- prima problema este comuna deschidere completa a geamului de la sofer, indiferent de comanada data,
- a doua problema este nefunctionarea telecomenzii.
as avea nevoie de ajutor, daca cineva stie unde se gaseste modulul de inchidere centralizata, deoarece pe masina mea nu se gaseste unde este pozitionat in documentatia luata de pe service citroen (atasez fisierul cu aceasta documentatie - elementul 4).
pot banui ca nu este telecomanda de vina, deoarece inchiderea centralizata functiona aleatoriu de cind am luat masina, insa nu a facut probleme in service ca sa pot arata ceva celor de acolo.
mi-ar prinde bine si schema de principiu a acestei zone a inchiderii centralizate, sa stiu ce fire am de verificat.
am incercat si reinitializarea telecomenzii, asa cum scrie in documentatie, am schimbat si bateria de la telecomanda (chiar daca ar fi trebuit sa fie mesaj pe display daca ar fi fost descarcata), am pus un led pe bateria telecomenzii si la actionarea oricarui buton al acesteia se modifica intensitatea luminoasa, deschiderea cu cheia functioneaza pe toate usile si portbagaj (am verificat si siguranta), si oricum deschid masina cu cheia de ceva vreme.
cam astea ar fi, ramine ca penultima solutie ajutorul de aici, de pe forum, iar ca ultima solutie mersul la service (nu prea sunt incintat de asta deci e chiar ultima solutie, cind voi mai acumula si alte probleme).