Citroen C4 Coupe 2.0 Hdi
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
Asterix
- Marca si model masina: C4 Coupe 1.6Hdi
- Numar Inmatriculare: VL xx GAC
Re: Citroen C4 Coupe 2.0 Hdi
pai da trebuie sa comunici cu ei si sa le spui si de chestiile astea daca ei nu le stiu
oricum eu iti zic ca mi'a spus un prieten care are un magazin aici la Buc , nu mi s'a intamplat mie . se fac multe , romanul e inventiv
)
- vip3r_yo05
- Marca si model masina: Citroen DS5
- Numar Inmatriculare: B-65-YAT
- sorinel0310
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
- Numar Inmatriculare: B *** SXN
ooo, domnu' Gabi...in premiera pe tara, ti-ai reparat oglinda? 
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0

- vip3r_yo05
Pozele au fost facute inainte de a se sparge oglinda, dar da... s-a reparat si oglinda 
- vip3r_yo05
Baieti, cum scot si eu un CD din CD-player - se incapataneaza sa ramana inauntru, si nici de redat nu mai reda melodiile. Idei?
- caraman
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
- Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV
- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
Sau mai simplu il pacalesti cu alt cd si o sa il scoti. La mn a mers de fiecare data.
Sent from my LG-P920 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P920 using Tapatalk 2
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
- vip3r_yo05
@caraman - da, nu vroiam sa ajung la asta.
@alexc4 - am incercat ideea ta, nu ma laSA SA introduc un alt CD. Are o lamela care e lasata, si nu are niciun efect - am incercat sa imping chiar si un pic mai tare CD-ul, sperand ca se va debloca, dar fara succes.
@alexc4 - am incercat ideea ta, nu ma laSA SA introduc un alt CD. Are o lamela care e lasata, si nu are niciun efect - am incercat sa imping chiar si un pic mai tare CD-ul, sperand ca se va debloca, dar fara succes.
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
Cand facea asa la mine , faceam cum a zis colegu alex sau ii dai un pumn zdravan in coltul ala unde ar fi loc sa pui un pix ceva , la mine asa a mers.
- vip3r_yo05
Mersi. Eu nu vreau sa fiu brutal.
Mai nou am observat ca nici in meniu mai e disponibila sectiunea pentru multimedia (primul meniu din stanga, in meniul principal). E taicameu cu ea in service (pentru revizie) si l-am rugat sa se uite cu baietii si la chestia asta. Revin.
- vip3r_yo05
Cu tristete in suflet a trebui sa-mi las robotelul in service peste noapte - nu mi s-a mai intamplat pana acum. Povestea face parte dintr-o patanie foarte urata, drept pentru care voi dori, prin acest post, sa va rog sa-mi sugerati cateva serivce-uri bune (raport profesionalism/pret) la care voi ati fost si nu ati plecat dezamagiti.
Voi incepe doar prin a spune ca dupa ce tatal meu a stat cu masina de la ora 10 (ora la care am fost programat, dupa o discutie telefonica cu o zi inainte cu patronul service-ului cu care pot spune ca ma cunosc, fiind la a 2a masina si facandu-mi toate reparatiile ce tineau de masina in acest service) pana la ora 15 fara ca cineva sa se ocupe de ea (decat diagnosticarea ambreajului). Masina a ajuns in service pentru o revizie si avand un zgomot ciudat la ambreiaj, unde doream sa se arunce o privire si sa se vada ca este de facut - s-a ajuns la ideea ca trebuie schimbat ambreiajul si volanta.
Tatal meu a insistat sa ramana in service pentru a vedea cum decurge treaba. Am ajuns si eu in jurul orei 19 (dupa serviciu) cand masina nu era nici pe departe intr-un stadiu avansat. Deasemenea, mi s-a spus ca masina nu este gata, si ca nu va fi gata nici macar maine, cu un zambet un pic ironic si smecheresc, mecanicul spunandu-mi ca el trebuie sa termine o alta masina inainte (o masina care era pe elevatorul vecin).
Acum costul aproximativ al lucrarii... aprox. 3 500 lei. Ce intra in pret?
ambreaj + volanta = 2100 lei + 700 lei manopera (varianta ieftina)
revizie = 550 lei
1 bieleta + 2 capete de bara = nu stiu inca pret
alte probleme pe care le doream rezolvate - nu mai este cazul
Timpul lucrarii - 3 zile
dureaza 16 ore un schimb de ambreaj + volanta?
