Concurs .... tan-tananannnnnn avem 2 castigatori!
-
gusti
- The man with the C4
- HaPPy
- "PIAR"
Re: Concurs .... tan-tananannnnnn avem 2 castigatori!
dragi colegi,Bogdan scrie:Se da urmatoarea poza..
Si intrebarea:
Unde si mai ales de ce s-au strans o parte din membrii clubului acum ceva timp(Bogdan,HaPPy,Tipitip,DMX,Shomo,Silvius)?
Cine ghiceste sau e cel mai aproape de adevar, primeste un premiu![]()
.
PS: persoanele din poza + Tracer, bineinteles ca nu au voie sa participe
dupa indelungi si aprige deliberari, cu 4 voturi pentru si 2 voturi lipsa, din 6 voturi posibile, desi suntem convinsi ca suntem si in asentimentul colegilor care din motive obiective nu si-au putut exercita acest drept democratic, staff-ul tehnic al www.clubc4.ro are deosebita placere si onoare de a anunta castigatorii concursului cu premii lansat pe 12 septembrie 2007, si care in mai putin de o saptamana a adunat 7 pagini de posturi....
and the winners are....
nominalizatii.... sarim peste ei ca sa reducem suspansul....
castigator la sectiunea "unde":...... newt
castigator la sectiunea "de ce":...... .indie.
(desi doar partial, pentru ca nu a identificat "de ce" ci doar cheia succesului... )
felicitarile, masa si dansul vor avea loc la noul sediu social.... fie in meeting room "champions", fie in sala de protocol "vienna cafe"...
sa ne bucuram alaturi de castigatori si de ce nu si de cei care i-au lasat sa castige si care desi stiau raspunsul corect au dat dovada de un mare fairplay si nu au postat....
decernarea premiului se va face in cadru ad-hoc, la punctul de lucru de pe platoul din fata Palatului Parlamentului, la o data si o ora ce vor fi anuntate in timp util pentru ca toti doritorii sa-si poata organiza programul...
pentru curiosi, raspunsul corect o sa devina public in seara aceasta
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala 
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Aaaa....as dori sa multumesc in primul rand familiei, care m-a sustinut pe tot parcursul acestui concurs! In mod special as dori sa multumesc realizatorilor, care au avut incredere in mine si mi-au acordat sansa de a participa! Si nu in ultimul rand as dori sa multumesc fanilor, fara de care acest premiu nu ar avea nici o valoare!!
Tin sa va spun ca mi-am dorit din tot sufletul sa castig acest concurs, ca am dat 110% pentru a vedea acest fapt realizat si sunt deosebit de fericit in aceste momente!!!
Tin sa va spun ca mi-am dorit din tot sufletul sa castig acest concurs, ca am dat 110% pentru a vedea acest fapt realizat si sunt deosebit de fericit in aceste momente!!!
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
-
shomoyoque
newt scrie:Aaaa....as dori sa multumesc in primul rand familiei, care m-a sustinut pe tot parcursul acestui concurs! In mod special as dori sa multumesc realizatorilor, care au avut incredere in mine si mi-au acordat sansa de a participa! Si nu in ultimul rand as dori sa multumesc fanilor, fara de care acest premiu nu ar avea nici o valoare!!
Ai uitat-o pe aia cu in continuare sper ca acest premiu sa constituie baza adevaratului meu scop in viata: sa salvez planeta si marile si oceanele dar mai ales balenele ucigase.... si bibilicile de pampas....etc
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
...cuparandu-mi o Toyota Prius!!!
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
-
shomoyoque
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Poza face parte din ...
www.clubc4.ro/ClubC4.pdf
PS: Articolul pentru toti cititorii planetei are numerele de inmatriculare cenzurate
Castigatorilor li se va inmana cate un exemplar al revistei Autoexpert pe luna septembrie..
www.clubc4.ro/ClubC4.pdf
PS: Articolul pentru toti cititorii planetei are numerele de inmatriculare cenzurate
Castigatorilor li se va inmana cate un exemplar al revistei Autoexpert pe luna septembrie..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pai am sa cistig eu. De ce?
Oamenii s-au intilnit:
- unde: intr-un bar;
- de ce? sa bage in ei niste licori in timp ce faceau si alte treburi.
Nu am cum sa pierd.
In ce consta premiul? Ca sa stiu daca-l refuz sau daca-l donez (de exemplu lui silvius, sa-l vinda si sa-si cumpere vopsea de par sa-si faca pletele de aceeasi culoare cu al lui C4).
Oamenii s-au intilnit:
- unde: intr-un bar;
- de ce? sa bage in ei niste licori in timp ce faceau si alte treburi.
Nu am cum sa pierd.
In ce consta premiul? Ca sa stiu daca-l refuz sau daca-l donez (de exemplu lui silvius, sa-l vinda si sa-si cumpere vopsea de par sa-si faca pletele de aceeasi culoare cu al lui C4).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Mituc...
..ai citit doar prima pagina?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
da dom'le va multumim pentru participare la concurs, newt: nu uita ca acum planeta se bazeaza pe tin, prin urmare vezi cum ma mai urmaresti in trafic
cu ocazia concursului s-a desconspirat si sediul clubului (meeting room + prtocol )

cu ocazia concursului s-a desconspirat si sediul clubului (meeting room + prtocol )
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Si pe a 6-a care era relevanta, si pe cea cu anuntul despre articol.Bogdan scrie:Mituc.....ai citit doar prima pagina?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
anuntati-ma cand trebuie sa vin 
PS: am zis prima oara de reportofon apoi ca e vorba de un interviu, deci eram foarte aproape.
Nu aveam de unde sa stiu ca e pt revista, eu banuiam ca e pt o emisiune auto de la tv de la posturile noastre.
PS: am zis prima oara de reportofon apoi ca e vorba de un interviu, deci eram foarte aproape.
Nu aveam de unde sa stiu ca e pt revista, eu banuiam ca e pt o emisiune auto de la tv de la posturile noastre.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv