Eu doar m-am urcat si am mers putin in dreapta.
Pareri: la interior calitatea materialului e cam tot aia cu C4 dar bordul `conventional` nu ma atrage.
De afara vazand cadranele argintii am zis `wow, ce misto arata` dar cand am intrat in ea am vazut defapt ca nu sunt cromate/aluminiu ci pur si simplu e un plastic vopsit, ca la Clio3 care arata ieftin.
La exterior imi place botul ala stil Ferrari Enzo (adica partea de sus) dar partea de jos, adica gura aia mare cu grila cam strica tot aspectul. In plus mi s-a cam acrit de ideea aia de bot de 407 pe care cei de la Pejo il pun cam la orice masina de a lor.
La mers din dreapta cu el nu am simtit nimic semnificativ imbunatatit fata de C4.
E posibil ca conducandu-l (eu doar am fost pasager) sa fie cateva mici imbunatatiri neesentiale fata de C4, 308 fiind mai nou.
In concluzie PUG 308 mi se pare o masina buna dar nu aduce absolut nimic nou fata de 307, cred ca 307.5 era mai corect sa ii se zica.
Si daca pe C4 s-ar pune motoarele noi de pe 308 si poate cateva mici retusuri (dar NU la aspectul extern
Eu unul nu mi-as da nici mort patratelul pe un 308, chit ca e cu 3-4 ani mai tanar si probabil are unele chestii imbunatatie, C4 fiind facut pe baza lui 307.
PS: si nu in ultimul rand, uitandu-ma pe preturile lui 308 constat ca sunt cam maricele.