La Petite Rosalie - C4 1.6i Berlina Champion
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Re: La Petite Rosalie - C4 1.6i Berlina Champion
ba in ritmul asta , pe voi ( aiurica si candy ) la o eventuala intalnire trebuie sa va tinem legati fiecare de masina lui...si cel putin 2 masini intre ale voastre...altfel se lasa cu urmari

- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
stai linistit am vazut cum forta cineva o Xsara si saraca a rezistat 4 ani si 50000km pe mina lui.candymann scrie:hai ma kokaa... nu fortzezi asha o mashina nici daca nu e a ta.
a vindut-o si in prima saptamina la cel de al 2lea proprietar a reusit sa faca un accident major.
conteaza si cum iti ti lucrul , dar totusi vorbim de Citroen . Tot respectul pt marca asta .
DAR chiar tine tata !
referitor la Deese , imi pare un tip linistit , nu cred ca face intoareceri de alea in fiecare zi.
fiecare dintre noi avem "cite o pasarica" . probabil la el a zburat in ziua aia.
@candy stai linistit nu crapa C4 numai de la 2 frane trase si 10 derapaje.
P.S. Sa fi vazut drive test ul cu Crosser ul aici in Bucuresti . Acolo sa fi vazut "comportament civic cu masina altuia" .
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Se vede ca nu ati fost la intalnirea de la Sambata de Sus.Acolo toti roboteii au ''suferit'' de chestii d'astea 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Exagerati putin, fiind gheata pe jos nu s-a abuzat decat de frana de mana si motorul s-a turat putin, ceea ce nu cred ca ii dauneaza in halul asta.
Totul a durat 3 minute sau ceva de genul asta.
Nu sunt deloc fan al chinuirii masinii.
Cat despre prietenii mei politistii, ii astept cu drag.
Aseara am avut o mica intalnire cu ei.
Au fost superok si nu 'purtam centura de siguranta'
Totul a durat 3 minute sau ceva de genul asta.
Nu sunt deloc fan al chinuirii masinii.
Cat despre prietenii mei politistii, ii astept cu drag.
Aseara am avut o mica intalnire cu ei.
Au fost superok si nu 'purtam centura de siguranta'
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
ECO
- Numar Inmatriculare: DB - 26 - ECO
nu se omoara masina de la doua derapaje cu frana de mana (mai ales daca se fac pe zapada/gheata) .... pe asfalt curat mai omori un cauciuc.... ceva...
Pun si eu un filmulet facut in aceeasi locatie dar anu' trecut (sorry ca e noapte...dar se intelege)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CcmmGu_kh40[/youtube]
Pun si eu un filmulet facut in aceeasi locatie dar anu' trecut (sorry ca e noapte...dar se intelege)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CcmmGu_kh40[/youtube]
Citroen C4 Coupe Black 1.6i 16V - ICE Pack + Optiuni
- DB-26-ECO
n'are greieri...doar un tzäcänit la volan
n'are greieri...doar un tzäcänit la volan
- Deese
- Omul cu plasticele
Un mic update:
- am inlocui antena cu una scurta, cca 25 de lei. Receptia s-a imbunatatit, am scapat de paraziti in unele zone si de pierderi de semnal. Mai testam.
- am inlocuit plafoniera stock cu una de Peugeot 308 cu lumina de ambianta. Cea noua a intrat fix in 2 secunde, in schimb cu cea veche m-am chinuit vreun sfert de ora pana sa o scot.
Din pacate masca aia alba de plastic din jur s-a cam zgariat de la cutitul folosit, dar deja am aflat cat costa acel plastic si o sa dau comanda de unul nou: 60 Ron.
Ce inseamna sa fii atehnic
Lumina de ambianta functioneaza, si pictogramele butoanelor de pe plafoniera sunt acum luminate.
Am incercat sa fac niste poze cu mobilul dar nu prea se vede nimic.
Deci sunt dator cu niste poze.
- am inlocui antena cu una scurta, cca 25 de lei. Receptia s-a imbunatatit, am scapat de paraziti in unele zone si de pierderi de semnal. Mai testam.
- am inlocuit plafoniera stock cu una de Peugeot 308 cu lumina de ambianta. Cea noua a intrat fix in 2 secunde, in schimb cu cea veche m-am chinuit vreun sfert de ora pana sa o scot.
Din pacate masca aia alba de plastic din jur s-a cam zgariat de la cutitul folosit, dar deja am aflat cat costa acel plastic si o sa dau comanda de unul nou: 60 Ron.
Ce inseamna sa fii atehnic
Lumina de ambianta functioneaza, si pictogramele butoanelor de pe plafoniera sunt acum luminate.
Am incercat sa fac niste poze cu mobilul dar nu prea se vede nimic.
Deci sunt dator cu niste poze.
- Mihay
- Supermoderator
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
si poze!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Deese
- Omul cu plasticele
25 Ron antena
vreo 100 ron plafoniera
si 60 ron plasticul pe care l-am maltratat (dar banuiesc ca nu te intereseaza asta)
O sa fac si poze, momentan am doar mobilul si nu se vede.
vreo 100 ron plafoniera
si 60 ron plasticul pe care l-am maltratat (dar banuiesc ca nu te intereseaza asta)
O sa fac si poze, momentan am doar mobilul si nu se vede.
-
tzun
- c4 eXpLoSiF
- Numar Inmatriculare: TCI
zi-ne si cum ai dat plasticul jos si cum ar fi bine sa il dai fara sa il maltratezi ! mai trebuie umblat si in alta parte ca sa schimbi plafoniera inafara de ea ?
si de unde ai cumparat plafoniera ?
si de unde ai cumparat plafoniera ?
C4 1.6 HDI 110 CP "berlina"
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
- Deese
- Omul cu plasticele
Bai, habar n-am cum se da calumea plafoniera jos. Plasticul ala alb ramane acolo.
Cand imi iau plasticul nou o sa il duc spre montaj baietilor de la ProMotor RMV cu ocazia reviziei.
Plafoniera am luat-o de la userul 'adioperator', are un Peugeot 308 si mi-a dat ideea.
Lucreaza la un magazin de piese, e originala, a venit in cutiuta cu siglele Pejo si Citroen.
Nu mai trebuie sa umbli la absolut nimic, doar mai trebuie lipit un fir la aia noua, insa asta mi-a facut-o Adi, asa ca intrebati-l pe el exact ce lipitura trebuie sa faci.
Credeam ca cea veche se scoate usor prin lateral, am incercat cu mana, cu unghia, nimic.
Am mai incercat cu niste chestii pe care le aveam prin masina si tot nimic.
M-am dus si am luat un cutit si abia cu ala am reusit, dar si cu ala m-am chinuit destul, am tras bine de tot de ea pana a iesit.
In schimb aia noua a intrat in 2 secunde. Am scos conectorul (firele) din cea veche, le-am pus pe cea noua, am potrivit-o in lacas, am apasat si a facut tzac. Asta a fost tot.
Acum nu stiu daca si iese la fel de repede, dar am zis, ala nu il mai schimb eu.
Atehnic, ce vreti
PS: nu va ganditi ca cine stie ce urme are masca aia alba de plastic, dar se vede daca te uiti atent. Si cum eu sunt maniac....
In poza aveti plasticul pe care l-am avariat incercand sa bag cutitul intre el si plafoniera, ca sa o scot.
Costa cca 60 lei.

