putem scrie pe tricou si locul din campionat?
...ok...fa-l rosu si alb.....
Dadu scrie:COMENZI SUPORTI PLACUTE NR
1. Mihaysmen = 1 set
2. Candymann = 1 set
3. Tzun= 2 seturi
4. aiurica= 1 set
5. pasare= 2 seturi
6. Maverick = 1 set
7. eduardo_didi = 1set
8. P S L = 1 set
9. PSH= 1 set
10. muntos = 1 set
11.Madalin.Radu= 1 set
12. BAW = 1 set
13. zaco = 2 seturi
14. [DeaMoN] = 2 seturi
15. Razvan C4 = 1 set
16. bogdan_nedelcu = 1 set
17.MircimiLyaN=1 set
18.Ovidiu = 1 set
19. Dadu = 1 set
mihaysmen scrie:Gata am facut un tricou ptr proba culoarea acestuia a fost aleasa la nevoie asta aveau cand am fost la ei . Eu as fi ales tricou rosu cu scris alb.In fine aici mai discutam.Tricoul este de calitate zic eu 100% bumbac , iar metoda de inscriptionare este termotransfer ( nu se spala mai mult de 40 grade si nu se calca direct pe imprimeu).Mai era serigrafie dar este mai scump si se face ptr un nr mai mare de tricouri de la 50 in sus.Deci pretul este de 10 euro tricou+ imprimare. . o sa procedam la fel ca la placute ptr numar de inmatriculare cu o lista cand se strang 30 discutam cum facem cu banii. O sa astept sa ne strangem cam 2 saptamani zic eu ca e destul de mare perioada.
Pentru cei care au suportul de la placuta de inmatriculare nituita si nu vor sa le dea jos eu de exemplu mi-am facut un autocolant.Pretul nu l`am discutat dar nu cred ca e prea mare .
tricou fata-spate
sigla vine in dreapta sus
asta e pe spate
asta e pe maneca stanga
![]()
astea sunt autocolantele ptr suportul de la placuta de inmatriculare. tricourile au marimi diverse eu am ales L si imi vine f bine si sunt destul de plinutz asta ca sa va dati seama de ce sa cereti.
mihaysmen scrie:Radu CBU si Razvan C4 dati va rog copy/paste la toata lista si adaugati-va la sfarsit.Mircymilian dc ai citi posturile mele anterioare o sa te lamuresti.
1 DATI COPY/PASTE SI ADAUGATI-VA PE LISTA
2 DISCUTAM CULOARILE SI MODELELE LA SFARSIT DUPA CE SE STRANG MINIM 30 DE PERSOANE PE FIECARE LISTA
3 STICKERELE PTR NR DE INMATRICULARE LE LUAM IN CALCUL DOAR DACA SUNT 30 DE PERS.
Bogdan daca ai alta idee de a reorganiza/simplifica topicul/procedura asta HELP ME PLEASE !!!!!