Mai omule, urca-te in ambele cu un metru de croitorie ceva, pentru ca intr-adevar habar nu ai ce vorbesti. Ia si niste persoane mai corpolente cu tine, vreo 3, si vezi cum stau in spate in octavia si cum stau in C4. Cel mult la fel, probabil mai bine in C4.Shadow scrie:Pe bune nu stii ce vb, fara suparare, la spatiu interior O2 o duce mult mai bine. Nu te lua fix dupa dimensiuni, mai sunt multi factori care influenteaza spatiul interior.
Eu m-am urcat in ambele si senzatia de spatiu mai mare am avut-o in c4 (cind mi-am luat C4 aveam pe lista si O2 1.6FSI). Senzatia de spatiu e confirmata si de dimensiuni. Nu compara spatiul din C4 cu scaunele din fata date la maxim in spate cu O2 cu scaunele date la maxim in fata. Si nu te lasa influentat in "senzatia de spatiu" de o culoare deschisa a tapiteriei din O2 si una inchisa de la C4, ia si intinde miinile si picioarele acolo!
Si, btw, la C4 scaunele din fata gliseaza mai mult, deci la o adica poti pune niste grasi mai grasi in fata decit intr-o voma de octavia. Poate skoda oribil sa fie mai mare pentru ca e pe platforma de passat (practic skoda oribil e passat 2001-2002 cu ampatament marit).
Si da, daca ne referim la portbagaj e normal sa fie mai mare. Totdeauna portbagajul la un sedan va fi mai mare decit la un hatchback (de ce pana mea va mai luati hatchback daca vreti portbagaj de 2000l?!). Daca vrei hatchback ia un golf5, ca ala e fix O2 hatchback (sint pe aceeasi platforma). Intra intr-un golf5 (care are aproximativ aceleasi dimensiuni cu O2 mai putin la portbagaj) si ai sa faci atac de panica de claustrofobie.
Sa mai vorbesc si de comportamentul rutier al lui O2 si respectiv de siguranta? As da-o in flame. Oricum, iti iei octavia, iti urez gradinarit placut cu 4 stele euroncap obtinute la limita de 3 (O2 are cu 2 puncte mai multe decit octavia tour, model din 2000 sau 2001!!! Doar atit au imbunatatit la siguranta in 4 ani? Vai de capul lor!).
Apoi marcile astea ieftine gen octavia, fabia, etc la care intretinerea ma costa cit un audi doar pentru ca fac parte din acelasi grup is destinate in totalitate ratatilor care-si doresc neaparat masina germana (de parca ei ar sti ce e aia) insa nu vor nici sa plateasca cit pe una germana (de parca ar fi vreo deosebire intre astea "germane" si altele). Pentru ca ratatii de bloc de genul asta pierd din prestanta pentru ca au masina ieftina dar si-o redobindesc imediat cind le spun vecinilor lor manelisti si telenovelisti prosti cit ii costa intretinerea si "vai, dar ce masina mare si frumoasa si scumpa si pana mea ai, si ce portbagaj incapator ai, cred ca s-ar putea ck tot cartierul in portbagaj si tot ar mai ramine loc pentru gratarul de mici si un tort de inghetata"!
Na, ca v-am spus tot. Data viitoare mentineti-va in zona obiectivului si nu a "mie mi se pare ca", ca ma enervati si ia uite ce va spun!