tremurat volan
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Re: tremurat volan
Nici nu stiu cum sa-ti explic, poate citeste Relu si explica el mai bine, ca e mai familiar cu locurile alea!
E undeva in Baneasa la Romaero, un astfel de atelier!
E undeva in Baneasa la Romaero, un astfel de atelier!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
ECO
- Numar Inmatriculare: DB - 26 - ECO
eu am avut aceeasi problema ca si tine cu tremuratul in volan la o anumita viteza intra in rezonanta masina si facea ca naiba... am reechilibrat rotile... si nimic.
Pana la urma m-am dus la citroen, si am rezolvat-o pe garantie (s-a inlocuit piesa belita, o bieleta...ceva de genu nu am retinut, s-a refacut geometria etc)
Daca o mai ai in garantie du-te la ei si vezi ce si cum. Vezi ca te anunta de inainte ca daca nu gasesc nimic in neregula platesti constatarea... pe mine nu m-a costat nimic (asta s-a intamplat marti sapt asta).
Daca nu mai e in garantie... nu ma bag... nu stiu cat te-ar costa.
Pana la urma m-am dus la citroen, si am rezolvat-o pe garantie (s-a inlocuit piesa belita, o bieleta...ceva de genu nu am retinut, s-a refacut geometria etc)
Daca o mai ai in garantie du-te la ei si vezi ce si cum. Vezi ca te anunta de inainte ca daca nu gasesc nimic in neregula platesti constatarea... pe mine nu m-a costat nimic (asta s-a intamplat marti sapt asta).
Daca nu mai e in garantie... nu ma bag... nu stiu cat te-ar costa.
Citroen C4 Coupe Black 1.6i 16V - ICE Pack + Optiuni
- DB-26-ECO
n'are greieri...doar un tzäcänit la volan
n'are greieri...doar un tzäcänit la volan
- Mihay
- Supermoderator
cu rotile pe 18 nici sa nu te gandesti la garantie ...
un strungar bun mai aproape de tine este pe margeanului in capat spre Pta Rahova si dupa ce se face stg spre Rahova tu faci pe prima sau a doua dreapta Ghiocei parca ii zice unde sunt vreo 3-4 magazine de piese auto. Aproape de capat de Antiaeriana parca ii zice pe stanga e un strungar
un strungar bun mai aproape de tine este pe margeanului in capat spre Pta Rahova si dupa ce se face stg spre Rahova tu faci pe prima sau a doua dreapta Ghiocei parca ii zice unde sunt vreo 3-4 magazine de piese auto. Aproape de capat de Antiaeriana parca ii zice pe stanga e un strungar
- alexchivu
multam Mihay, sper sa fie din inele...desi sincer ti-am zis si cu jantele ei originare de tabla tremura, ce-i drept nu asa de tare...Mihay scrie:cu rotile pe 18 nici sa nu te gandesti la garantie ...
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
- Mihay
- Supermoderator
pai inelele nu ar trebui sa depaseasca 60-100 ron...e prima problema pe care ar trebui sa o elimini si cea mai ieftina. un echilibrat de roti pe la Autosoft tot pe acolo se invarte. Bieleta sau cap de bara sare de preturile astea. Deci ia-o si tu cu ce e mai ieftin.
ATENTIE : Roaga-l pe acel strungar cand iti face inelele sa iti masoare pe fiecare roata in parte, partea exterioara a butucului si partea interioara a jantei. Se mai poate sa fie diferenta de miimi sau zecimi de mm de la o roata la alta si chiar conteaza , crede-ma
ATENTIE : Roaga-l pe acel strungar cand iti face inelele sa iti masoare pe fiecare roata in parte, partea exterioara a butucului si partea interioara a jantei. Se mai poate sa fie diferenta de miimi sau zecimi de mm de la o roata la alta si chiar conteaza , crede-ma
- alexchivu
cand merg pot sa te rog sa vii si tu?
asta daca ai timp...
asta daca ai timp...
- Mihay
- Supermoderator
nu e nevoie de mine . ti-am zis . sa masoare diametrele pe fiecare roata in parte si pe fiecare butuc. bineinteles sa nu le ametesti la remontare. cel mai bine, dai jos o roata , face un inel, o pui la loc si tot asa
- alexchivu
ok!
saptamana viitoare merg sa le fac...
multam
saptamana viitoare merg sa le fac...
multam
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
incinta Metav, strada Biharia...intri si in capat de tot!
ma suni si cand esti acolo, merg cu tine...
ma suni si cand esti acolo, merg cu tine...
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
Care poate fi cauza faptului ca atunci cand merge masina drept, volanul sta un pic spre stanga?Geometrie proasta sau ceva stricat la directie?
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
Mereu? Si pe DN1 imi sta nitel spre stanga...
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
De obicei drumurile sint inclinate spre dreapta sa se scruga apa de pe ele. Ca sa nu curga si masina in sant trebuie sa contrabrachezi putin spre stinga. Poate la voi drumurile sint mai inclinate. Cel mai bine compari cu alt C4 pe acelasi sector de drum.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
poate o fi fost facuta geometria cu volanul stramb....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
-
florin
Am avut la fel, mi`am schimbat discurile + placute + echilibrat roti si am scapat