btw, recomand sa va uitati la ultima serie de wheeler dealers, chiar restaureaza un ds luat din franta, aproape impecabil... daca n'aveti episodu' pm me si rezolvam
un DS membru Club C4!!!???
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
Re: un DS membru Club C4!!!???
in franta se gasesc masini in stare ok si originale incepand cu vreo 5000 si ceva de euro ... e important sa fie originala, ca astfel poate fi inmatriculata ca vehicul istoric...
btw, recomand sa va uitati la ultima serie de wheeler dealers, chiar restaureaza un ds luat din franta, aproape impecabil... daca n'aveti episodu' pm me si rezolvam
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- Mihay
- Supermoderator
pai ce sa strangem...suntem nici 10...toata lumea isi va pune intrebari, a cui va fi masina, la cine va sta, cine va merge cu ea....veniti cu idei de rezolvare..
- chainsaw
am de subliniat mai multe aspecte:
- este totusi putin ciudat sa avem noi, clubul c4, ca "mascota" un DS ... mai misto ar fi sa mergem la un raliu, sa se rastoarne un c4 pe-acolo si sa punem noi mana pe-un eleron, o oglinda, o roata, ceva
... ideea e ca as propune o unire cu clubcitroen pentru aceasta cauza si,
- acolo cineva are un ds in curs de restaurare, poate e dispus sa renunte la el pentru o cauza nobila
- corect ar fi, daca l-am avea, sa-l tina cineva cu garaj acoperit si incalzit si dezumidificat iarna... e o masina veche, nu exista galvanizare pe vremea aia, este imperativ
sa fie tinuta intr-un mediu fara multa umiditate ... daca nu gasim asa ceva, e 250 ron pe luna parcarea subterana de la obor, ptr 3-4 luni, ca s-o conservam, ar merita, nu?
- de condus ar trebui sa ne putem bucura cu totii, moderat, dar dupa ce ni se face un "training" foarte detaliat despre cutia de viteze, frane, si suspensia hidraulica ... eu stiu cum e bxu' meu, care e de 409580340539999999 mai putin complicat, si tot e alta experienta sa-l conduci, si trebuie sa fii atent la diverse
- pe timpul verii ar trebui sa fie expusa undeva, e pacat de asa o frumusete sa stea in vreo curte/garaj si sa nu se bucure nimeni de spectacolul vizual pe care-l poate oferi
- reviziile efectuate corect sunt CRUCIALE (mai ales la hidraulica)... exista meseriasi pentru asa ceva in .ro, deci nu asta e problema... problema e sa nu le ignoram sau sa nu le tratam corespunzator
- daca are cineva drum in franta (sau germania...) intr-un viitor apropiat, n-ar strica sa-i faca o vizita uneia, ca sa vedem cat de cat, pe bune, cum e situatia...
- daca se ofera cineva voluntar sa mearga cu mine, propun sa mergem s-o vedem, in all fairness, si pe cea din primul post ...
- daca-mi mnai vine, completez
- este totusi putin ciudat sa avem noi, clubul c4, ca "mascota" un DS ... mai misto ar fi sa mergem la un raliu, sa se rastoarne un c4 pe-acolo si sa punem noi mana pe-un eleron, o oglinda, o roata, ceva
- acolo cineva are un ds in curs de restaurare, poate e dispus sa renunte la el pentru o cauza nobila
- corect ar fi, daca l-am avea, sa-l tina cineva cu garaj acoperit si incalzit si dezumidificat iarna... e o masina veche, nu exista galvanizare pe vremea aia, este imperativ
- de condus ar trebui sa ne putem bucura cu totii, moderat, dar dupa ce ni se face un "training" foarte detaliat despre cutia de viteze, frane, si suspensia hidraulica ... eu stiu cum e bxu' meu, care e de 409580340539999999 mai putin complicat, si tot e alta experienta sa-l conduci, si trebuie sa fii atent la diverse
- pe timpul verii ar trebui sa fie expusa undeva, e pacat de asa o frumusete sa stea in vreo curte/garaj si sa nu se bucure nimeni de spectacolul vizual pe care-l poate oferi
- reviziile efectuate corect sunt CRUCIALE (mai ales la hidraulica)... exista meseriasi pentru asa ceva in .ro, deci nu asta e problema... problema e sa nu le ignoram sau sa nu le tratam corespunzator
- daca are cineva drum in franta (sau germania...) intr-un viitor apropiat, n-ar strica sa-i faca o vizita uneia, ca sa vedem cat de cat, pe bune, cum e situatia...
- daca se ofera cineva voluntar sa mearga cu mine, propun sa mergem s-o vedem, in all fairness, si pe cea din primul post ...
- daca-mi mnai vine, completez

