea ambreiajului.
Astept parerile voastre.
De curand am intrat in posesia unui c4 1.6hdi 110cp, am urmatoarea problema:
cand motorul este rece pleaca foarte usor de pe loc fara nici un fel de vibratie, dar dupa aproximativ 10min plecarile sunt insotie de trepidatii ale masinii.
Nu poate fi vorba de ambreiaj uzat (ferodo) deoarece masina se "infige" destul de bine
suspectez volanta sau planeitatea ambreiajului.
Astept parerile voastre.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Parerile noastre cred ca s-au zis in cele 46 pagini scrise despre probleme ambreiajului. Cind ai timp studiaza ce s-a scris pe aici si ai sa vezi ca vei gasi raspuns la problema ta.
-
longo
Sfatul meu e sa nu te duci la ATS.
Mie mi-au schimbat numai ambreiajul. Despre volanta au zis ca n-a vrut Citroen.
Daca citesti conditiile de pe spatele foii de lucru zice ca garantia la piesele de schimb este cat garantia masinii. Deci pe mine asa m-au pacalit, ca sa ies din garantie, fara sa schimbe volanta(care e in jur de 500E). Cand le-am cerut sa-mi scrie in cartea de garantie ca volanta e buna, au refuzat.
Afla deci unde se mai fac garantii(daca esti in garantie). Daca nu esti in garantie mergi oriunde, dar ...
Mie mi-au schimbat numai ambreiajul. Despre volanta au zis ca n-a vrut Citroen.
Daca citesti conditiile de pe spatele foii de lucru zice ca garantia la piesele de schimb este cat garantia masinii. Deci pe mine asa m-au pacalit, ca sa ies din garantie, fara sa schimbe volanta(care e in jur de 500E). Cand le-am cerut sa-mi scrie in cartea de garantie ca volanta e buna, au refuzat.
Afla deci unde se mai fac garantii(daca esti in garantie). Daca nu esti in garantie mergi oriunde, dar ...
-
pavel_daniel
sunt nou in acest forum .. am intrat aici datorita problemelor care au aparut la citroen c4 1.4 benzina 5 usi .. problema vad ca se stie ma zgaltie rau de tot can plec de pe loc uneori chiar si in treapata a doua am 49k km si pana acuma am avut doar o revizie la 30k km si am schimbat atunci si placutele de frana. acu se pare ca iar trebuie sa ma duc pe la ei . oare cat o sa ma tina in service ? cam cat dureaza ? masina mea e pe taxi si cu cat sta mai mult in service cu atat pierd mai mult..
deci cam cat dureaza aproximativ sa schimbe kitul ambreiaj ?
multumesc
deci cam cat dureaza aproximativ sa schimbe kitul ambreiaj ?
multumesc
- Aiurica
o zi!
-
pavel_daniel