Nu doresc sa dau numele service-ului pentru ca nu vreau sa intru intr-o polemica asa cum au fost cazuri pe forum - de aceea mesajul este postat aici si nu intr-un topic separat. Cei apropiati (in special cei care vin la intalniri) stiu despre ce service este vorba - a vrut sa fie doar o atentionare pentru acestia.
Voi incepe doar prin a spune ca dupa ce tatal meu a stat cu masina de la ora 10 (ora la care am fost programat, dupa o discutie telefonica cu o zi inainte cu patronul service-ului cu care pot spune ca ma cunosc, fiind la a 2a masina si facandu-mi toate reparatiile ce tineau de masina in acest service) pana la ora 15 fara ca cineva sa se ocupe de ea (decat diagnosticarea ambreajului). Masina a ajuns in service pentru o revizie si avand un zgomot ciudat la ambreiaj, unde doream sa se arunce o privire si sa se vada ca este de facut - s-a ajuns la ideea ca trebuie schimbat ambreiajul si volanta.
Tatal meu a insistat sa ramana in service pentru a vedea cum decurge treaba. Am ajuns si eu in jurul orei 19 (dupa serviciu) cand masina nu era nici pe departe intr-un stadiu avansat. Deasemenea, mi s-a spus ca masina nu este gata, si ca nu va fi gata nici macar maine, cu un zambet un pic ironic si smecheresc, mecanicul spunandu-mi ca el trebuie sa termine o alta masina inainte (o masina care era pe elevatorul vecin).
Acum costul aproximativ al lucrarii... aprox. 3 500 lei. Ce intra in pret?
ambreaj + volanta = 2100 lei + 700 lei manopera (varianta ieftina)
revizie = 550 lei
1 bieleta + 2 capete de bara = nu stiu inca pret
alte probleme pe care le doream rezolvate - nu mai este cazul
Timpul lucrarii - 3 zile
dureaza 16 ore un schimb de ambreaj + volanta?
Nu doresc sa dau numele service-ului pentru ca nu vreau sa intru intr-o polemica asa cum au fost cazuri pe forum - de aceea mesajul este postat aici si nu intr-un topic separat. Cei apropiati (in special cei care vin la intalniri) stiu despre ce service este vorba - a vrut sa fie doar o atentionare pentru acestia.
- sorinel0310
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
- Numar Inmatriculare: B *** SXN
Eu am schimbat ambreiaj + volanta in 2 zile (de miercuri dupa-amiaza pana joi dupa-amiaza)...si asta mai mult pentru ca am asteptat sa vina volanta din alt oras de pe o zi pe alta, ca altfel cred ca era gata de dimineata pana seara. Pretul a fost si mai mic...atentie, mai ales la manopera! (era undeva pe la 500 de lei, deci nu stiu de unde prietenia cu mecanicu daca cere atata...). Asta s-a intamplat la ProMotor Rm Valcea. Iti recomand sa vorbesti cu Mugurel sau sa suni la ProMotor si sa vezi ce zic si ei acolo... 
Bafta multa cu rezolvarea problemelor !
Bafta multa cu rezolvarea problemelor !
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian

- alexc4
pretul pentru volanta si ambreiaj este bun ar fi bine sa spui si ce repere se vor monta exact(marca si model). Pentru manopera mi se pare un pic cam mare dar nu stiu dca este service de cartier sau unul mai mare.
Cand am schimbat eu volanta timpul efectiv de lucru a fost 1 zi dar masina tot 3 zile a stat in service.
Bafta
Cand am schimbat eu volanta timpul efectiv de lucru a fost 1 zi dar masina tot 3 zile a stat in service.
Bafta
C4 VTS 2.0HDI black
- vip3r_yo05
Nu stiu inca ce marca sunt - nu am fost de fata, a vorbit taicameu, o sa revin cu marcile. Cat despre ambreaj mi-a spus ca nu e unul d-asta normal, ala ar fi fost vreo 3100 si i-a explicat lui taicameu ca daca se pune tot d-ala data viitoare va trebui iarasi schimbata si volanta, asa cu asta la 2100 va putea fi schimbat doar ambeajul.
- alexc4
mie deja nu imi suna bine. nu stiu exact ce vor sa monteze dar am impresia ca s-au gandit la kitul de la valeo pentru trecere la volanta simpla care nu mi se pare ok. Si mie mi s-a propus si desii unii il recomanda cei de la augsburg care sunt importatori nu il recomanda pentru motorul de 2.0
C4 VTS 2.0HDI black