-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
O fi tzeapa? arata destul de bine zic eu
http://cautare.mobile.ro/vehicule/showD ... abNumber=2" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cautare.mobile.ro/vehicule/showD ... abNumber=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mihay
- Supermoderator
eu zic sa le discutam cand ne`om vedea azi sau la medias...
- chainsaw
da, bineinteles ca e teapa. pozele nu sunt reale, kilometrajul e aberant. probabil e tepar d-ala care te pune sa-i trimiti jumatate din bani avans or smthMotzoi C4 scrie:O fi tzeapa? arata destul de bine zic eu

- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
DS - cea mai frumoasa masina din istorie
"20 dintre cei mai cunoscuti designeri ai lumii au votat in topul realizat de revista britanica Classic&Sports Car. "
http://www.automarket.ro/stiri/top-10-o ... 18298.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"20 dintre cei mai cunoscuti designeri ai lumii au votat in topul realizat de revista britanica Classic&Sports Car. "
http://www.automarket.ro/stiri/top-10-o ... 18298.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mihay
- Supermoderator
ba acum vezi si tu...de o sapt despre asta se vb

- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
- eduardo_didi
- Edi Talent
ma bag si eu la initiativa voastra dau si eu niste bani in anumite limite bineinteles, daca ar da toti membrii nici nu s-ar simti, eventual facut ceva si cu citroen Romania, iar masina ar trebui sa fie expusa permanent undeva sa fie vazuta ca asta e tot farmecu ar fi de vis sa si mearga pe strada ca doar dasta sunt masini asa iei caroseria si o pui in vitrina.
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- chainsaw
n-ar fi mai accesibil si mai usor de gasit un CX?
eventual serie 1, ca sa fie mai veche
... si bineinteles doar modele foarte speciale, eventual prestige. 2500 GTi, injectie electronica, turbo, 180 de cai

eventual serie 1, ca sa fie mai veche

- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
@chainsaw daca o sa facem ceva....o sa facem numai si numai pt DS!!!
- chainsaw
http://www.retromobil.ro/bursa-hobby/va ... nzari.html" onclick="window.open(this.href);return false;
apasati ctrl + f in firefox si scrieti citroen ds, o sa-l gasiti p-unu asa:
Citroen DS pentru restaurare. Complet + multe piese de schimb. Tel: 0748881578 marian_zzu@yahoo.com
http://www.boing.ro/anunturi-auto-40812 ... n-ID-19-P-(limuzina-1964" onclick="window.open(this.href);return false;).htm
ar mai fi si asta, dar e ID ... insa merita vazut ... se baga cineva sa mergem sa le vedem?
Citroen DS pentru restaurare. Complet + multe piese de schimb. Tel: 0748881578 marian_zzu@yahoo.com
http://www.boing.ro/anunturi-auto-40812 ... n-ID-19-P-(limuzina-1964" onclick="window.open(this.href);return false;).htm
ar mai fi si asta, dar e ID ... insa merita vazut ... se baga cineva sa mergem sa le vedem?

- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
asta e cam la 6000 de euroi pe alte site-urichainsaw scrie:http://www.retromobil.ro/bursa-hobby/va ... nzari.html
eu zic sa discutam la proxima intalnire mai mare sau la cea de la medias si sa stabilim cati suntem care cotizam si in functie de banuti sa alegem unul
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Mihay
- Supermoderator
pfaaa al doilea rosu cu alb
culorile citroen