Cand imi iau plasticul nou o sa il duc spre montaj baietilor de la ProMotor RMV cu ocazia reviziei.
Plafoniera am luat-o de la userul 'adioperator', are un Peugeot 308 si mi-a dat ideea.
Lucreaza la un magazin de piese, e originala, a venit in cutiuta cu siglele Pejo si Citroen.
Nu mai trebuie sa umbli la absolut nimic, doar mai trebuie lipit un fir la aia noua, insa asta mi-a facut-o Adi, asa ca intrebati-l pe el exact ce lipitura trebuie sa faci.
Credeam ca cea veche se scoate usor prin lateral, am incercat cu mana, cu unghia, nimic.
Am mai incercat cu niste chestii pe care le aveam prin masina si tot nimic.
M-am dus si am luat un cutit si abia cu ala am reusit, dar si cu ala m-am chinuit destul, am tras bine de tot de ea pana a iesit.
In schimb aia noua a intrat in 2 secunde. Am scos conectorul (firele) din cea veche, le-am pus pe cea noua, am potrivit-o in lacas, am apasat si a facut tzac. Asta a fost tot.
Acum nu stiu daca si iese la fel de repede, dar am zis, ala nu il mai schimb eu.
Atehnic, ce vreti
PS: nu va ganditi ca cine stie ce urme are masca aia alba de plastic, dar se vede daca te uiti atent. Si cum eu sunt maniac....
In poza aveti plasticul pe care l-am avariat incercand sa bag cutitul intre el si plafoniera, ca sa o scot.
Costa cca 60 lei.

- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
se trage dinspre parbriz spre interiorul masinii, cu o surubelnita....are niste clipsuri...
iar rama de plastic are 2 suruburi si 2 clipsuri.
iar rama de plastic are 2 suruburi si 2 clipsuri.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
- Deese
- Omul cu plasticele
Si aici plafoniera veche, scoasa.
Nu se intelege mare lucru, sorry.
Mihay: am incercat din toate laturile, crede-ma

Nu se intelege mare lucru, sorry.
Mihay: am incercat din toate laturile, crede-ma