Remediu zgomot suspensie spate! INCREDIBIL...! <---------
-
cornelmic
Re: Remediu zgomot suspensie spate! INCREDIBIL...! <---------
Ok multumesc ...cu spatele ma voi obisnui cumva dar e buna gluma cu ocolul gropilor in Bucuresti
o feresc pe una dau in alta
. cu echilibratu o voi duce undeva sa imi faca o verificare .
Cornel Mic
cornel_mic@klan-mc.ro
--------------------------
C4 1.6 benzina 16 v 110 cp , coupe
MM 82 WSL
cornel_mic@klan-mc.ro
--------------------------
C4 1.6 benzina 16 v 110 cp , coupe
MM 82 WSL
-
bogdans
- Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR
cornelmic cam aceeasi kestie o am si eu,am jantele originale pe 17" si am pus cauciucuri de iarna 225 45 r17...si imi tremura volanul,cu 205 50 r17 (care este mai mare la talon decar 225 45...calculati voi) cele de vara nu am aceasta problema!ma gandesc...depinde de anvelope...marime!?la anu de iarna imi iau jante tabla pe 15 si latime 195!nu vreau sa mai aud suspensia pe timp de frig,parca se rupe in 2!cand treceam la limitatoare de viteza se auzea un sunet ciudat pe fata..credeam ca s a dus ceva la articulatii,dar la service ... zic ca nu are nimic si eu nu o mai am in garantie,cu prima ocazie m ar sparge de bani,asadar unele chestii sunt foarte ciudate la citroen!o masina frumoasa,dar cu multe probleme!
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
- Mihay
- Supermoderator
amortizoarele sunt aprox. 300-350 Ron. deci nu ar fi asa scumpa rezolvarea zgomotelor tale. poate reusesti totusi sa iti faci un topic cu masina ta, sa ne-o prezinti si istoricul ei
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Sunt un pic fortate cauciucurile alea 225 puse pe rotile originale de 17"!bogdans scrie:cornelmic cam aceeasi kestie o am si eu,am jantele originale pe 17" si am pus cauciucuri de iarna 225 45 r17...si imi tremura volanul,cu 205 50 r17 (care este mai mare la talon decar 225 45...calculati voi) cele de vara nu am aceasta problema!ma gandesc...depinde de anvelope...marime!?la anu de iarna imi iau jante tabla pe 15 si latime 195!nu vreau sa mai aud suspensia pe timp de frig,parca se rupe in 2!cand treceam la limitatoare de viteza se auzea un sunet ciudat pe fata..credeam ca s a dus ceva la articulatii,dar la service ... zic ca nu are nimic si eu nu o mai am in garantie,cu prima ocazie m ar sparge de bani,asadar unele chestii sunt foarte ciudate la citroen!o masina frumoasa,dar cu multe probleme!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Mi se pare putin exagerat sa te plangi de probleme cand fortezi nota cu acele cauciucuri care destabilizeaza suspensia si determina un comportament aiurea (cel de care te plangi)
Amortizoarele stock functioneaza zgomotos la temperaturi sub 0 grade, asa e.
Un mare rol are insa si presiunea in pneuri.
Eu neverificand de mult presiunea ajunsesem undeva sub 2 (unde pe fata normal e 2.4 si pe spate ceva gen 2.1-2.2)
Ei bine, dupa ce le-am umflat se simte mult mai bine. Inainte tragea greu, se manevra aiurea. Din cauza faptului ca erau dezumflate la trecerea peste linii de tramvai etc tot ce aveam prin masina zdroncanea din cauza faptului ca cauciucurile nu amortizau bine denivelarea si trimiteau vibratia mai sus.
Si din omul care verifica presiunea o data la 2-3 luni acum o fac la 2 saptamani maxim.
Amortizoarele stock functioneaza zgomotos la temperaturi sub 0 grade, asa e.
Un mare rol are insa si presiunea in pneuri.
Eu neverificand de mult presiunea ajunsesem undeva sub 2 (unde pe fata normal e 2.4 si pe spate ceva gen 2.1-2.2)
Ei bine, dupa ce le-am umflat se simte mult mai bine. Inainte tragea greu, se manevra aiurea. Din cauza faptului ca erau dezumflate la trecerea peste linii de tramvai etc tot ce aveam prin masina zdroncanea din cauza faptului ca cauciucurile nu amortizau bine denivelarea si trimiteau vibratia mai sus.
Si din omul care verifica presiunea o data la 2-3 luni acum o fac la 2 saptamani maxim.
Ultima oară modificat Mar Ian 27, 2009 11:21 am de către Deese, modificat de 2 ori în total.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Bogdan
- Fondator
Nu destabilizeaza cauciucurile alea suspensia! Problema e alta, si aceea ca , jantele pe 17 sunt destul de inguste pt cauciuc 225!!

-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Daca jantele originale sint 7x17 atunci pneul de 225 e ok, chiar daca la limita. Daca-s 6.5x17 atunci nu, poti dejanta destul de usor, stabilitatea laterala este infima, comportamentul masinii inpredictibil si foarte nesigur.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Bogdan
- Fondator
Sunt 6.5 din ce stiu eu, pt ca vin cu cauciuc 205 standard!

-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
La mine, zgomotul pe care il face rezervorul atunci cand il lovesti, se aude mai mult in fata si foarte tare, la anumite muchii mai ascutite, la placi de beton puse prost, chiar si al denivelari mai ascutite asa.Ma gandesc ca cei de la Autotest mi-au spus cand am cumparat masina sa ma pregatesc de bielete la urmatoarea revizie.Se poate sa fie asta cauza zgomotuli?Temperaturi scazute nu au fost in ultima vreme si tot asa face..
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Adrian
- Membru 'tunat'
nu e mai de la bielete.. Asa e masina, nu pentru drumuri nasoale 
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
Ciudat, megane-ul lui tata nu scoate asa zgomote, chiar la 35 de mii de km, a mea are 33000 deci tot pe acolo.Suspensii tampite

Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
asa e...masina e facuta pt drumurile lor...am mai spus`o si ma repet...cand am luat masina din germania, m`am tot plimbat pe acolo...nici cand treceam peste liniile lorde tramvai nu am auzit/simtit ceva dubios....cum am intrat in Ro am crezut ca are ceva rupt pe spateAdrian scrie: Asa e masina, nu pentru drumuri nasoale
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
La noi, ca la nimeni 
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Si citand un clasic (inca) in viata, de la ATS: ASA FACE TOATE, DOMLE'Adrian scrie:Asa e masina, nu pentru drumuri nasoale
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
Pai daca e sub 50 merge....de ce esti rau?