Celebrul topic - "Pe cine am mai vazut"
-
Cristi
-
tipitip
- Admin
-
KereKash_KRK
- Dracusor
-
tipitip
- Admin
-
tipitip
- Admin
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
Masina mea e nemiscata de vreo 2 sapt...
Asa ca...imi pare rau ca nu v-am vaz si eu
Dar astept sa vina "by loeb" si sigur o sa va plictisiti de mine.
Acum merg f mult cu C2-ul VTS si cu C4 Picasso.
Cu C4 VTS am facut 3 drumuri in Franta in ianuarie si februarie la Citroen Sport. Prin tara le-am folosit pe alelalte.
Asa ca...imi pare rau ca nu v-am vaz si eu
Dar astept sa vina "by loeb" si sigur o sa va plictisiti de mine.
Acum merg f mult cu C2-ul VTS si cu C4 Picasso.
Cu C4 VTS am facut 3 drumuri in Franta in ianuarie si februarie la Citroen Sport. Prin tara le-am folosit pe alelalte.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
o tipa cu un berlin gri B-61-VTB in fata gradinii botanice din iasi - nici un raspuns. La vreo 30 de minute dupa aiane-am mai intilnit si in intersectia de la Agronomie si nu am mai insistat.
o tipa cu un coupe albastru IS-30-LEG la semafor-ul de la intersectia bd. Carol cu bd. Pacurari - am mai salutat-o si cu alte ocazii asa ca azi nu am mai insistat (era si seara si fiind foarte aproape un eventual flash ar fi stirnit probabil o avalansa de degete ridicate si informatii picante despre rudele apropiate).
Constat ca in Iasi sint singur (vine si Gonty acusica), asadar n-am sa mai insist ca zice lumea ca am iesit la agatat (si femei si barbati) cu atitea claxoane, avarii, flash-uri, etc.
o tipa cu un coupe albastru IS-30-LEG la semafor-ul de la intersectia bd. Carol cu bd. Pacurari - am mai salutat-o si cu alte ocazii asa ca azi nu am mai insistat (era si seara si fiind foarte aproape un eventual flash ar fi stirnit probabil o avalansa de degete ridicate si informatii picante despre rudele apropiate).
Constat ca in Iasi sint singur (vine si Gonty acusica), asadar n-am sa mai insist ca zice lumea ca am iesit la agatat (si femei si barbati) cu atitea claxoane, avarii, flash-uri, etc.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
tipitip
- Admin
Mda, trăiesc şi io o "idilă" asemănătoare cu o tipă de pe strada mea B-xx-MTK, o întâlnesc cam o dată pe săptămână, flashuri, alea-alea, nimic! Şi io insist! Şi nimic! Poate o dată şi o dată o să înceapă să răspundă, că momentan cred că sunt..."boul ăla de îmi tot dă flash-uri". Mă rog, mai simplu ar fi să-i fleoşcăi un fluturaş în parbriz...şi nu numai ei!
-
shomoyoque
Daaa......Mi se par asa de dragutzi cum raman ei interzisi asa.tipitip scrie: că momentan cred că sunt..."boul ăla de îmi tot dă flash-uri".
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
- eduardo_didi
- Edi Talent